Her er årets mest læste EU-debat

ÅRET DER GIK: Flygtninge og migranter har været det mest populære emne hos debatlæserne på Altinget: eu i 2018. Se årets mest læste debatindlæg her. 

Ét navn og ét emne går igen i de mest læste debatindlæg på Altinget: eu i 2018: Morten Messerschmidt (DF) og flygtninge/migranter.

Og det er nok ikke så underligt endda. 2018 har nemlig været endnu et år, hvor flygtninge og migranter har stået højt på den politiske dagsorden i både Danmark og EU – et emne, som Morten Messerschmidt ynder at sætte fokus på i sine debatindlæg, der indtager hele tre pladser på årets topfem-liste over mest læste debat. Tillykke til ham!

Og tillykke til Sofie Carsten Nielsen (R), der står bag årets mest læste debatindlæg, der handler om ... ja, flygtninge og migranter.

Læs eller genlæs årets mest læste debatindlæg her:

1. Radikale: DF gør os andre til grin
Fire ud af fem af Folketingets medlemmer går ind for, at flygtninge skal i arbejde og have uddannelse. Alligevel svinger DF taktstokken i dansk udlændingepolitik. Vi er, fra venstre til højre, til grin for egne stemmer, skrev Sofie Carsten Nielsen (R).

Bragt 31. oktober 

Læs indlægget her.

2. Messerschmidt: Hjemsend millionhær af vagabonder, vi aldrig har inviteret
Europæerne har krav på, at hundredtusinder af indvandrere, som de aldrig har inviteret, bliver hjemsendt under velordnede former. Hvis EU ikke bidrager til at løse den opgave, så ender EU med selv at blive et luftkastel, skrev Morten Messerschmidt (DF).

Bragt 10. oktober 

Læs indlægget her.

3. Messerschmidt: EU hverken kan eller vil forsvare europæerne
En ”fælleseuropæisk løsning” på masseindvandringen eksisterer nu kun i hovederne på kommissærer, jubeleuropæere og rød-grønne fantaster. Og dér bør den forblive, skrev DF’s Morten Messerschmidt.

Bragt 26. september

Læs indlægget her.

4. Messerschmidt: Europa er kun et hjertestop fra den næste flodbølge af migranter
Før valget til Europa-Parlamentet om et år skal Parlamentets ”indvandrings- og asyllobby” tvinges til at give klare svar på, om de vil forhindre en ny tsunami af migranter og flygtninge fra Afrika, skrev Morten Messerschmidt (DF).

Bragt 30. maj 

Læs indlægget her.

5. Friis Bach: Uden konventioner siger vi farvel til Europa
Truslen mod vores demokrati og samfund kommer ikke fra konventionerne. Den kommer fra de stadigt stærkere kræfter i Europa, der forsøger at undergrave dem, skrev Dansk Flygtningehjælps generalsekretær, Christian Friis Bach.

Bragt 21. november

Læs indlægget her.

Deltag i debatten!
Glædelig jul og godt nytår fra debatredaktionen på Altinget, og tak for et godt 2018 med gang i debatten på Altinget: eu.

Vi håber, at valgåret 2019 vil byde på endnu mere god og saglig debat. Du er velkommen til at bidrage ved at sende dit indlæg til debat@altinget.dk 

Forrige artikel Rådet, Det Europæiske Råd, Ministerrådet – har du styr på dine råd? Rådet, Det Europæiske Råd, Ministerrådet – har du styr på dine råd? Næste artikel Kandidat til at blive EU's næste leder: Stort problem for Danmark, hvis K mister sin plads i parlamentet Kandidat til at blive EU's næste leder: Stort problem for Danmark, hvis K mister sin plads i parlamentet