Dagens podcast: Briterne går, Macron er i førersædet – og Merkel vil skrive testamente

PODCAST: Nye folk er kommet til i EU-Parlamentet og på ledelsesposterne i EU. Men problemerne er de samme: Brexit, migration, Ungarn og fælles forsvar. Altinget: ajour varmer op til det kommende EU-år.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Her på Altinget havde vi sammen med Udenrigsministeriet og Tænketanken Europa sat tre ambassadører stævne for at finde ud af, hvad den europæiske dagsorden er, og hvordan Danmark skal håndtere, at vi ikke vil deltage i en fælles flygtningepolitik – og står uden for et fælles forsvarssamarbejde. 

De emner vender Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, i dagens udsendelse af Altinget: ajour, hvor magasinredaktør Esben Schjørring er vært.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Næste artikel Ugens Europa-podcast: Boris Johnsons kaos præger starten på EU’s nye sæson Ugens Europa-podcast: Boris Johnsons kaos præger starten på EU’s nye sæson
Overblik: Det vil det tyske EU-formandskab

Overblik: Det vil det tyske EU-formandskab

EU-FORMANDSKAB: Coronakrisen sætter uundgåeligt tonen for det nye tyske formandskab for EU’s ministerråd. Men også en suveræn europæisk digital infrastruktur og højere klimamål er på programmet med Tyskland for bordenden.