Dagens podcast: Tiden løber – og der er stadig ingen Brexit-aftale

AJOUR: Der skal fart på, hvis en Brexit-aftale skal komme i stand imellem Storbritannien og EU. Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, leverer en analyse af situationen i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

29. marts 2019 skal EU og Storbritannien have en køreplan for skilsmissen på plads. Hvis ikke de har det, bliver båndene kappet imellem de to.

Det kan have store konsekvenser for EU og for Danmark, der er et af de lande i Unionen, der har mest handel med Storbritannien. Derfor bliver der sat turbo på rundtomkring i landene for at finde en løsning på sagen.

Det fortæller Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, om i dagens udgave af Altinget: ajour.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Macron efterlader Lars Løkke med en hovedpine Dagens podcast: Macron efterlader Lars Løkke med en hovedpine Næste artikel Dagens podcast: En lynforfremmelse i det inderste af EU møder stor kritik Dagens podcast: En lynforfremmelse i det inderste af EU møder stor kritik
Danskerne føler et tab af indflydelse i EU efter Brexit

Danskerne føler et tab af indflydelse i EU efter Brexit

HØRT: Mange danskere føler, at Danmark har fået mindre at skulle have sagt i EU de seneste år, viser nye tal. Bekymrende, mener forsker, fordi følelsen af medindflydelse er vigtig for tilliden til samarbejdet.