Dagens podcast: Hvorfor går Løkke nu ud og taler om lovbestemt mindsteløn?

AJOUR: Det nærmer sig et valg, og alligevel går Lars Løkke Rasmussen ud og stikker til noget af det mest hellige i den danske model. Hvorfor gør han det? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Normalt er det arbejdsmarkedets parter, der aftaler lønnen på de forskellige områder.

Men på nogle områder er den tilgang måske ikke nok til at løse alle problemerne, mener Lars Løkke Rasmussen, der har luftet idéen om en lovbestemt mindsteløn, både på sin Facebook-profil og til et FH-topmøde i denne uge.

Men hvorfor går Lars Løkke Rasmussen ud med sådan en udmelding så tæt på det kommende valg, når den danske model bliver set på som noget så helligt?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udgave, hvor både arbejdsmarkedsredaktør Søren Elkrog Friis og EU-redaktør Rikke Albrechtsen er gæster.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: So long friends, see you later … eller bye-bye Britain? Ugens EU-podcast: So long friends, see you later … eller bye-bye Britain? Næste artikel Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget? Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget?