Morten Messerschmidt: EU’s asylpolitik ligger i ruiner

DEBAT: Sammenbrud. Kaos råder i Bruxelles’ korridorer. De bedrevidende kommissærer er sat på plads, og faren for en fælles europæisk asylpolitik er foreløbig drevet over, skriver Morten Messerschmidt (DF).

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af EU-Parlamentet 

Torsdag den 14. december vil blive husket. På topmødet i Bruxelles fandt der et markant brud sted, mellem EU-landenes regeringer på den ene side og EU’s kommissærer og parlament på den anden. Der er nu håb om, at den fælleseuropæiske asylpolitik, som EU-politikerne fremholder som selveste Europas redning, aldrig bliver til noget.

Kommissionen forsøgte, flankeret af Tyskland og Frankrig, at påtvinge medlemslandene de berygtede kvoter af asylansøgere. De troede, at mødet i torsdags ville blåstemple deres plan om et nyt fælles asylsystem i juni 2018, hvorefter hundredtusinder af migranter årligt skal lukkes ind i EU og tvangsfordeles til medlemslandene.

I stedet slog det folkelige oprør imod tvangskvoterne omsider igennem. Det oprør begyndte i september 2015, da Kommissionen fik de øvrige lande til at nedstemme Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet, som nægtede – og stadig nægter - at blive påtvunget nogle af de 160.000 migranter, som EU ville have omfordelt.

Siden da er især Ungarn og Polen blevet lagt for had i hele EU-apparatet og i de følgagtige medier, også i Danmark. Den 7. december blev Polen, Ungarn og Tjekkiet indbragt for EU-domstolen for at nægte at efterkomme kommissærernes ordrer.

Men blot en uge efter blev kommissærerne mødt med så voldsom modstand fra landenes regeringsledere, at der nu er begrundet håb om, at en fælles EU-asylpolitik er dødfødt før juni 2018.

Opløsningen af kommissærernes front begyndte, da EU’s polske præsident Donald Tusk åbent og rigtigt erklærede, at migrant-kvoterne virkede splittende og ikke havde nogen fremtid for sig. Og at migrationen bedst kunne håndteres af landene selv.

Kommissærerne reagerede hysterisk: Donald Tusk optrådte ”anti-europæisk” – noget nær det værste, man kan gøre i Bruxelles. Måske indså Donald Tusk, at han aldrig ville få en chance i polsk politik, hvis han solgte sit land til kommissærernes kvote-skemaer? Måske kunne han se, at kvoterne var dødsdømte? Eller måske er han så meget af en patriot, at han vil skåne sit land for at gentage de vestlige og nordlige EU-landes katastrofale fejltagelser?

Jeg er parat til at tilstå ham den sidste forklaring.

Samtidig bør vi alle rose vores statsminister Lars Løkke Rasmussen, fordi han ikke skelede nervøst til Danmarks lidenhed og Tysklands storhed, men med sin sædvanlige realisme sagde: ”Vi skal ikke tale om, hvordan vi fordeler problemet imellem os. Vi skal tale om, hvordan vi gør det mindre”.

Netop. Mere Danmark. Mindre EU. Og selv om statsministeren nok ikke skriver under på Dansk Folkepartis valgslogan fra 2014, så er hans standpunkt en længe tiltrængt støtte til de central- og østeuropæiske lande i deres civile ulydighed imod kommissærernes direktiver.

Samtidig er EU’s aftale med Tyrkiet i fremskreden opløsning. Den er blevet markedsført som bevis på, at EU skam godt kunne træffe svære, men nødvendige beslutninger for at beskytte Europa. Ifølge den skulle EU hente en asylansøger i Tyrkiet for hver migrant, som blev sendt tilbage til Tyrkiet fra Grækenland. Til gengæld blev Tyrkiet lovet over 40 milliarder kroner og visum-fri indrejse for alle tyrkere til EU.

Men tallene taler deres eget sprog.

Fra april 2016 til den 14. december 2017 har EU sendt 2.076 migranter tilbage til Tyrkiet. Men EU har hentet 11.576 den anden vej. I alt har knap 28.000 migranter fundet vej fra Tyrkiet til de græske øer i 2017. At nogen kan prale af den aftale er uforståeligt. 

Torsdag den 14. december vil blive husket som den dag, hvor de europæiske borgere omsider fik nok og fik deres regeringsledere til at slå bak over for Kommissionens bureaukrater og Parlamentets ekstremister. Men de giver sig ikke uden videre. Kommissionens formand Jean-Claude Juncker reagerede i sin magtesløshed med at true. Han truede med, at hvis ikke EU-landene frivilligt når frem til en fælleseuropæisk asylpolitik før juni 2018, vil der blive skredet til afstemninger, hvor den samlede vægt af Tyskland, Frankrig og andre lande vil kunne tryne de genstridige lande.

Det er en sikker opskrift på opløsning af det EU, som vi kender. Det skal jeg kun hilse velkomment.

Forrige artikel Rasmussen Global til virksomheder: Forbered jer på Brexit, før det er for sent Rasmussen Global til virksomheder: Forbered jer på Brexit, før det er for sent Næste artikel Flypersonale: Kimen til forandring er skabt - nu må politikerne gøde jorden Flypersonale: Kimen til forandring er skabt - nu må politikerne gøde jorden
 • Anmeld

  Claus Sønderkøge · Økonom

  Efter en korruptionssag burde man have lært noget Messerschmidt

  Du har sjældent fremført solide synspunkter Messerschmidt og efter du blev afsløret i korruption synes jeg du skulle afholde dig fra at gå i rette med andre.

  Andre som finder at lovligt arbejde er svært men værd at gøre en indsats for burde du ære og fremhæve som dine fremtidige forbilleder.
  Messerschmidt, du kunne lære ganske meget af dem.

  Hvis der er noget der ligger i ruiner så er det hr. Messerschmidts troværdighed.

 • Anmeld

  Bente Petersen · Direktør Detox Consult IVS

  ikke helt klart og ærligt

  Jeg er tilhænger af, at vi bruger penge der er sat af til flygtningene til nærområderne... hvor de og vi får meget mere ud af pengene ie kan hjælpe flere mennesker og også gøre det lettere og mere attraktivt for dem at tage tilbage ie hjem når krigen er slut...

  Messersmidt nævner jo ikke hvor meget Tyrkiet, Jordan, Lebanon betaler - hvor meget det koster dem at have flygtningene fra Syrien.... de flygtninge er nok en større økonomisk byrde for de lande end de er for EU !!!!

  Så lad os sende pengene til ''første land'' dem der modtager flygtningene....

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  @ Claus Sønderkøge

  Rigtig godt, at du ikke er dommer i en retssal Claus Sønderkøge. Du dømmer jo uden føje! Kender du resultatet - som vi andre ikke kender endnu - af Meld/Feld sagen?

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  DF til regeringen: Drop besparelser på forskning og uddannelse

  Så er bedragerne og ikke mindst MODSTANDEREN af HELE EU samarbejdet fremme i sin PERSON promovovering IGEN
  Selv om han er bedrager og erkendt som en sådan ,,ENDDA af hans egn medbedragere.
  Og som jeg endnu engang prøver at bevise,, df er og består af ,med overskriften på dette indlæg ,beviser,
  Med at det de selv stemmer for som LA,,,er så galt,, når der manipuleres med og mod deres relle mål og for den politik de ikke har nogen mål for,, SAMTIDIGT
  Som kun ANDET END DERES EGNE PERSONLIGE BERIGELSER PÅ ALLE VI betalende skatte borgeres betalinger og ikke kun for og fra den danske befolkning,, men som M.Messersmidt bevister og beviste det til fulde,,SØRME også på og fra alle medborgere i EU på ca 5oo millioner,,,,hvor beløbene kun kan blive så meget større og derfor denne bedragers lyst og aktive handlinger,, som er erkendt af hans egne medbedragere,,,som ville hvis de ellers kunne ,,få ham fremført som eneste skyldige,,,,men ikke engang den lovede tilbage beatlins størrelse kunne udføres demokratisk samt retvis ,,og oveni denne fatale og helt fraværende mangel på viden, om hvordan demokratiet ,,netop beskytter også forbryderne indtil dommene er fældet,af rette og demokratiske valgte
  dommere.OG IKKE PARTIETS LEDELSE
  Så MORTEN MESSERSMIDT et personligt råd ,,,,stop at med at grave den grav du havner i endnu dybere med de primitive og relt aroggante MANIPULERINGS forsøg,, mod alt hvad der er demokratisk .
  Det bliver kun endnu mere PINLIGT,,, for dig som et menneske som nu er et af de HELT store menneske vrag, ALLEREDE.
  INDEN DOMMENE FÆLDES DEMOKRATISK OVER DIG OG DINE FORBRYDERISKE GERNINGER
  Så til ALLE medlemmer også inkl bestryelsen af DANSK FOLKEBEDRAGS FORENING,, , HJÆLP DOG DENNE STAKKELS BEDRAGER,og i må dog vel besidde den evne endnu ,selv med jeres manglende format for at besidde medmenneskelige adfærds normer,, for slet ikke at omtale jeres helt manglende demokrati forståelse og accepter som jeres mangler beviser,,. AT selv om det er svært,, især for jer,for hvor skal i begynde og ikke mindst hvis det skete,,, hvor skulle i ende,,,så vis dog MORTEN MESSERSMIDT lidt medmenneskelighed,,,hvis i altså har viden om at den findes,det e rikke en naturlig norm for og i jeres flok forvillede og ikke bare forvirrede lille piger fra Rebild kommune. iflg M.M. og jeres habitus

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  ....at pege fingre ad andre....?

  Hvornår går du, Morten Messerschmidt, i gang med at passe dit hverv som vores udsendte repræsentant i EU? Hvordan arbejder du selv med problemstillingerne, og hvad gør du ved tingenes tilstand? Forunderligt, at du tilsyneladende sidder og udretter absolut ingenting samtidigt med, at du miskrediterer dine samarbejdspartnere og det, du selv er medansvarlig for.... og din egen arbejdsplads.
  Gør nu en ærlig arbejdsindsats for at få ryddet op i din egen affære i Meld og Felt, så der kan komme en afklaring. Før denne foreligger, er mistilliden skabt, og tilliden til dig kan derfor ligge på et meget lille sted.
  Ved du, Morten Messerschmidt, noget om, hvor langt udredningen er kommet?

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  @ I.R Bertelsen

  Ja, det ved de fleste.......engang i 2018.... i EU's sædvanlige tempo
  Nu ved du det også IRB!
  Engang vil du forstå, at MM er lige så effektiv på sin post, som Vestager er på sin!

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  I.R Bertelsen

  Har du glemt at, som det nu vises i FT ,arbejder DF enormt meget ensrettet kun med og via bedrag ,,,,de har heller ikke endnu ikke vist sandheden om at SKATTELETTELSERNE ÈR prisen for fremmed hadets trivsler,,, SKAL gødes endnu mere og yderligere selvfølgeligt ( som dog heldigvis EU nu begynder at tage action/tiltag der rammer økonmisk,hvis ike flertallet i EU som sort blå t stopper, hvor df også er med,,, men "parterne ala le pen osv " har endnu ikke forstået,,, at df arbejder helt uden ansvar,,,for de ved sørme ikke bedre i DANSK FOLKE BEDRAGS FORENING.
  End at støtte både Israels ny eller gammel nazistiske medtoder,som også udbredes og benyttes i POLEN ;UNGARN osv mod alle,, der ikke er enige, ogikke vil betale prisen for ensporetheden og ensretningen ,samt ELIMINERINGEN AF DEMOKRATIET.
  Hvis DF og ligesinde ellers får magten uden ansvaret og benytter den ,som det er ved at forme sig i de nævnte lande.
  Nu bliver det så desværre yderst spændende ,hvor langt sort blå idelogier i EU kommer.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  til Poul B. · pensionist, iagttager

  Nu har Dansk folkebedrags forening jo erklæret sig skyldige,spørgsmålet er at de ikke er dommere og ikke kan fælde nogen dom,men kun erklære sig skyldige,dog stadig med bedraget som ledende i alle deres gerninger.
  De forsøgte helt U-DEMOKRATISK at købe sig fri via brugen af nogle af de tilsvindlede midler og endda med endnu mere bedrag via mindre summer som midlet,, end de de har HELT BEVIDST OG ERKENDT tilsvindlet og bedraget sig til.
  Og ikke nok med det som både og forsøgt,, at bedrage de demokatiske regler og justist lovene i EU,som ike at forglemme er demokratisk vedtaget af flertal der også er demokrtaisk valgte,så igen er det netop DANSK FOLKEBEDRAGS FOENING ,der skal døæmmes ,somde slev har gjort,bare denne gang med det fulde bedrags midlers størrelser.
  Til straf udmålingen af DANSK FOLKEBEDRAGS FOENING,som MORTEN MESSERSMIDT HRA BEVUIST til fulde at han er
  ved bare valget af og på et bedragrisk og denne gang mod alle der har spildt deres PERSONLIGE demokratiske stemme på ham og stemt på ham udfar at han ville bekæmpe alt snyd og bedrag.
  Helt ærligt hvem ville sige nej til og for dette formål og mål,fro en demokratisk valgt person.
  Men her viste HAN så fuldstændigt blotlagde ,, helt den FULDE DNA,,, der reelt driver DANSK FOLKE BEDRAGS FORENINGS LEDELSE ,, og det både HELE DANSKE og EU demokrati.
  PÅ ENGANG
  Det er da noget af en bedragerisk PRÆSTATION af et parti,,,,der absolut HELLER ikke vil tage ansvar som et demokratisk parti,, skal i ethvert vel og mærke et fungernde demokrati,da vi ikke har et VEL fungerende demokrati nogen af stederne.
  Hvorfor mon,, ja gæt ,,,,eller endnu bedre,, døm selv som demokratisk borger begge steder,,,,det har vi retten til ENDNU

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Syn for sagen?

  Poul B.:
  Tak for info. Forhåbentligt kommer der en afklaring inden næste valg, så vi ved, hvad der er op og ned i sagen....Hvad vi har at forholde os til. De berørte parter ved det jo, men vi vælgere holdes hen i uvished.
  Det eneste, vi har fået oplyst er, at partiet har tilbagebetalt et anseeligt beløb.....
  Spændende.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Demokratur.

  Atter en gang viser EU at det handler om et diktatur, som tryner de medlemslande, som ikke vil danse efter kommissionens pibe.
  Hvornår vågner EU tilbederne op og erkender dette?
  Østeuropa har en gang været undergivet Sovjetunionens luner. Nu er det bare EUs. Østeuropa er gået direkte fra asken til ilden.

 • Anmeld

  Max Tranebæk · flymekaniker

  Nej til mere EU, ja til at beholde vores gode demokrati.


  Jeg mener ikke at flygtninge-krisen kan på nogen måde kan løses ved en fordeling.

  Og jeg forstår godt at nogle lande ikke, vil have at EU diktere, en indvandring fra muslimske lande.

  Et EU. Der har ikke formået at etablere for en ydre grænser til EU.

  Et EU. har været med til at starte en krig i Irak. på en stor løgne om masseødelæggelse våben, der ikke eksisteret.

  Et EU. Der vil at vi skal sende soldater og våben til den russiske grænse, det er prøvet flere gange før med ufattelige tab og lidelse som resultat. Dumt at prøve igen.

  Det er kærligt ment
  Godt nytår

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  EU OG DER ER DEMOKRATISKE FLERTAL

  DET ER SÅ LET OG BEVIDST MANIPULERENDE,,,, at beskrive EU, som et diktatur, uden folkeligt demokrati eller mandat,
  MEN hvad er det som bla MAX og andre modstandere VIL og REELT SKABER I DANMARK prøv at se og lære fra bare synet i vort samfunds funktioner,med og ved de mangler,som vi kun får øget mængden af og ved i DANMARK
  Når de bruger termen EU gør dit eller dat ,,,men altid som udøver magt og bedrag,,, helt imod befolkningene ,,,hvor EU er et demokratisk samarbejde,, endda frivilligt skabt udfra rene behovs skabte forhold for et samarbejde med de og fra de samme behov i nu snart 27 selvstændige demokratiske lande og endda med UK som et ego samafund, der vil forlade samarbejdet,
  SOM ENDDA VAR MED I DEN KRIG der skabte, den nuværende fred samt fremgang , du og jeg har gennemlevet siden 1945.
  Men allerede nu kun har vi og englændrne kun set og forstået meget lidt om hvad de ENGLÆNDERNE SELV SKABTE og via de utallige og ganske enorme problematikker ,som ingen ved hvordan ender eller med hvad og hvordan de løses,,,uanset om det er for UK eller EU.
  Men hvor heldigvis EU i kraft af 27 måske kun 23 der ER samlet og vil have en løsning ,,,uden større omkost for samarbejdet,,,mens UK indtil videre kan evt håbe de tidligere vassal stater fra deres egne´tidliger IKKE hverken frivillige, men stærkt PÅ -MAGT TVUNGNE- og med magt gennemførte u-demokratiske samarbejder/AFLEVRINGER TIL SOVJET ,
  Med at disse nationer nu og på helt og enerådig/DIKTATORISK/NATIONALISK IGEN med og på udemokratisk måde vil udelukke de indbyggede af og i EU demokratiske beskyttelser af befolkningerne ,og på samt med de tidligere Sovjet betingelser som afløsninger,,,som vi endda hjalp,de der nåede at flygte fra det i 1956 i UNGARN ,og af alle,, er de med i at indføre noget der meget er sovjetiske efterladenskaber i det retsvæsen/jurist osv med disse "ledere som med og ved diktatoriske styreformer ,atter igen MOD befolkningens tarv og liv.
  Og at du MAX, som en der burde vide bedre ang., hvad det er du helt bevidst manipulere med ang som du beskriver således ,,, jaé undskyld MAX ,men det er også relt ment venligt,,,men i og med al din løgnagtighed og manipulering af relle og virkelige facts(men forsøgt at forblive og skjult af FOGH OG CO ) ang både iRAk osv i de arabiske tidligere besidelser bla ,af uk og også ang fælleskabet,, ikke kan/VIL reelt deltage i et EU,,, som kan løse de ydre grænse bevogtninger i og ang EU osv.
  Prøv at gennemgå hvem og hvilke politikkere og idelogier, der i EÚ IKKE VIL løse disse FÆLLES problematikker og som de også viser absolut ikke vil tage deres del af og i EU s demokratiske forummer ,
  Som vi før EU endda ( med kun ca 11 års fred og fra både Hitlers og Sovjets diktauere volds og teorist herre dømmer ,med fast opbakning af og fra kun lederne men uden både de individuelle og som befolkning og det danskerne gjorde for UNGARN i 1956,(hvor danemark var meget fattigere endn fornuv ,men alligevel den ungarske befolknings del,der nåede at flygte til vort land.
  Den frihed vil UNGARN mfl ikke give dem længere,og vi selv bomber på falske grundlag skabt af USA mfl, bla en vis FOGH,,, som også måtte flygte,,,men til en toppost i NATO, og ikke fattigdom ,,,efter hans bevidste løgne ang hvilket grundlag ,vi skulle deltage i diktaturenes udryddelser i mellemøsten,,,men igen også TOTALT ude ønsker om planer ang. genopbygninger overhovedet som der var og endnu er "visse " politiske fraktioner/partier,,,,som med deres flertal både i DK og EU flertal, helt politisk bevidst også her hindre sandheden ang disse indgreb og angreb OGSÅ både ang grænserne for EU og på de arabiske nationers suveræniter og selvstændighed.
  Som endda UK understøttede IRAKS DIKTATOR MED ,langt ind i den første IRAK krig, hvor deres EGNE soldater deltog og allerede mistede individer i.
  Og nu hvor vore baltiske naboer direkte er udsat for dens iværksætelse sker ,kommer du med sådannehelt u-argumenterde påstande osv
  Som vi også så ske og foregår i UKRAINE endnu med en endnu større trussel fra Putins regime,,,som er IVÆRKSAT,og foregår .
  Og netop igen at EU s indgriben igen blev stoppet af flertallet i EU.
  Samt at vi samtidigt ser en amerikansk præsident vælges med PUTINS virke for den.
  Og TRUMP melder sig ud overalt i internationalt samarbejde der er demokratisk funderet . (ellers kunne han jo ikke melde sig ud ? ).
  Og med hans version om en ny belin mur i MEXICO ,som vi herhejmme har dansk folkebedrags forenings bevidste bedrag med grænse vagter,,og nu for at dække ove det og den tilbagegang "reformerne er skabt for at frembringe" osv ,da DF altid stemmer for disse reformer og moderniseringer osv.,

  SOM STØTTER FOR DEN NUV REG , nu begynder at vise deres betydninger af og med at trygheden i et af verdens hidtil sikreste samfund,

  FORGÅR OVERALT I DK OG ISÆR HER I NORDJYLLAND,som den udørk og udkants del ,som de DF ,, helt politisk bevidste skaber NU i og overalt i Danmark.Med støtte til den reg der gennemtvinger de isse forringekser betgenet som reformeruinger ,moderniseringer osv
  Og nu vil efter og med misbruget OGSÅ af militæret,,, nu vil forringe igen vort politi korps, til at VÆRE HALVT UDDANDE MAGT UDØVERE ,,som netop i demokratiske og civilisationer skal være vort POLITI som de ABSOLUT eneste der har våben magts midler til direkte rådighed, til anvendelse direkte mod civile og brogerne i vort samfund.
  UNDER DET ANSVAR SOM ETHVERT DEMOKRATISK OG CIVILICWEET SAMFUND BENYTTER SIG AF MOD FORBRYDERNE OG BEDRAGERNE,so aly tid vil være tilstede,jae endda selv blandt DANSK FOKKEBEDRAGS VALGTE PERSONER I FLERE UDGAVER for at det ikke skal være løgn,,,som de du og de benytter.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Bedrag????.

  U anset, hvordan man vender og drejer det kan den kendsgerning ikke bortviskes at EU blander sig i, stort set, alle landes indre anliggender, bl.a . Ukraine.
  Jeg er overbevist om at hvis EU havde holdt neglene for sig selv og havde ladet ukrainerne selv, suverænt bestemme hvem deres præsident skulle være, og hvor de ville orientere sig hen, tror jeg ikke at det ville have ført til den konflikt som i disse år foregår, men EU skulle , absolut, blande sig , med det resultat vi ser nu.
  Nu kalder man DF for Dansk Folkebedrags Forening, jo, man kan så spørge sig selv, hvem der bedrager mest!, EU eller DF?. Jeg hælder til det første!.
  EU har til bevidstløshed bevist at EU ikke engang kan beskytte os i mod invasion af migranter fra Mellemøsten og Afrika.
  Hvordan forestiller man sig så at EU skulle kunne forsvare medlemslandenes suverænitet?. Nej vel!.
  Jeg håber inderligt at jeg vil kunne nå at opleve EUs totale kollaps. Det vil tænde et stort smil hos mig!.

 • Anmeld

  Finn Lerbæk Pedersen · Pensionist

  Messerscmidt og EU:

  Messerscmidt gør alt hvad han kan, for at få EU ned med "nakken".., MEN det store spørgsmål ER, - hvad kommer i stedet..!? Jeg medgiver at EU er inkonsekvent på mange områder, men da Messerscmidt ikke er hel dum, så burde han i stedet hjælpe EU, til en bedre forståelse af de enorme problemer der ER, - især på flygtninge/indvandre området..!? KOM IGANG MESSERSC MIDT...!! Det ER "hjælp til selvhjælp"... !! God søndag her den 14. januar 2018.

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  @Finn Lerbæk Pedersen

  Du tar' fejl (bevidst?)Finn L.P.
  DF, og i høj grad MM, går ind for EU, hvor EU ville kunne være et samarbejdscentrum for nationallandenes fælles opgaver.
  F. eks. Energipolitik, og SÅFREMT EU var effektiv på andre oplagte områder, da også på sådanne store fælles områder. F.eks Schengen, hvor EU er en lallende skandale. Man vedtog Schengen, men gav ikke landene der skulle opretholde Schengens opgave, den mindste magt/beføjelser.
  Løver uden tænder og klør er kun klumpedumper. Er det rigtig forstået?
  EU vil også have omskæring af piger og drenge indført........rystende!
  Hvor DF ikke ønsker EU er hvor den skjulte dagorden /det skjulte mål er en USA- lignende føderation, som eleminerer nationalstatens selvbestemmelse.
  Det hedder 'Mere Danmark, mindre EU' hvis du læser indenad.
  Holland og Danmark er geografisk lige store. Danmark har ca. 6 mio. borgere inkl. ikke vestlige, som vi kender til, og de ikke kendte ditto. Holland har over 17 mio. borgere.
  EU ville, at vi skulle modtage mindst en-to millioner flere (vi har jo plads nok!?). Det hedder selvmord, for et land som Danmark, der til forskel fra alle andre lande er - var -et kulturelt homogent land. Vi er ikke et indvandrerland. Vi er Danmark........Please.
  Se på Sverige som har statserklæret, at de VIL være et multietnisk land. Om 20 år er navnet Sverige forsvundet. Kender du indgående til Sveriges borgerproblematik som konsekvens af landets beslutning?
  Mit forslag er, at du sætter dig ind i DF's dagsorden. Trods alt forstår ca. 15% af Danmarks aktive vælgerkorps, hvad det hele drejer sig om.
  Tag ikke fejl af MM. Hans IQ er himmelhøjere end bralderbassers.
  Jeg er til orientering ikke medlem af DF

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Orientering

  At du ikke er eller tør erklære dig som medlem, viser ikke bare en ting ,men flere .
  1.
  At du ikke orientere dig ,og at du gengiver hvad du syntes og samtidigt tager du df i forsvar, for deres bedrag og svindel,, samt manipuleringer.
  som du manipuleres til at tro de ønsker, at df vil og ønsker at og fortsætter EU samarbejdet.
  Samtidigt som de har som formål at nedlægge EU,,,som et mål for al deres politiske virke.
  2.
  At du fornægter at de har begået noget ulovligt,som de selv har erklæret sig skyldige i.
  Igen både via og med deres anti demokratiske holdning og hele adfærd.
  3.
  Anti demokratiet for og af DF, har de endda selv bevist,med deres egen adfærd og handlinger ang . tilbagebetalingen ,både med en mindre del end de har bedraget og svindlet for.
  4
  Samt at DANSK FOLKEBEDRAGS FORENINGS bestyrelse først forsøgte de at ofre M:M ,men da han er lige så rådden,,,som de er falske og manipulerende,med at deres TILBAGEBETALING = FRIGØRELSE af de beskyldninger for og af deres forbrydelser ,som de således selv har bevist fakta ang,DOG UDEN FREMLÆGGELSER AF PARPIRENE ,som de altid kræver af ander og fuldtud skal gøre de men selv nægte og endda selvfølgeligt undlader HELT BEVIDST ,, for alt det bedrag og de forbrydelser de har begået og nu er anklaget og forhåbentligt tager ORLA fat i alle deres bedrag,både økonomiske og de politiske forræderier,som desværre ligger uden for ORLAS opgave,da forræderiet mod demokratiet ,ikke er juridiske strafbare ,i noget demorktati som velfungernde demokratisk styre,da alle har lov til, at have holdninger osv, der også som modstanderne hverdag i EU parlamenetet til fulde selv ved deres blotte tilstedeværelser beviser, hvor demokratisk,trods deres manipulerings og løgne med forsøgene på og med samt at direkte påstså at dette er EU ikke.
  Trods dette demokratiske parlament selv giver demokratisker plads til de fraktioner som vil nedlægge EU .
  Tænk bare tanken om vi havde sådanmne partier og fraktioner, fandtes i det danske parlament,eller alle andre demokratiske parlamenter og forsamlinger.
  Og hvilket andet parlament,,, har disse modstandere direkte rep. i både midten af, deres parlamenter indkl de demokratiske forsamlinger,der findes på kloden

 • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  @ erik Pedersen

  Du skal naturligvis have svar på det, du spørger om:
  Jeg er medlem af Nye Borgerlige, hvad jeg tidligere har anført flere gange.
  Du har glemt, at læse anden sidste punktum i min kommentar: "Tag ikke fejl af MM. Hans IQ er himmelhøjere end bralderbassers. "

  Og du bør læse/studere med åbne sanser hvad Redaktør Holstein skrev i dag "Ghettoproblemer er ikke kun et socialt problem":
  https://www.altinget.dk/artikel/ghettoproblemet-er-ikke-kun-et-socialt-problem

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Manipulering med fjernelse af fokus =df

  Og gør det din politiske holdninger bedre, heldigvis gælder den frihed også for jer i vort demokrati.

  Og så var det godt med ikke bare et svar, som er uden betydning.
  Men hvordan er dine svar på de andre som relt har betydning ang.bla dine holdninger til vort demokrati, som jeg giver et lille bidrag til mod al jeres anti demokratiske manipuleringer og forsøg på fjernelsen af fokus, akkurat som du benytter på samme måde som df gør det
  Og med det parti du stemmer på er det nærmere DFs anti demoktatisme, som dig.
  Så kom ud af flyver skjulet, som du hermed kunne bevise at du og egoisterne du stemmer på, og sympatisere med, så evt kunne du give klar besked og ærligt, hvad jeres syn på demokratiets funktion er, eller og evt at i/du ikke vil acceptere dét.
  Som df ikke tør åbent erkende,men tør du og det Parti du stemmer på frit i vort frie demokrati, der samarbejder demokratisk med andre demokratier i Europa og med flere som det kniber for at være demokratiske også de dér er på vej ud og dét dér ser ud til at Ville samme vej med deres demokratiske udmelding trods alt. • Anmeld

  Poul B. · pensionist, iagttager

  @Erik P

  Læs nu redaktør Holstein's vigtige analyse, du må da kunne se virkeligheden. Du behøver ikke at svare. Tak for udvekslingen

  Du har retten til at skrive...du har ikke pligten!!
  Du omtaler > 15% ad det danske, aktive vælgerkorps på en ubehagelig måde (synes jeg).

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Ghettoer.

  Jeg har lige læst Erik Holsteins artikel, jeg mener at det kan have sin gavnlige virkning at læse den.
  Det kan godt være at banderne har "Opløst" sig selv, men, de er jo ikke forsvundet. Hvor er de så??!!. Ingen ved det!!.
  De danske myndigheder har, og EU har i hojeste grad forsomt deres opgave angående deres opgave med bekaempelsen af disse.
  Nedrivning, ingen losning.
  Masse udvisning, nodvendig.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Røgslør

  Både Poul B og hans ærede kollega ,henviser til en anden artikel,, hvad er debatten går på og med såvidt vidés er Morten Messersmidts artikel der er emnet og dermed flg df politik
  Hvor Poul B skriver flg ""Tag ikke fejl af MM. Hans IQ er himmelhøjere end bralderbassers. "
  Ok men hvor er hans IQ benyttet tilk det han blev valgt på ,hvis han havde en der var større end andre forbryders, som du påstår,hvorfra mon den erfaring POUL ?
  Et kan fastslås at hans IQ ikke var stor nok til at undgå afsløringerne af nogen med større iq ,så hvilken valid baggrund,er fro den slags propaganda.
  Eller som vi siger i nordjylland om alle de med de store n biler fra det store udland,hvad hjælperdet at de kan 3 eller flere sprog,, når de ikke kan finde vej,trods deres evt store IQ.
  Og sådan argumentere således både, Nye Borgerlige og Dansk folkebedrags medlemmer.
  Og uanset M M s evt IQ så er den desværre benyttet til endu et projekt han blev afsløret og var skabt på begærlighedens begrænsede IQ, og derfor faldt også dette bedrag, med almindelig sund fornuft,somdisse IQ geniere helt glemmer alt om,, trods deres/hans evt eller ihverttilfælde påståede IQ, af hans bedragede flok,som stadig betaler til og for hans desperationers forsøg på at overleve som politiker,og so ,emer tergenmr billedet af en simpel og helt igennem gémén forbryderisk person ,megetr pænt beskrevet, af MORTEN MESSERSMIDT,sopmstort har begået direkte bedrag og svindler men satdig ikke vil acceptere hans ansvar og forpligy tigekser som folkevalgt demokrtaisk alti har,,,men som MORTEN MESSERSMIDT totalt bedri og også,via hans påståede formål og bedraget også mod hans egen verbale fremstiling af sig selv.
  Og har og hvor har han vist at han forstår dette,, TRODS hans påståede høje IQ ??
  Hvor er jere forklaringer og fritagelser af ham ,,fremfor at forsætte dete bedrager ,imed og ved at henvise til andres artikler, i bedste DANSK FOLKEBEDRAGS adfærd, UDEN ANSVAR overhovedet , ELLER MED BARE SKYGGEN AF DOKUMENTATION FOR OG AF MORTEN MESWERSMIDT s FORBRYDERISKE BEVIDSTE gerninger IKKE ER SKET .
  SÅ VENLIGST LÆS OP PÅ SAGENS INDHOLD,, FREM FOR OG AF ANDRES BESKRIVELSER via normal ognetop ikke geniale men kun bestpående af DF politiske blå lys/sløringer og fokus fjetrnesler ang emnet.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  IQ.

  U anset hvad man kan mene om Messerschmidt, kan det ikke bortforklares at han trods alt må have en høj IQ for at kunne tage den jurist eksamen som han besidder, og kan vi ikke snart blive fri for al den snak om, hvor intelligente folk er, og derimod se på de meninger de har.
  Hold Jer til "bolden" og ikke "Manden", tak!.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Job =Iq øø for mm endnu mere øø?

  Jeg prøver agl, men som du selv kan læse, så er det ikke hans forbryderiske hykleri og adfærd,, næe næe du os/jeg der ikke er så skarp har da bare misforstået sørme som df benytter når deres få argumenter ikke eksistere, som nu med eks vis at uq er helt og aldeles udtrykt i hvilken job funktion osv altså igen som jeg formoder du også erkender, at afledning,fjernelse af fokus på emnet der har vi stort set alt hvad dansk folkebedrags forenings ledelse forsøget sig med, og jeg trods evt lille IQ alligevel forstår hvorfor, simpelt og kyniske hele vejen at dét netop intet ansvar har i sin substans, keine hexerie nur ansvarsløshed i sine reneste former og når det så alligevel kommer for tæt, så er det sørme misforståelser begået af df det har heller ikke noget ansvar, igen simpelt og kynisk fjernelse af det uhyggelige ansvars forpligtigelser

  Og helt uanset IQ HOS BRUGERNE =DANSK FOLKEBEDRAGS FORENINGS LEDELSES ANSVARS FRA FRASKRIVELSER AF DEM SELV.,, igen helt simpelt og helt kyniske og bedragerisk, som altid af og fra dansk folkebedrags forenings ledelse og medlemmer, dog uden at flertallet af medlemmerne vil forstå det sådant

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  Svar.

  Javel hr. (slår hælene sammen).

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  JAWOOL MEIN HERREN

  Det er intet nyt for df medlemmer, sympatisøre.
  Men svaret og dialogen ang både mm og resten,,, eller er det ved at blive resterne af rottereden,,, det er jo deres livseliksir.