Om  
Alexander Sebald

Økonomisk Institut ved CBS finder ny institutleder fra Københavns Universitet

Copenhagen Business School ansætter Alexander Sebald som ny institutleder for Økonomisk Institut. Han kommer fra en stilling som lektor på Københavns Universitet.

Marie Møller Munksgaard

Økonomisk Institut ved Copenhagen Business School har fundet ny institutleder. Valget er faldet på Alexander Sebald, der kommer fra en stilling som lektor på Københavns Universitet.

Det skriver CBS i en pressemeddelelse.

Den nye institutleder erstatter Lars Peter Østerdal, der fortsætter som professor på instituttet.

Når Alexander Sebald tiltræder som institutleder, skal han være med til at sætte den strategiske retning for ECON, Økonomisk Institut.

"Alexander har stærk erfaring med forskningsledelse, en stor faglig indsigt i ECON’s forsknings- og undervisningsområder og han har spændende visioner for instituttets videre udvikling. Jeg er sikker på, at han er den rette til at indfri ECON’s behov og CBS’ strategiske ambitioner," udtaler prorektor hos CBS, Inger Askehave.

Alexander Sebald har tidligere erfaring som både forskningsgruppeleder og leder af eksternt finansierede projekter. Han har derudover været leder for Den Videnskabsetiske Komite på det Samfundsvidenskabelige Fakultet og leder for Økonomisk Institut på Københavns Universitet.

"Jeg er meget glad for at skulle lede Institut for Økonomi på CBS i de kommende år og få mulighed for at fortsætte mine forgængeres vellykkede indsats med at skabe et levende, mangfoldigt og internationalt velrenommeret  akademisk miljø," udtaler Alexander Sebald i pressemeddelelsen.

 Alexander Sebald tiltræder stillingen 1. september.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alexander Sebald

Institutleder, Økonomisk Institut, Copenhagen Business School
PhD in Economics (Université Libre de Bruxelles and Maastricht University)

0:000:00