Rosa Lund
 svarer 
Mattias Tesfaye

Rosa Lund (EL) spørger justitsministeren, Mattias Tesfaye, om kopi af såvel den danske som den albansk-sprogede udgave af den aftale, regeringen har indgået med Kosovo vedrørende leje af fængselspladser i Kosovo

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 180, Spørgsmål 16
Vil ministeren fremsende kopi af såvel den danske som den albansk-sprogede udgave af den aftale, regeringen har indgået med Kosovo vedrørende leje af fængselspladser i Kosovo?

Svar fra mandag den 16. maj 2022
For en dansksproget kopi af traktaten henvises der til det bilag, der foreslås vedlagt straffuldbyrdelsesloven som bilag 1, jf. Folketingstidende 2021-22, tillæg A, L 180 som fremsat side 8 ff.

Der fremsendes herudover en albansksproget og en engelsksproget udgave af traktaten mellem Kongeriget Danmark og Republikken Kosovo om anvendelse af fængslet i Gjilan til fuldbyrdelse af straffe idømt i Danmark.

Det bemærkes, at det følger af traktatens artikel 42, at ved fortolkningsuoverensstemmelse mellem de sproglige versioner er den engelske udgave gældende.

Side
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00