Messerschmidt: Hvornår begynder tyskerne at forsvare deres land?

DEBAT: De forsigtige tyskere bør på søndag trække en streg i sandet og forsvare landet mod masseindvandring. Det skriver Morten Messerschmidt, der ville stemme på højrefløjspartiet Alternative Für Deutschland, hvis han kunne. 

Af Morten Messerschmidt
Medlem af Europa-Parlamentet, Dansk Folkeparti

Hvordan slap den islamiske massemorder Anis Amri fra Tunesien ind i Tyskland? Hvorfor befinder voldtægtsforbryderen Eric Kwame Andam sig stadig i landet?

Den 24-årige Anis Amri kaprede sidste år en lastbil og pløjede den ind i en menneskemængde i et julemarked i Berlin. Tolv blev dræbt, mange andre lemlæstet.

Anis Amri havde været i Italien siden 2012. Han tog til Tyskland i 2015, hvor han fik sin ansøging om asyl afslået. Allerede dengang satte politiet ham i forbindelse med islamisk terror. Han skulle udvises, men var på fri fod, da han slog til i Allahs navn.

Eric Kwame Andam kommer fra Ghana. Han var søn af en af Ghanas førende kakaoproducenter, men dræbte sin svoger og rejste til Italien i 2016, hvor han fik afslag på asyl.

Så tog han toget fra Rom til Berlin. Han fik igen afslag på asyl og skulle have været deporteret 17. marts - hvis altså ikke en godhjertet menneskerets-sagfører havde fået udvisningen udsat. 2. april voldtog han, bevæbnet med en machete, en 23-årig tysk kvinde på en campingplads nær Bonn.

Kraftig stigning i voldtægter
Ud af den over en million migranter, som Tyskland modtog og registrerede i 2015, var mindst 130.000 ”forsvundet” i 2016. Andre tusinder nægter bare at rejse hjem, efter at deres asylanmodning er blevet afslået.

Imens er antallet af voldtægter begået af migranter eksploderet: En rapport fra det tyske forbundspoliti ”Kriminalität im Kontext von Zuwandering” opgør, at migranter begik 3.404 seksualforbrydelser af forskellig slags i 2016 - altså omkring ni om dagen. Det var en stigning fra 1.683 seksualforbrydelser i 2015 - altså fem om dagen og yderligere en stigning fra 949 seksuelle overgreb i 2014.

Blandt gerningsmændene topper syrere, efterfulgt af afghanere, irakere, pakistanere, iranere, algeriere og marokkanere.

Tyskerne ser nu moskeer skyde op som paddehatte. Tysk politi regner med omkring 43.000 islamister i landet. 740 tyske, muslimske statsborgere er med sikkerhed taget til Syrien. - 120 er blevet dræbt dernede, mens 247 er vendt tilbage.

Stem på Alternative Für Deutschland
Tyskerne har måske ry for ordnung; men den brød sammen, efter at Angela Merkel erklærede, at ”Wir schaffen Das”.

Man skulle tro, at tyskerne er ved at få nok, men det går langsomt.

Den pragmatiske forklaring er, at her og nu er tysk økonomi sund i forhold til 90’ernes 10-11 procents arbejdsløshed. Måske kan vi ”schaffen das”, selv med en million ekstra munde at mætte? håber mange tyskere.

Den dybtliggende forklaring er historisk: To gange har Tyskland optrådt som aggressor over for sine naboer, og to gange er landet blevet straffet økonomisk og moralsk.

Så tyskerne holder lav profil.

De kunne, og de har al ret til, at indespærre og dermed uskadeliggøre en islamisk terrorist som Anis Amri og en voldtægtsforbryder som Eric Kwame Andam og tusinder andre, som udgør en uregerlig undergrundshær af vagabonderende og desperate unge mænd fra Afrika og Mellemøsten.

Men hos omverdenen, og ikke mindst hos tyskerne selv, fremkalder den slags metoder billeder af pigtråd og vagttårne. Skyldfølelsen over fortidens forbrydelser har skabt et Tyskland, hvor borgerne er beklemte ved at udtrykke stolthed over tysk kultur og dens uvurderlige bidrag til Vesten og over deres land og deres flag.

Jeg er dog ikke i tvivl om, at også tyskerne begynder at sige fra. Målestokken bliver, hvor mange der stemmer på Alternative Für Deutschland.

Var jeg tysker, ville jeg stemme på AFD. Det ville være en stemme i protest, men det er også netop, hvad der er brug for i Tyskland.

Forrige artikel Morten Løkkegaard: Liberal fremtid vil hjælpe Tyskland og Danmark Morten Løkkegaard: Liberal fremtid vil hjælpe Tyskland og Danmark Næste artikel Debat: Forbud mod ålefiskeri er et vigtigt skridt mod bæredygtig forvaltning Debat: Forbud mod ålefiskeri er et vigtigt skridt mod bæredygtig forvaltning
Danmark får nye ambassadører i Kina og Italien

Danmark får nye ambassadører i Kina og Italien

Udenrigsministeriet foretager en ambassadørrokade, der blandt andet betyder, at Danmark får nye ambassadører i Kina, Thailand og Tyrkiet. Få overblikket over ambassadørrokaden her.