Her er årets mest læste EU-debat

ÅRET DER GIK: Flygtninge og migranter har været det mest populære emne hos debatlæserne på Altinget: eu i 2018. Se årets mest læste debatindlæg her. 

Morten Messerschmidt (DF) er årets mest læste debattør på Altinget: eu.
Morten Messerschmidt (DF) er årets mest læste debattør på Altinget: eu.Foto: Linds Kastrup/Ritzau Scanpix
Kristian Andersen

Ét navn og ét emne går igen i de mest læste debatindlæg på Altinget: eu i 2018: Morten Messerschmidt (DF) og flygtninge/migranter.

Og det er nok ikke så underligt endda. 2018 har nemlig været endnu et år, hvor flygtninge og migranter har stået højt på den politiske dagsorden i både Danmark og EU – et emne, som Morten Messerschmidt ynder at sætte fokus på i sine debatindlæg, der indtager hele tre pladser på årets topfem-liste over mest læste debat. Tillykke til ham!

Og tillykke til Sofie Carsten Nielsen (R), der står bag årets mest læste debatindlæg, der handler om ... ja, flygtninge og migranter.

Læs eller genlæs årets mest læste debatindlæg her:

1. Radikale: DF gør os andre til grin
Fire ud af fem af Folketingets medlemmer går ind for, at flygtninge skal i arbejde og have uddannelse. Alligevel svinger DF taktstokken i dansk udlændingepolitik. Vi er, fra venstre til højre, til grin for egne stemmer, skrev Sofie Carsten Nielsen (R).

Bragt 31. oktober 

Læs indlægget her.

2. Messerschmidt: Hjemsend millionhær af vagabonder, vi aldrig har inviteret
Europæerne har krav på, at hundredtusinder af indvandrere, som de aldrig har inviteret, bliver hjemsendt under velordnede former. Hvis EU ikke bidrager til at løse den opgave, så ender EU med selv at blive et luftkastel, skrev Morten Messerschmidt (DF).

Bragt 10. oktober 









0:000:00