Dagens podcast: Macron efterlader Lars Løkke med en hovedpine

AJOUR: Der var masser af politik i besøget fra den franske præsident. Blandt høflighedsfraserne var der eksempelvis et fransk krav om at få en skatteaftale mellem Danmark og Frankrig på plads. Altingets chefredaktør ser på det politiske i Macrons besøg i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her | RSS-feed her

Det var ikke bare form uden indhold, da Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, kom på besøg i Danmark.

Imellem cykelturene og gallamiddagene blev der talt EU, der blev insinueret om Margrethe Vestager, og Macron præsenterede et krav om en skatteaftale, i samme ombæring som han talte om Tour de France til Danmark - hvad bør Lars Løkke Rasmussen lægge i det?

Jakob Nielsen, Altingets chefredaktør, tager de politiske briller på og gør status på den franske præsidents besøg i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Forrige artikel Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet Næste artikel Dagens podcast: Tiden løber – og der er stadig ingen Brexit-aftale Dagens podcast: Tiden løber – og der er stadig ingen Brexit-aftale
Nu skal Merkels afløser findes – igen

Nu skal Merkels afløser findes – igen

FORMANDSKAMP: Tre mænd kæmper om pladsen som arvtager for Angela Merkel, når der i weekenden er landsmøde i CDU. Yderligere to kommer i spil, når snakken falder på, hvem der skal være kanslerkandidat.