Nyeste svar

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

Lilleholt: Der er frit leverandørvalg i Danmark

SVAR:

El: Energi-, forsynings- og klimaministeren oplyser sit udvalg om de gennemsnitlige omkostninger til elforbrug hos en typisk ejerlejlighedskunde i Kalundborg og Trekantsområdet. Han oplyser også, at der er frit leverandørvalg i Danmark.

Lilleholt: Vi er i løbende dialog om Klimarådets anbefalinger

SVAR:

KLIMARÅD: Energi-, forsynings- og klimaministeren svarer Pia Olsen Dyhr (SF), at Klimarådet skal bidrage med uafhængig rådgivning. Det betyder ikke, at ministeriet ikke har løbende dialog med rådet og diskuterer resultater, anbefalinger osv. Den praksis er forenelig med rådets uafhængige arbejde. 

Ole Birk: LED-pærer kan spare staten for 2000 ton CO2

SVAR:

CO2: Transport-, bygnings- og boligministeren svarer Christian Rabjerg Madsen (S), at det vil spare staten for 2000 tons CO2 om året at skifte al belysning på statsvejsnettet til energivenlige LED-pærer.

Lilleholt blev ikke orienteret om møde mellem Klimarådet og embedsmænd

SVAR:

KLIMARÅDET: Energi-, forsynings- og klimaministeren svarer Rasmus Nordqvist (ALT), at der 30. oktober blev afholdt et møde mellem ministeriets embedsmænd og Klimarådet vedr. de faglige analyser i den kommende rapport fra rådet. Ministeren blev ikke orienteret om mødet.