Jeppe Kofod: Den Socialdemokratiske Gruppe

EU-GUIDE: Se, hvor Jeppe Kofod sidder, når han skal stemme, og find ud af, om han er lige så god til at holde en gris som sin forgænger i Europa-Parlamentet, Dan Jørgensen (S).

Jeppe Kofod er delegationsleder for de danske Socialdemokrater i Europa-Parlamentet. Der er to andre medlemmer fra Socialdemokratiet i Parlamentet. Det er Ole Christensen og Christel Schaldemose.

De sidder allesammen i den europæiske gruppe S&D, der står for Socialister og Demokrater, der er den andenstørste i Europa-Parlamentet med 190 mandater.

Udover de danske Socialdemokrater består gruppen også af det italienske Partito Democratico, som er repræsenteret af 31 medlemmer, det tyske Sozialdemokratische Partei Deutschland har 27 medlemmer. 20 af medlemmerne er fra det britiske Labour-parti.

Til videooversigt

Næste artikel DF om GMO-sager: Husk I er en smal regering DF om GMO-sager: Husk I er en smal regering
Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget?

Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget?

PARLAMENTET: Sent natten til torsdag blev EU-lederne enige om, at briterne får en "fleksibel forlængelse" på et halvt år mere, før de skal være ude af EU. Få overblikket over den nye Brexit-virkelighed, og lyt til et interview med den konservative spitzenkandidat, Manfred Weber.