Nyeste spørgsmål

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

SF spørger til bæredygtigt byggeri med et lavt klimaaftryk

SPØRGSMÅL:

BÆREDYGTIG: Signe Munk (SF) spørger boligministeren til en ny analyse fra Statens Byggeforskningsinstitut, der viser, at det ikke er dyrere at lave bæredygtigt byggeri med et lavt klimaaftryk end almindeligt byggeri.

EL spørger til landbrugets klimabidrag

SPØRGSMÅL:

CO2-REDUKTION: Søren Egge Rasmussen (EL) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren til landbrugets klimabidrag og til arbejdet med en jordreform.

EL spørger til klima- og miljøbelastningen af sojaimport

SPØRGSMÅL:

SOJAIMPORT: Søren Egge Rasmussen (EL) spørger ministeren for fødevarer, fiskeri og ligestilling, om han er enig i, at det er nødvendigt at tage højde for klima- og miljøbelastningen af sojaimporten.

R spørger til Energinets analyseforudsætninger

SPØRGSMÅL:

KLIMAMÅL: Ruben Kidde (R) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, om det er fornuftigt, at analyseforudsætningerne for Energinets arbejde ikke er i overensstemmelse med 70 procents-målsætningen, når målsætningen er indskrevet i forståelsespapiret.

DF spørger til investeringer i biomasseanlæg

SPØRGSMÅL:

INVESTERINGER: Morten Messerschmidt (DF) spørger klima-, energi- og forsyningsministeren, om investeringer i biomasseanlæg skal beskyttes, og om afgifter på biomasse vil føre til dyrere varmepriser i nogle områder.