Altinget søger studentermedhjælper til sociale medier
Er du en politisk interesseret studerende, der kan formidle artikler og debatindlæg i opslag på sociale medier? Så har vi stillingen til dig.

Altinget søger en studentermedhjælper, som kan være med til at engagere vores læsere på sociale medier. Du skal være med til at styre livet for vores journalistiske indhold og debatindlæg på blandt andet Facebook i samarbejde med vores journalister og debatredaktion. Du skal:
  • lave fængende opslag på Facebook om vores artikler og debatindlæg, der giver vores læsere lyst til at læse med og engagere sig konstruktivt i debatten
  • moderere kommentarspor på sociale medier og aktivt sikre en god tone og debatkultur
  • være med til at udvikle nye idéer til, hvordan vi bedst udbreder Altingets journalistisk og debat på sociale medier
  • redigere debatindlæg og skrive korte og længere navnenyheder
Vi forventer, at du:
  • er velbevandret på sociale medier og har interesse for, hvordan de fungerer, og hvordan man formidler nyheder og debat på forskellige kanaler
  • har styr på korrektur og tegnsætning
  • har mindst et år tilbage af dit studie. Studieretningen er ikke afgørende
  • har kendskab til Altinget, og har lyst til at arbejde med politisk journalistik og debat
  • er engageret og ansvarsbevidst, og besidder en naturlig interesse for dansk politik samt en bred, almen viden om samfundet generelt.
Stillingen er til besættelse snarest muligt og indebærer en arbejdstid på cirka 15 timer om ugen. Lønnen er 145 kroner i timen. En del af den ugentlige arbejdstid vil være mellem kl. 16-20., hvor hjemmearbejde vil være muligt. Der er mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Du bliver en del af et større hold studentermedhjælpere, som arbejder med debat- og navnestof. Ansøgningsfristen er mandag 10. april 2023. Send ansøgning (maksimum en side) og cv att: debatredaktør Simon Engell Kjøller. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enten redaktionschef Kristian Andersen på andersen@altinget.dk eller tlf. 5373 3511 eller debatredaktør Simon Engell Kjøller på simonkjoller@altinget.dk eller tlf. 4414 0053.
Om Altinget
Altinget er et uvildigt politisk nichemedie, der holder til på Christiansborg og i vores kontorer på Ny Kongensgade i det indre København. Vi dækker de store linjer i dansk politik, men dykker også helt ned på de enkelte fagområder og har plads til alle nicher og interesser, lige fra socialt udsatte, penge til uddannelser, og hvad der sker på klimaområdet.
Vi skriver nyheder, baggrund, analyser og portrætter, vi bringer meningsmålinger, debatindlæg, klummer, tv-klip og podcast. Altinget udgiver 29 nichemedier med tilhørende nyhedsbreve, som betalende abonnenter kan læse. Derudover har vi vores to daglige gratis nyhedsbreve samt et politisk magasin, der udkommer ti gange årligt.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00