Serieinvestor: Her er tre afgørende elementer, der skal forbedre Danmarks konkurrenceevne

Et højere investorfradrag og klynger i erhvervslivet er nogle af de tiltag, der skal forbedre Danmarks konkurrenceevne. Det Thomas Visti Jensen, der er del af Dansk Konkurrenceevneråd, som nu har færdiggjort sit arbejde og fremlagt konklusionerne.  

Thomas Visti Jensen er del af Dansk Konkurrenceevneråd, som afholdte sit sidste topmøde fredag 9. september. Her præsenterede rådet sine konklusionerne i bogen "Hvorfor Danmark?". 
Thomas Visti Jensen er del af Dansk Konkurrenceevneråd, som afholdte sit sidste topmøde fredag 9. september. Her præsenterede rådet sine konklusionerne i bogen "Hvorfor Danmark?". Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Jonas Wiinblad Overgaard

Bedre adgang til risikovillig kapital, klyngesamarbejde og bedre offentligt-privat samspil er tre afgørende områder, der skal sikre Danmarks konkurrenceevne. 

Det mener Thomas Visti Jensen, ejer og bestyrelsesformand i investorvirksomheden Visti Unlimited.

"I bund og grund er jeg optimistisk, når det gælder Danmarks konkurrencekraft. Men debatten om vores fremtidige konkurrenceevne og de faktorer, der kan være med til at forbedre den, er meget vigtig," siger Thomas Visti, der er del af Dansk Konkurrencevneråd. 

0:000:00