Det sker i EU: EU-parlamentarikere i fodsporene på Danske Bank

OVERBLIK: Der er udflugt til Estland og Danmark fra EU-Parlamentets særlige skattesnydsudvalg i denne uge, hvor tysk vejskat, Dieselgate og Den Arabiske Liga også er på dagsordenen.

Mandag 4. februar
EU's udenrigschef, Federica Mogherini, står for et ministermøde med Den Arabiske Liga i Bruxelles. På programmet er terrorisme, klimaændringer, migration og menneskerettigheder, og det peger fremad mod det første topmøde mellem EU-lederne og de arabiske stater, der finder sted 24.-25. februar i Sharm el-Sheikh i Egypten.

I Europa-Parlamentet stemmes der blandt andet om, hvad der sker med Erasmus-studerende i tilfælde af en Brexit uden aftale og om skabelsen af en ny fond til understøttelse af rettigheder og værdier. 

Og mens vi venter på, at Theresa May kommer til Bruxelles og fortæller, hvad hun vil have ændret i skilsmisseaftalen med Unionen, kommer medlemmer af Underhusets Brexit-udvalg til Bruxelles for at mødes med EU-Kommissionens generalsekretær, Martin Selmayr, samt EU-Parlamentets Brexit-koordinator, Guy Verhofstadt.

Login