Altinget søger to journalister til debatredaktionen
Brænder du for politik - også når det bliver nørdet? Vil du være en del af Danmarks største digitale mediesucces? Og ikke mindst få nogle af branchens allerbedste kolleger i et mediehus med familievenlige arbejdstider og et virkelig godt arbejdsmiljø? Så er muligheden her nu.

Altinget søger to journalister til debatredaktionen, hvor vi redigerer de mest levende og substansfyldte politiske debatsider i dansk presse fordelt på vores 29 nichemedier og vores forside Altinget.dk. Der er tale om to fuldtidsstillinger, hvoraf den ene er et barselsvikariat på syv måneder. Din opgave bliver at være med til at finde aktuelle debatemner og at invitere de helt rigtige debattører til at deltage i debatten. Du kommer også til at redigere deres indlæg og sparre med dem for at vinkle skarpt. Desuden skal du sammen med resten af debatredaktionen drive og udvikle vores klummeunivers, hvor vores faste kommentarskribenter hver dag bidrager med kommentarer til Altingets forside. Dit arbejde er primært redigerende, men du kommer også til at skrive både små og store debatinterviews og artikler med aktuelle stemmer i den politiske debat til vores forside, relevante nichemedier og vores trykte magasin. Du skal have lyst til at indgå i et team, hvor man tør dele sin tvivl og diskutere de dilemmaer, der opstår. Du har et godt blik for skillelinjerne i dansk politik og et vist kendskab til de centrale aktører. Det er vigtigt, at du er initiativrig og arbejder selvstændigt og struktureret - og kan have flere bolde (og deadlines) i luften på én gang. Og så skal du turde slukke computeren og gå hjem. Din baggrund Vi er ikke optagede af, hvilken uddannelse du har, men du skal kunne lugte en god, politisk debat på kilometers afstand og også have bud på, hvad vi skal diskutere i morgen og i næste uge. Det er også vigtigt, at du hurtigt kan identificere kernen i en debat mellem professionelle og fagligt stærke aktører. Altinget er et politisk neutralt medie, og derfor skal du kunne lægge dine egne holdninger til side, når du arbejder. Erfaring med webjournalistik og især med debatstof - gerne fra et andet medie - er en fordel, men ikke en betingelse. Hvad vi tilbyder Med 29 nichemedier er Altinget den største politiske netavis i Danmark. Vi er en arbejdsplads i vækst, og hvor idéerne sidder løst og ofte bliver udført med meget kort aftræk. Vi har en uformel omgangstone, flad struktur og så tilbyder vi fleksible arbejdsforhold og attraktive løn- og arbejdsvilkår på overenskomstvilkår. Sådan søger du Du kan få mere at vide om jobbet hos redaktionschef Kristian Andersen ([email protected] / 5373 3511) eller debatredaktør Ida Elmdal Thagesen ([email protected] / 4414 1626). Ansøgning og CV (maks. 1 A4-side hver) sendes elektronisk med overskriften 'Debatredaktør' i emnelinjen. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Ansøgningsfrist er 15. juni klokken 12.00. Den faste stilling er med tiltrædelse 1. august. Barselsvikariatet løber fra 15. september til 1. maj. Altinget stræber efter at være en mangfoldig arbejdsplads, og derfor opfordres alle uanset alder og etnisk baggrund til at søge.
Om Altinget
Altinget er et uvildigt politisk nichemedie, der holder til på Christiansborg og i vores kontorer på Ny Kongensgade i det indre København. Vi dækker de store linjer i dansk politik, men dykker også helt ned på de enkelte fagområder og har plads til alle nicher og interesser, lige fra socialt udsatte, penge til uddannelser, og hvad der sker på klimaområdet.
Vi skriver nyheder, baggrund, analyser og portrætter, vi bringer meningsmålinger, debatindlæg, klummer, tv-klip og podcast. Altinget udgiver 29 nichemedier med tilhørende nyhedsbreve, som betalende abonnenter kan læse. Derudover har vi vores to daglige gratis nyhedsbreve samt et politisk magasin, der udkommer ti gange årligt.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00