Messerschmidt: Hvornår begynder tyskerne at forsvare deres land?

DEBAT: De forsigtige tyskere bør på søndag trække en streg i sandet og forsvare landet mod masseindvandring. Det skriver Morten Messerschmidt, der ville stemme på højrefløjspartiet Alternative Für Deutschland, hvis han kunne. 

Af Morten Messerschmidt
Medlem af Europa-Parlamentet, Dansk Folkeparti

Hvordan slap den islamiske massemorder Anis Amri fra Tunesien ind i Tyskland? Hvorfor befinder voldtægtsforbryderen Eric Kwame Andam sig stadig i landet?

Den 24-årige Anis Amri kaprede sidste år en lastbil og pløjede den ind i en menneskemængde i et julemarked i Berlin. Tolv blev dræbt, mange andre lemlæstet.

Anis Amri havde været i Italien siden 2012. Han tog til Tyskland i 2015, hvor han fik sin ansøging om asyl afslået. Allerede dengang satte politiet ham i forbindelse med islamisk terror. Han skulle udvises, men var på fri fod, da han slog til i Allahs navn.

Eric Kwame Andam kommer fra Ghana. Han var søn af en af Ghanas førende kakaoproducenter, men dræbte sin svoger og rejste til Italien i 2016, hvor han fik afslag på asyl.

Så tog han toget fra Rom til Berlin. Han fik igen afslag på asyl og skulle have været deporteret 17. marts - hvis altså ikke en godhjertet menneskerets-sagfører havde fået udvisningen udsat. 2. april voldtog han, bevæbnet med en machete, en 23-årig tysk kvinde på en campingplads nær Bonn.

Kraftig stigning i voldtægter
Ud af den over en million migranter, som Tyskland modtog og registrerede i 2015, var mindst 130.000 ”forsvundet” i 2016. Andre tusinder nægter bare at rejse hjem, efter at deres asylanmodning er blevet afslået.

Imens er antallet af voldtægter begået af migranter eksploderet: En rapport fra det tyske forbundspoliti ”Kriminalität im Kontext von Zuwandering” opgør, at migranter begik 3.404 seksualforbrydelser af forskellig slags i 2016 - altså omkring ni om dagen. Det var en stigning fra 1.683 seksualforbrydelser i 2015 - altså fem om dagen og yderligere en stigning fra 949 seksuelle overgreb i 2014.

Blandt gerningsmændene topper syrere, efterfulgt af afghanere, irakere, pakistanere, iranere, algeriere og marokkanere.

Tyskerne ser nu moskeer skyde op som paddehatte. Tysk politi regner med omkring 43.000 islamister i landet. 740 tyske, muslimske statsborgere er med sikkerhed taget til Syrien. - 120 er blevet dræbt dernede, mens 247 er vendt tilbage.

Stem på Alternative Für Deutschland
Tyskerne har måske ry for ordnung; men den brød sammen, efter at Angela Merkel erklærede, at ”Wir schaffen Das”.

Man skulle tro, at tyskerne er ved at få nok, men det går langsomt.

Den pragmatiske forklaring er, at her og nu er tysk økonomi sund i forhold til 90’ernes 10-11 procents arbejdsløshed. Måske kan vi ”schaffen das”, selv med en million ekstra munde at mætte? håber mange tyskere.

Den dybtliggende forklaring er historisk: To gange har Tyskland optrådt som aggressor over for sine naboer, og to gange er landet blevet straffet økonomisk og moralsk.

Så tyskerne holder lav profil.

De kunne, og de har al ret til, at indespærre og dermed uskadeliggøre en islamisk terrorist som Anis Amri og en voldtægtsforbryder som Eric Kwame Andam og tusinder andre, som udgør en uregerlig undergrundshær af vagabonderende og desperate unge mænd fra Afrika og Mellemøsten.

Men hos omverdenen, og ikke mindst hos tyskerne selv, fremkalder den slags metoder billeder af pigtråd og vagttårne. Skyldfølelsen over fortidens forbrydelser har skabt et Tyskland, hvor borgerne er beklemte ved at udtrykke stolthed over tysk kultur og dens uvurderlige bidrag til Vesten og over deres land og deres flag.

Jeg er dog ikke i tvivl om, at også tyskerne begynder at sige fra. Målestokken bliver, hvor mange der stemmer på Alternative Für Deutschland.

Var jeg tysker, ville jeg stemme på AFD. Det ville være en stemme i protest, men det er også netop, hvad der er brug for i Tyskland.

Forrige artikel Morten Løkkegaard: Liberal fremtid vil hjælpe Tyskland og Danmark Morten Løkkegaard: Liberal fremtid vil hjælpe Tyskland og Danmark Næste artikel Debat: Forbud mod ålefiskeri er et vigtigt skridt mod bæredygtig forvaltning Debat: Forbud mod ålefiskeri er et vigtigt skridt mod bæredygtig forvaltning
 • Anmeld

  Frank Andreasen

  Er det ren overspringshandling, at Messerschmidt blander sig?

  I et tysk valg, som ikke vedkommer ham?

  Er det for at få tankerne væk fra OLAF, der vel snart er klar med en dom?

 • Anmeld

  Jes Freisner · Produktionschef

  Forspild talent

  Den mand har for længst kastet al værdighed overbord i forbindelse med sit indtil videre medlemskab af EU parlamentet.
  Useriøs og uden almindelig samfundsmæssig forståelse for livets forhold.

 • Anmeld

  Achim Holzmüller · Aktiv pensionist

  Rejseleder Messerschmidt i bussen, men uden kunder ...

  Der henvises til foto på toppen af indlæg. Bare han ville være det, så er hans kommentarer til andre landes indre anliggender mindre af betydning.
  Alt hvad M. fortæller i sit indlæg, er for tyske myndigheder for længst kendt, og fejlene er indømmet og tage højde for. Alt andet, hvad M. ellers giver fa sig, er Fake News. Manden og hans parti kan intet tilføje til at gøre Tyskland eller Europa mere sikkert.
  Er det nu til fordel for Danmark at giver sådan en tyvagtig person skriveplads på en ellers seriøs platform som Altinget? Eller bare at bidrage til omsætning?

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Må så også lige få Anna Mee Allerslev fjernet fra de bonede gulve???


  I øvrigt er det ikke nemt for tyskerne, at orienterer sig gennem MSM og bedre oplyste bliver de da heller ikke når de søger over google:

  https://ksdha.wordpress.com/2017/09/20/skandale-google-saboterer-afds-valgkamp-ved-at-fjerne-merkel-kritiske-annoncer/#comments

 • Anmeld

  Ole Sundman · Dansk pensionist

  Tysk medborgerskab

  Jeg syntes, at Morten Messerschmidt skal søge om tysk medborgerskab, så han får mulighed til at stemme på det parti han ønsker (AD).
  Jeg ønsker ham fod rejse - og tak - og iøvrigt lade tyskerne stemme, som de ønsker

 • Anmeld

  Hans-Georg Nielsen

  Tyskland kan sikkert selv.

  Kære Morten Messerschmidt

  Tak for oplysningen om at du ville stemme på AfD. Det ville jeg ikke, jeg ville stemme på FDP. Men sådan er vi jo forskellige.
  Tyskerne er ved at forsvare deres land mod den truende demografiske udvikling i landet. Der er behov for friske kræfter udefra for at holde samfundet kørende. Det er langsigtet strategisk planlægning og jeg er ud fra mit, i al beskedenhed, ganske gode kendskab til Tyskland overbevist om, at de af dig nævnte problemer vil blive taget hånd om.
  Det største problem for Tyskland er, at folk der stemmer på AfD oftest tænker alt for kortsigtet og småborgerligt.

  Mvh
  Hans-Georg Nielsen

 • Anmeld

  Bertel Johansen · Maskinmester

  Hvad med MEL og FELDT

  tjah, det er jo sjovere for MM at tale om noget andet end om MEL og FELDT

 • Anmeld

  Carl E. Michelsen · kandidat for Nye Borgerlige

  Wir schaffen Das!

  Det gøres ved at afskaffe dobbelt Statsborgerskab for alle - hurtigst muligt, så vi ikke ender i samme ulykkelige situation som "Angela Merkels Tyrkland".

 • Anmeld

  Torben Ljunggren

  Har han ret?

  Her er det ligegyldigt om man er for eller imod Morten Messerschmidt.
  Spørgsmålet er, om han har ret eller ej. Det er svært at være uenig med ham, i det han her skriver. Hvis man ikke mener, at han har ret, stiller man sig på forbrydernes side.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Wir schaffen das.

  Alene denne overskrift, udtalt af en dame, som har været totalt u forstandig, burde føre til totalt lukning af alle grænser i Europa. Repatriering, nødvendig.
  Hvis jeg havde været tysker ville jeg ubetinget have stemt på AfD.
  Så kan man kalde mig nazist, eller lade være.
  Hvis dette migrantvanvid ikke snart stoppes er jeg alvorligt bange for at Europa ender i totalt ragnarok. Godt gået, Messerschmidt.

 • Anmeld

  Søren Chr. Jensen · skolecenterleder emeritus

  Messerschmidt

  Jeg dømmer Messerschmidt som uegnet til at vurdere situationen i Tyskland. Han står for en politik, der er skadelig for Danmark. Der er ingen grund til at tro, han kan foreskrive tyskerne noget kvalificeret.
  At kan på grund af sine handlinger generelt fradømmes nogen moralsk eller politisk betydning, understreger pointen.

 • Anmeld

  Greta Jensen · Pensionist

  Godt skrevet Morten.

  Til alle dem som her har tilladt sig at dømme Morten Messerschmidt i sagen om meld og feld, vil jeg lige pointere, at her i landet er man uskyldig indtil retten har talt,det er så vidt jeg ved ikke sket endnu. Til den herre som her kalder M.M for tyv, skulle skamme sig godt og grundig. M.M. har fat i det rigtige. Vi ser jo hver dag hvordan det går i Sverrig, England, Holland, Belgien, Italien, Frankrig og her i Danmark. Hvis man vil lukke øjnene for alt det, der sker vil jeg tillade mig at kalde disse mennesker for både blinde og temmelig naive. Danmark skal ikke islamiseres. Man kan jo bare se hvad der sker i alle islamisk ledede lande. Er det sådan vi ønsker det skal gå for Danmark? Jeg har fuld tillid til Morten Messerschmidt. Han står for det, de fleste af os tænker. Bare bliv ved Morten.

 • Anmeld

  Poul Clausen · Entrp.

  Helt rigtigt Messerchmit !

  Det sejler , moskerne skyder op som padehatte . Det gælder Danmark også.
  Det kan de klare med lynets hast. Tage hånd om deres egne fattice stakler , det kan de ikke... Neh neh , det victigste er at overtage og udslette os kristne.
  Læk lige mærke til det ,alle i dumblinde og døve......

  EU er et afkristnet monster . )))

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Pyt med EU midlerne.

  Mange andre politikere har begået underslæb, med mindre opmærksomhed.
  Jeg tænker snarere. Morten "Sieg Heil" Messerchmit.
  Jeg har aldrig forstået at han kunne slippe godt fra, at klappe hælene sammen i Tivoli og svinge højre arm op til en heil hilsen. Var det taget ud af kontekst, eller hva´ ? Hvordan mon reaktionen havde været hvis Øzlem Ceckic havde rullet med tungen og råbt # Allahu Akbar" i Tivoli.
  Selvfølgelig skal radikale terrorrist sympatisører holdes ude. Hvem er ikke enig i det ?
  Men han forholder sig ikke til den omfattende højreradikale terror som er set i Tyskland.
  Vi har jo lige haft en debat hvor højreradikale har hyldet Lars Tvede for hans underlige konklution. At alle til venstre for borgelige partier, inklusiv socialdemokrater, er Nazister.
  Har Messerchmit ikke Nazi sympatier. ? hvorfor klapper han så hælene sammen og heiler i Tivoli ?
  Når man nu ser Højreradikale smide Nazikortet og stemple almindelige mennesker som Nazister
  , vil jeg da ikke bare lade dette her ligge.
  Det håber jeg at Altiget har forståelse for. De har jo trods alt lige bragt et indlæg , hvor Lars Tvede stempler 50 % af Danmarks befolkningen som Nazister.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  ....at kloge sig og føre sig frem---->?

  Der er mange måde. man kan gøre opmærksom på sig selv på !
  ....at "Heile" i Tivoli....og at "kloge sig på andres vegne",....eller
  ....at give alle andre skylden for, at alvorlige problemstillinger ikke er tilstrækkeligt løst,
  .... at nedgøre andre eller befolkningsgrupper med nedladende og ubehagelige beskyldninger,
  ....
  Da MM er en af Danmarks repræsentanter i Europa-Parlamentet og medlem af Gruppen for konservative og reformister, kan jeg simpelthen ikke fatte, at MM
  ....ikke sørger for at komme i arbejdstøjet som EU parlamentariker
  ....ikke reformerer og gør noget ved tingene-
  ...ikke lægger al sin styrke i at få løst eksempelvis migationsproblemerne
  ...ikke sørger for at få rene linier vedr. Meld og Feld og Olaf
  ....ikke tager med den tilsyneladende tomme bus til Tyskland
  ....ikke søger enkelt Tysk statsborgerskab, hvilket må være ukompliceret, da efternavnet nok signalerer tyske indvandreaner.
  I Tyskland vil han uden tvivl få kvalificeret med- og modspil i en befolkning, der har brugt så mange ressourcer på at komme godt på højkant efter nazisternes hærgen under 2. Verdenskrig.
  ....
  Lars Tvede i Schweitz, Vermund i Danmark og MM i Tyskland. Det kan man da kalde internationalt. Uha !!
  Som borger og vælger vil jeg sætte krydsene ved forstandige, arbejdssomme og tillidsskabende, rummelige og indsigtsfulde mennesker., der er indstillet på at arbejde for at finde ordentlige løsninger på tingene.

  ....
  Som borger og vælger skammer jeg mig igen over at være repræsenteret af MM i Eu-Parlamentet.
  Længere er den ikke. !!
  ....
 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  For, imod, eller blot saglig over for Messersschmidt

  ?
  På Morten Messerschmidts saglige indspark på debatterne her, som andre steder, får jeg nærmest et déjà vu, om gentagelsen af venstrefløjens sidste krampagtige forsøg, på at holde taburetterne, fra sidste verdenskrig, hvor flere af dem vist måtte stå udstillet, som nazi´s feltmadrasser?
  Præcis som nu, hvor igen, igen, venstrefløjen (med hele vedhænget af skabsradigkale fra højre til venstre i FT) pleaser en idealisme ( nu islamisme), hvor menigmand må indrette sig under ismerne, eller stå frem og kæmpe, for netop de´t, som de isme-elskende fik frihed til under deres opvækst, men nu vil sende deres børn og vore efterkommere i slaveskab for, BLOT for at beholde deres opnåede privilegier i NGO'ernes selvfede optjeningshiraki eller de, mange, mange afledte, skattebetalte, jobfiduser, som iSlammet bringer med sig, lige fra indvandrejobkonsulent, til advokat, tolk, skolekonsulent, dommer, politibrobygger, sproglærer, tandlæger, sagsbeandler, koranklodsefabrikanter, busbarnepiger, psykologer, jegergooer +++ andre.

  Jo, jeg forstår godt, at de hver især kæmper, for deres lukrative niche i det skattebetalte cirkus,
  men jeg forstår godt nok ikke, deres egocentriske holdning til livet, som selv deres eget afkom må lide under om føje år?

  Vi fik sparket nazismen ud af Danmark, med blødende hjerte fra venstre/radikale, og nu står de den undenten broderme igen og råber højt, om knæfald for iSlamisme, som bestemt ikke lader nazismen noget efter i uhumanisme, men topper den på alle parametre.

  Hvad er det venstrefløjen/radikale vil, hvordan ser de/I et Danmark, som så bliver islamistisk frem for sidst ønsket nazistisk eller andre dødfødte ismer i kunne leve fedt på?
  Vi de/I , at jeres børn/børnebørn skal slave for islamismen, som I nu gør det på?
  OK, men bare en generation mere, så er vores velfærdsstat, ikke bare haram yt, men tømt for penge og så skal feelgood-industriens tiljublere bare se, hvordan der så skal slaves, på et helt andet plan:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  foruden:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1433

  +

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=238

  og søg selv videre på google/andet, under ordene:

  Koranen social kontrol


  Messersschmidt råber vagt i gevær, som også Glistup i sin tid, men av og vee :
  det kan venstrefløjen/radikale og slænget af medløbere jo ikke leve så fedt på, så måske skal vi, dybest set, se fløjens himmelråbende, vilde, fortaleri for iSlammet, som en vild panik fra en skattebetalt arbejderklasse, der er ved at miste deres lukrative "feelgood"indtægt?

  Jeg kan kun sige tak til Messersschmidt, for hvad der sker i vore nabolande, er bestemt ikke ligegyldigt for Danmarks fremtid og for hvordan vi må/bliver nødt til, at reagere i såvel international politik, som i intern politik og varetagelse af vores/vore efterkommeres fremtid.

 • Anmeld

  Frank A

  Når du taler om naziernes feltmadrasser

  Tænker du så på Dot?

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Frank A

  Jeg henviser direkte til dem, som ikke bare beredte og åbnede nazismens vej ind i Danmark, men bestemt også dem, som understøttede det og gjorde det behageligt for dem under vejs.

 • Anmeld

  Frank A

  Ok

  Såvel MM som Dot og det meste af DF?

 • Anmeld

  T.J.U.Bang

  M.S.Carstens versus "Pensionisternes kalkunpludren"

  M.S.Carstens.

  Gi' op i forsøget netop her på Altinget at blot forsøge at ændre hovedsagelig forstokkede pensionisters infantile og EkstraBlads-indoktrinerede 'forståelse' af den eneste mand, vi har, der kan sige EU imod og har gjort det ind til nu.

  Deres barnlige nedgørelse er til at brække sig over.

  En hønsegård kaglen og en kalkunfarms pludren samlet i et stort tomhjernet kor her.

  .

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  EU

  Jeg bryder mig ikke om EU, selvom de glødende tilhængere , nok har gode intentioner, men jeg bryder mig endnu mindre om højreradikale. Og al den had de spreder.
  Jeg bliver mødt med beskyldninger mod min person, af folk som ikke kender mig, men det er fakta at MS har heilet i Tivoli og han nu går ud med støtte til et tysk parti, som ytre sig på en måde man må opfatte som en hyldest Nazismen under krigen.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Jens Ole - Lidt latterligt

  Du er godt nok én af "de gamle" og forstokkede, der hentydes til.

  Det er da barnligt, at vurdere en dygtig EU-politiker på noget, du kun har læst om.
  Manden blev frikendt for "dit" heilen og det blev afsløret, at en såkaldt socialdemokrat, homoen Torben Lund, hadede MS og gudhjælpemig aflagde ed på noget, han ønskede at ha' set.
  Utroværdigt og forkasteligt, at en folkevalgt politiker kan synke så dybt og vise totalt manglende format.

  Og du synker i samme retning ved fluekneppende at vurdere MS' format ud fra noget sådant. - Føj.

  Hvad med at nærlæse Messerschmidt fremragende afsløringer af milliardødslen og milliardsvindlen årligt i EU:

  https://www.scribd.com/doc/122986634/Dagbog-fra-EU-om-EU-s-spild-af-dine-penge

  Som MuttiMultiKulti Merkelig tyranniserer pressen i Tyskland - og har total politisk magt hertil - er det forståeligt, at eneste vej ikke er den tidligere alkoholiker Schultz, SPD, men nu at støtte AFD for at få en mulig ændring.
  Når den er sket, kan vi altid opdrage lidt på netop AFD.

  Så jeg er helt enig med T.Bang i de flestes her barnagtige pludren løs imod MS.

  Det er tåkrummende, at voksne mennesker agerer så tomhjernede.

 • Anmeld

  Frank A

  Messerschmidt dygtig.?

  Ja. Han er lige lovligt dygtig, som vi siger det her i jylland.

  Vent nu til at OLAF har haft kløerne i ham.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Græmmes.

  Jeg græmmes over den måde som nogle debattører sviner hinanden, og Messerschmidt til på i stedet for at debattere emnet.
  Kendsgerningen er at Messerschmidt kun advarer os i mod den eskalerende islamisering af Europa, som vitterligt finder sted.
  Hvad MMs tivoliheilen angår har jeg hørt at der intet er om snakken. Den eneste kilde til påstanden er socialdemokraten, Torben Lund, og jeg tvivler meget på sandhedsværdien i dette udsagn. Hvad Meld og Feld angår er der, så vidt jeg ved, ikke faldet dom endnu. Fortsat god vind, MM.

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Uskyldig ??

  http://politiken.dk/indland/art4688711/B.T.-Messerschmidt-indrømmer-at-have-heilet
  Messerschmidt har åbenbart indrømmet at have heilet i Tivoli. Flere vidner havde set det
  Flemming Kattrup. Jeg tror i skulle tage jer en tudekiks. Du har selv lige sværtet Troels Lund Poulsen, og din påstand er åbenbart løgn. I højreradikale slynger om jeg med den ene perfide udmelding om muslimer og det i betegner som venstreorienterede , som i nu har udnævnt til Nazister. Når man så fremlægger fakta som går imod jeres konspirations teorier klynker i som små børn.
  Kan i fremlægge du komentation som viser at Messerschmidt ikke har heilet i Tivoli, giver jeg gerne en undskyldning til Messerschmidt . Men det tror jeg ikke i kan.

  https://www.bt.dk/politik/hyldede-hitler-i-tivoli

  Jeg har set så mange gange at højreorienterede som DFer har stukket en heil hilsen op i hovedet på muslimer og farvede i det hele taget. Jeg kender typerne og kan ikke tro andet at Messerschmidt har ladet sig rive med Jeg er med på at vi alle har begået fejl. Men set i lyset af alle de perfide og nogle gange racistiske udtalelser DF og højrefløjen har ytret. Ser jeg ingen grund til at tage jeres klynk alvorligt.

 • Anmeld

  Søren Chr. Jensen

  Messerschmidt

  Jeg trækker mig fra snoren
  Der bliver hældt så meget skidt ud, at man skulle tro at være til medlemsmøde i DF.
  Jeg beder venligst om at blive fri for at modtage indlæg i dette her.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  DE SMÅ SKOS HYLEKOR

  FRANK A:
  Din verden er lille.
  Tænk at et voksent menneske skal bringe Dot ind her?
  Fortæller vist alt om standarden også med at vurdere "dygtighed" hos andre. Men ejer man den ikke selv, kan man selvfølgelig kun utroværdig bedømme andre. - Ynkeligt!

  JENS OLE:
  For en aldersstegen pensionist var der åbenbart for mange bogstaver for dig.
  Hvad med om støttepædagogen fortalte dig lidt om, hvad jeg skrev og svare på det, hvis du kan formås til at se ud over næsetippen fyldt med 'heilende' DF'ere?
  Nemlig, at det er sygeligt, som du fokuserer på heilen og ikke kan sove for det om natten, i stedet for at vurdere, at manden er uundværlig i vor kamp mod EU.
  Så i lige måde mht. til at tage dit lidt indsnævrede livssyn alvorligt.

  SØREN CHR. JENSEN.
  Tak for din lidt sene "trækken". Men du skulle da lige "kvalificeret" som du er, fortælle, hvor uegnet MS er til alting, og om hvordan DF's medlemsmøder foregår.
  Har du været til et sådant, eller er det bare floskler indoktrineret af Ekstra Bladet, du lirer af? - Du har vor fulde medlidenhed i småtsynetheden!


  ALT I ALT er der vist desværre her på Altinget samlet hele hoben af netop en kaglende hønsegård og en medpludrende kalkunflok, der er åbenbare aflæggere og indoktrinerede af en forkastelig ensporet hetz mod en dygtig politiker, med DR og sprøjten Ekstra Bladet som ophavsmænd.

  Skammer I jer ikke over enfoldigheden i jeres dømmekraft? - Andre gør!

 • Anmeld

  Frank A

  Sjovt nok

  Virker det ellers mest som det er hønsene der kagler, når deres idol kokkyllingen Messerschmidt heiler og taler.

  Nej. Jeg bragte ikke Dot ind. Det gjorde vedkommende der talte om feltmadrasser for nazisympatisørerne.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Nu ved en Frank A ikke engang, hvad han selv skriver:

  "Når du taler om naziernes feltmadrasser Tænker du så på Dot?"

  var dit spørgsmål til M. Carstens, der overhovedet ikke, som du postulerer, har nævnt navnet.

  En svinsk tankegang må være konklusionen.

  Eneste undskyldning må være, at støttepædagogen også her har fridag.

  .


 • Anmeld

  Frank A

  Det kan aldrig blive mit problem, at indlæg er slettet!

  .

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  En Frank A, der allerede bli'r træt, når han forsøger at stave sit efternavn..

  Klart, at der derefter kun er plads til vrøvl, platte nedgørelser og Karl Smart-spørgsmål.

  Hvad er det for noget opdigtet nonsens og dårlig undskyldning med "slettet indlæg", der ikke er dit problem?

  Men ellers forståeligt nok, for du har nok af den slags i forvejen, ik'?

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Flemming Kattrup

  Det eneste du har bidraget med i dine indlæg er skældsord og personlig nedgørelse af de du ikke er enig med. Og at fortælle os hvor dumme og gamle vi er.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Nu rabler det helt for Gamle Jens Ole

  Der er en ekstra lagret ost af det navn, og den stinker også forfærdeligt.

  Dine såkaldte "personlige nedgørelser" hos modparten bli'r da overgået af dine tilsvininger med "højreradikal slyngel" og "perfid" tankegang fra dig af.

  Du får beskyldninger fra folk, der ikke kender dig, klynker du.
  Ja, sandheden er altid sværest at forstå for synderen selv.

  Som nævnt: Det rabler for dig, men demensfremskridelsen må være årsagen:

  Jeg nedgør 'din' åbenbart "Troels Lund Poulsen"? - Med hvad og hvor da?
  Den eneste, der er nævnt - både af Carstens og mig - er homoen Torben Lund, og det sandelig og faktuelt ikke for noget godt. Nærmest frastødende, at en valgt politiker i sit had kan sætte al normal og anstædig fremfærd og eget rygte overstyr og lyve befolkningen lige op i ansigterne. - Forkasteligt!

  At du så selv i din proletariske galde ikke kan holde styr på navne må vel som sagt tilskrives ovennævnte årsager.
  Her må støttepædagogen gi' tabt, og der er kun en eller anden psykisk og professionel behandling, der kan hjælpe..
  Al medfølelsen samler sig om de omkringværende.

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Jeg sagde perfide udtalelser.

  Men jeg gider ikke diskuterer på dine præmisser, hvor man bare skal overgå i at svine hinanden.
  Ja det var Allan Gorm som fejlagitigt skrev at Torben Lund havde fabrikeret beskyldningerne, Men han glemte at nævne at
  Troels Lund er homo.

 • Anmeld

  Frank

  Nu var det ikke mine indlæg der er slettede

  Men dem jeg svarede på.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Jo, jeg er længst ophørt,

  med at spilde min tid på caffelatte/politiken segmentet og vil heller ej fremover bruge tid på svar på tiltale, så længe spørgeren end ikke har ulejliget sig med, at læse mit / de links jeg henviser til og ej heller forholder sig til almengyldige argumenter i en demokratisk debat.

  Men, jeg kan dog tillade mig, at frydes over, at de tomme tønder alene buldre her, mens den politiske retning for danskeren, midt i livets øje, kan aflæses i mangt et kommentarspor på både Politiken Vest (tidligere Jyllandsposten), Berlingeren og ikke så få faktamættede, ikke skattebetalte, medier, som nævnte segment åbenbart slet ikke tør klikke ind på, af ren skræk for, at livsfilmen knækker.

  Men jeg kan da anbefale at læse:
  https://www.document.dk/
  https://newspeek.info/
  https://denkorteavis.dk/
  https://ricardtriis.wordpress.com/
  eller
  søge på:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=621
  plus mange, mange flere

  eller bare, for en enkelt gangs skyld, SELV at komme med links og fakta, som kan understøtte al den venstre/radigale, selvbestaltede, ""elitære"" og selvforherligende ordflom?

  Segmentet er dødt, kan ikke argumentere, dokumentere eller se ud over egen lønseddel, så jeg må fortsat tilslutte mig:
  Realiteterne frem for idealismerne!

  Men skulle en og anden her komme med et dokumenterende links, imod mine kommenterer, så læser jeg dem skam gerne, for hverken jeg eller min pc er overfølsom over for nye realiteter i adresselinjen ;-) • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  En upokitisk kommentar

  I vores skoler arbejder man intensivt med antimobning, da de voksne i Folketinget er enige om, at børnene skal lære at omgås hinanden på en hensigtsmæssig måde, så de kan klare sig bedst muligt i voksenlivet.
  Står stadig ved, at jeg ikke finde respekt og tillid til voksne mennesker, der retter nedladende, negative og mistænkeliggørende projektioner imod andre mennesker eller befolkningsgrupper.
  Det gælder såvel i dagliglivet som når jeg skal vurdere, hvor jeg vil sætte mit kryds, for da vil jeg søge arbejdsomme personer, der agerer på en ordentlig måde overfor andre mennesker og som reelt vil gøre en indsats for at løse alvorlige problemstillinger.
  Slut herfra i denne tråd.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Til pensioneret lærer, I.R.Bertelsen

  .

  Så skulle du da lige ha’ det sidste ord, hvor du end ikke svarer på Carstens saglige kritik af, at ej heller du har taget det mindste notits af, hvad han er kommet med, men bare igen kommer med noget indholdsløst floskel-snak.

  Og det efter din længere oppe og sædvanlige ukultiverede og automat-oprensnings-tilsvining af Messerschmidt.

  Kan du slet ikke sove, hver gang MM bringer nyt til torvs, uden at din inderste svinehund skal ud? Og uden at læse, hvilke guldkorn manden kommer med?

  >>> Du skriver, at du skammer dig over MM. <<<

  Så kan jeg slutteligen og sandelig fortælle DIG, at jeg, som ligeledes pensioneret lærer, skammer mig over, at der findes sådanne forstokkede eksemplarer inden for ”min" eller "standen" i det hele taget.


  .

 • Anmeld

  Frank

  Erkend det dog Kattrup

  Messerschmidt er en kæltring, der har taget af kassen.

  Sagen er jo velbeskrevet og -dokumenteret!

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Til pensioneret lærer, I.R.Bertelsen

  .

  Så skulle du da lige ha’ det sidste ord, hvor du end ikke svarer på Carstens saglige kritik af, at ej heller du har taget det mindste notits af, hvad han er kommet med, men bare igen kommer med noget indholdsløst floskel-snak.

  Og det efter din længere oppe og sædvanlige ukultiverede og automat-oprensnings-tilsvining af Messerschmidt.

  Kan du slet ikke sove, hver gang MM bringer nyt til torvs, uden at din inderste svinehund skal ud? Og uden at læse, hvilke guldkorn manden kommer med?

  >>> Du skriver, at du skammer dig over MM. <<<

  Så kan jeg slutteligen og sandelig fortælle DIG, at jeg, som ligeledes pensioneret lærer, skammer mig over, at der findes sådanne forstokkede eksemplarer inden for ”min" eller "standen" i det hele taget.


  .

 • Anmeld

  Frank

  Er du blevet dement Kattrup

  Siden du lukker samme vrøvl ud 2 gange?

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Nej, selvfølgelig en fejl med 2. gang. Beklager.

  Men Altinget Debat er aldrig til at "ringe op" og teknikken muliggør det heller ikke, selv om du løgnagtigt påstår, at det er overgået dig mht. Dot..

  Én fordel er der dog, for nu har selv tumper en mulighed for at forstå budskabet.

  Så dine chancer herfor er steget betragteligt, Frank ABC.
  Er du og støttepædagogen begyndt på Oles ABC? Eller har I fundet en anden og ikke så svær begynderbog, der passer bedre til niveauet?

 • Anmeld

  Frank

  Nu er det dig og ikke mig Kattrup

  Der kløjs i teknikken.

  Stop nu med de molbohistorier om at jeg lyver.

  Kun tumper poster det samme to gange.

 • Anmeld

  Orla

  Frank.Jeg mener Kattrup har ret og du lyver med Dot

  Der var ikke slettet noget da du pludselig kommer ind med en sviner mod Messers Dot. Hvorfor ikke ærligt indrømme det
  Ellers er du en kryster der er utroværdig

 • Anmeld

  Frank

  Læs hvad jeg skriver

  Så kan enhver klovn se at det er et svar

 • Anmeld

  Frank

  Mon det hjælper tumpen Orla?

  “Når du taler om naziernes feltmadrasser”

  Mon ikke jeg så henviser til nogen der skriver om det?

 • Anmeld

  eva · mange års international erfaring.

  Tysklands forsvar af sit land

  jamen Messerschmidt, det gør Tyskland jo ikke (forsvarer sit land), planen for Tyskland er Globalisering, New World Order, det ved du da bedre end nogen anden.
  Danskerne har allerede mistet deres land, til Tyskland og EU.
  Hvad M erkel ytrer ønske om i EU landene bliver det hurtigt lov.
  Det mener jeg hvad mener du Messerschmidt. ???
  Nå nej man kan jo ikke spørge og forvente et svar, sådan spiller jer politikere ikke det Demokratiske kort.

 • Anmeld

  Orla

  Mon ikke tumpen er en Frank som lyver alle lige op i ansigterne

  Som du osse burde være omtalt, nemlig som en der krysteragtig ikke vil stå ved at være kommet med en sviner om Dot men kommer med alle mulige opdigtede krumspring til at bortforklare sin ukultiverede brøler. "jeg bragte ikke Dot ind det gjorde vedkommende" siger du løgnagtigt. bevis nu hvor vedkommende nævnte ordet Dot det kan du ikke og er derfor en gemen og ukultiveret løgner Kom nu frem med helt nøjagtig hvor ham Carstens nævner ordet
  det ligner en syg mands tankegang og dårlige søforklaringer. BASTA.

 • Anmeld

  Frank

  Bare rolig Orla

  Alle der kan dansk, ved at jeg har ret :-)

  At du fremturer, gør dig blot til endnu større tåbe.

 • Anmeld

  Orla

  Alle der ikke er en klovn eller tåbe som du selv slynger om dig med kan også se

  at du ikke kan fremlægge bevis altså er en påståelig og selvoppustetog utroværdig svindler med sandheden Kom nu med et bevis eller klap i som du skulle have gjort fra begyndelsen af duer utroværdig og en skændsel her på altinget
  Ynkeligt at du ikke kan komme med et bevis du skriger bare op og kalder alle andre for tåber tumper narre og klovne Hvor lavt kan synke

 • Anmeld

  Frank

  At du ikke fatter beviserne,

  Bliver aldrig mit problem bette orla.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Jeg kan dansk, Frank, men jeg ved, at du lyver

  Så kom nu med beviset på, at du ikke er en løgnhals!
  Du er kommet i knibe, hvad, Frank.

  Hvordan går det før øvrigt med Oles ABC?
  Du er ikke nået så langt, kan vi se, for du kan stadig kun formulere dig i en enkelt sætning eller to, før du kører træt.

  Men jeg kan trods alt se, det går lidt fremad, for nu kan du sørme frembringe - vel med besvær - sammensatte ca. tres bogstaver efter hinanden! - Imponerende - sikkert også for din gamle mor, der må glæde sig usigeligt, hvor hun sikkert for lang tid siden havde opgivet håbet om en bare nogenlunde normal udvikling.
  Ta' nu nogle lange pauser ind imellem, så du ikke risikerer at bryde sammen

  Og kom nu med det bevis på, at du ikke er utroværdig eller en gemen løgner!

 • Anmeld

  Frank

  Du kan intet Kattrup

  Intet.

  Ikke engang forstå en simpel tekst!

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Kære Frank, Sku' du ikke nøjes med telefonen næste gang?

  Du er jo ikke i stand til at sætte bare to linjer sammen til noget blot forståeligt på dansk eller anvende mere end cirka 50-60 bogstaver per indspark.

  Det nærmer sig analfabetisk tilstand.

 • Anmeld

  Frank

  Det er rigeligt Kattrup

  Til at sætte dig på plads.

  For øvrigt et typisk tegn på at man lyver, når forklaringerne bliver lange 🤓

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Lund Vs Messerschmidt.

  Hvad Messerschmidts "heilen" angår har jeg det fra en nyhedsudsendelse i radioen. Det er derfra jeg har oplysningen om Torben Lunds udtalelser.
  Om lund er homoseksuel eller ej vedkommer, efter min mening, ikke sagen.
  Min positive holdning til Messerschmidt fastholder jeg.
  Ikke mere fra min side. Slut herfra.

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Allan Gorm

  Messerschmidt sagde at han intet huskede fra den aften, men Dot Wesserman har bekræftet det og hun bad ham slappe af. Det var efter at en diskussion med Torben Lund hvor bølgerne gik højt. Det står fast at Messerschmidt har heilet i Tivoli,
  Men han vandt på det punkt at retten fandt det over stregen, at beskylde ham for Nazisympatier.
  http://www.altinget.dk/artikel/messerschmidt-vinder-tivoli-sag
  Jeg kunne såmænd godt tilgive Messerschmidt. Jeg syntes bare at det er relevant , da ekstreme højre orienterede som Lars Tvede hænger , selv socialdemokrater ud for at have en Nazi ideologi og når Messerschmidt giver opbakning til et parti som de fleste tyskere ser som Nazi sympatisører.
  Jeg håber og tror at DF dropper at stille MS. op ved valgene. De prøver jo netop at lægge afstand til højreradikale tosser ude Europa. Og det er såmænd ikke folk som dig, Allan Gorm ,jeg hentyder til, men disse højreradikale som ikke er de skarpeste knive i skuffen og kun har de kvaliteter at de er hvide og hetro . Og dermed føler sig mere truet af indvandrer, der ligesom hovedparten danske befolkning er mere intelligente end dem.
  Dermed ikke ment at jeg ønsker at åbne for sluserne til Danmark og ikke kan se de store problemer der er med parallelsamfund og bandekriminalitet. Vi er nødt til at finde ud af at leve sammen og vi bør sige fra over for de højreradikale tosser. Og de muslimske miljøer burde også, i højere grad sige fra over for radikal islam.
  Det skal ikke være yderliggående tosser som skal lægge dagsordenen.


 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Jens Ole - En stor gang vrøvl, løgn og andre usandheder fra dig!

  Hva' pokker ligner det, at gå så meget op i en mulig heilen i din nedvurdering af en smadderdygtig politiker.

  Det kan kun tilskrives din alder med en så forstokket og indebrændt indstilling. Husk nu at ta' din medicin.

  En gang løgn og usandhed, du frempuster angående Torben Lund og Messerschmidt:

  TORBEN LUND VAR IKKE ENGANG I NÆRHEDEN AF MESSERSCHMIDT OG SAD FLERE BORDE DERFRA, MEN KUNNE TRODS DET OG SAMMEN MED SIN MAND LØGNAGTIG "BEVIDNE", AT MM HAVDE HEILET OG FREMSUNGET "ALLES ÜBER ALLES".

  Hvor går for øvrigt din forkvaklede indstilling til "dine" højreradikale?

  Du ta'r vist alle med i den bedømmelse bare det, at de tillader sig at sympatisere med Messerschmidt.

  Det ligner patetisk gammelmandsvrøvlen, hvis vi skal finde en undskyldning, så få nu hjemmeplejen til at hjælpe lidt i din vel efterhånden indsnævrede og fantasifulde "verdensopfattelse".

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Rettelse: "Deutschland" i stedet for første "Alles"

  .

 • Anmeld

  Frank

  Ja ja Kattrup

  Nu var du jo ikke det første Højrefjols til at skrige “løgn” og “fake news”.

  Reelle argumenter ejer i jo ikke.

 • Anmeld

  Frank

  Har du nogensinde været i “Grøften”? kattrup

  Hvis nogen heiler, kan man se det fra enhver plads derinde.

 • Anmeld

  Jens Ole · Pensionist

  Kære Flemming Kattrup

  Med det begrænsede ordforråd, som udelukkende består af ækle gloser.
  Jeg henviser kun til hvad altinget skriver i artiklen jeg linker til.
  Hvis du da kan læse så svært stof,skulle du prøve at læse den.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Kære Jens Ole Pensionist (Hedder du virkeligt det, eller har du bare glemt dit efternavn?

  .

  Du kan selvfølgelig ikke indse, at du har klokket i det og udelukkende lagt en artikel fra Altinget til grund for din løgneudlægning om Messerschmidt.

  Fremover: Stol ikke altid på Altinget.

  En ondskabsfuld og yderst usympatisk journalist og daværende chefredaktør, Arne Ullum, BT, kan man kun føle afsky overfor Et mere lavt menneske er svært at finde inden for pressen.

  I sit had mod MM (så langt er du ikke kommet endnu, men det nærmer sig iflg. dine mange nedgørelser og hver gang muligheden her på Altinget var der) digtede Arne Ullum og BT en hetz-historie mod Messerschmidt, hvor retfærdigheden heldigvis skete fyldest ved total frifindelse i byretten og med retfærdig dom, men alt for mild og do. skadeserstatning, slap den kæltringsagtige Arne Ullum uforståeligt billigt.
  Den slags typer skader i allerhøjesteste grad pressens omdømme.

  Altså fandt ingen af dommerne tillid til og tro på BT og Arne Ullums opdigtede smædeforsøg.

  1. Du skriver, at Dot bekræftede det (opdigt, for hvor har du det fra). Tvært imod benægtede hun i retten !

  2. Du digter, at Torben Lund var i diskussion med MM?

  Fakta var, som jeg fortalte dig, at Torben og hans mand sad flere borde væk og aldeles IKKE snakkede med MM efterfølgende, som DU løgnagtigt påstår, hvorimod foragtelige Torben Lund selv henvendte sig til pressen og endda emsig tilbød at vidne på hans og mandens opdigt.

  Hvor lavt kan en folkevalgt socialdemokrat synke?

  Bunden af etisk og menneskelig moral, Arne Ullum, høstede efterfølgende retfærdig harme og afsky blandt pressens egne:

  Læs venligst:

  http://journalisten.dk/stakkels-arne-ullum

  Fortæller næsten alt om en chefredaktør, man kun kan ha' foragt til overs for.

  Så hvis alle dine moralske opstød mod Messerschmidt udspringer af din pauvre viden om fakta fra Altinget, ligner du mere og mere en pensionist, der i stedet for burde bekymre sig mere om børnebørnene end om politik.

  "Begrænset ordforråd"? - Det var da yderst begrænset dit eget ordforråd i dit svar på mine mange anklager mod dig for direkte lyven, usandheder og vrøvl.

  Hvis du så selv, uden støttepædagog, kan læse mit link, er der håb om, at du kan indse, at din kamp mod og evindelige og trættende nedgørelse af Messerschmidt ingen gang på jord har.

  .

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Valget i tyskland i dag, viser vist,

  "desværre" igen , at siddende politikkere, journalistisk venstreparti, MSM og alle deres medløbere på venstrefløjen og den radigale, selvbestaltede, elite, alle som e´n kørte si´t, mod folket?

  Jeg er ikke for AFD, men hilser det velkomment i kraft af, ingen andre ville høre, mens tid var !

  Og så må man måske også, politisk som alment, forberede sig i Danmark, når man vil si´t ego og ej høre på det ret egentlige, som dog har vægt, mere end egenophøjet selvoptagethed?

  Det må være et ganske alvorligt spark til ALLE partier i Danmark, om at rette ind, på almen borgeres ønsker, frem for, at vi også i Danmark må følge den ekstreme højrefløj, før end vi får lydhørhed, for det som mange af os ønsker Danmark fritaget for !

  Og jo, Messerschmidt havde ret, med hans indspark om det tyske valg:
  "Hvornår begynder tyskerne at forsvare deres land?"

  Hvornår begynder danskerne?
  at få udraderet de negative kræfter i VORT land, som vil iSlam frem for frihed, lighed og demokrati????

  Som vi har set i "debatten" her i tråden, hjælper det ikke med almen, anstændig debatform, for derpå kan de´ ikke svare, da det er deres "ideologi"
  og en ideologi (om islam over nazi eller radigal) lader sig ikke at forsvare, under almen intelligens, for der kan, simpelt hen, ikke sættes konstruktive/agiterende ord, på en drøm om, at en egenophøjet selvansættelse, til udnyttelse af godtroende, knoklende, skattebetalende medborgere, skal kunne være anset/bærende, i et veletableret, intellektuelt, teknologisk og velfærdsbaseret samfund.

 • Anmeld

  Frank A

  Hvad så Kattrup

  Med MMs svindel i EU, hvor Rikke Karlsson var blevet Littauer og Søren Espersen MEP?

  Tror du ikke MM kommer til at betale det fulde støttebeløb, da partierne var oprettet vha svindel med antallet af medlemmer?

  Dommen kommer her knap an.

  Har allerede købt popcorn.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  @Kattrup...Blot en stille opfordring.

  Enhver har lov til at blive ivrig. Det er ok. Men ærligt talt, så ville det pynte gevaldigt på dialogen, debatten og forståelsen, hvis du modererede dine udtryk og holdt op med at beskylde alle andre for at lyve, blot fordi de er uenige med dig.
  På forhånd tak.
  Vh. I.R.Bertelsen

 • Anmeld

  Frank

  Kattrup mangler argumenter

  Og kan ikke rumme at MM er en svindler og bedrager.

  Derfor føler han sig tvunget til at lyve, ved at beskylde andre for at lyve.

  Fænomenet er velkendt i psykologien. Det kaldes projektion.

  Du ved: “Tyv tror, hvermand stjæler”

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Pensioneret lærer Bertelsen

  Kunne I to pensionister ikke bare lave en hyggeklub kun for jer to?
  Det er da utroligt som I bli'r gjort opmærksom på/afsløret i tilsvininger af MM på jeres gamle dage, og så ikke svarer.

  I Jens Ole Pensionist' tilfælde også særligt svært, eftersom han bli'r afsløret i grove løgne med fantasitilføjelser.

  Forsvar ham dog med argumenter og ikke dette pensioneret lærerfis. Tak.
  I to er vældig store i nedgørelserne af MM, men bitte små, når I afsløres.

  Jeg skammer mig stadig over, at et eksemplar af vores stand i den grad udleverer sig selv ved at forsvare beviseligt 'løgn' med blot forsimplende at kalde det 'uenighed'.

  Så en "stille opfordring" til dig er, at du snarest muligt finder ud af forskellen på og netop "forståelsen" af de to ord: "LØGN" og "UENIG".

  Det kan vi vel ikke være "uenige" om!

 • Anmeld

  Eugen Pedersen · Pensionist

  Messershit

  Selvfølgelig ville Messer Smith stemme på ARD, det er det eneste fremmedfjendske parti i tysklang, i Danmark hedder partiet DF. Om jeg forstår at Messer Smiths mening om andre mennesker, heldigvis er det ikke personer som snyder og bedrager som den lille Messer Smith selv gør. Med baggrund af Messer Smiths egne små rapserier tror han at alle andre er som ham selv, men det er de ikke.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Misforstået.

  Eugen Pedersen.
  Det er ikke fordi at jeg vil blande mig, men det tyske højre parti hedder AfD, Alternative fuer Deutschland. ARD er det statsdrevne tyske fjernsyn, Das Erste. Bare lige for at rette en misforståelse.

 • Anmeld

  Eugen Pedersen

  Misforstået AFD og ikke ARD

  Selvfølgelig, ved ikke lige hvad jeg tænkte på . UNDSKYLD

 • Anmeld

  Orla

  Eugenshit Pedersen

  Ved vel heller ikke hvad du tænkte på med din navnetilsvining Messershit

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Nazi sympatisør Morten med det tyske navn

  Nu er tyskerne trods alt blevet klogere end M.M og det er ikke så svært,,, de har prøvet demagoer som ham FØR,.
  Til den forvillede dfer der,, pludselig benytter det demokrati som Morten og CO ,samt Df ikke vil erkende.
  Hvad var det der skete s da deres svindel opg bedrag blev blåt lagt.? AF DEM SELV
  Jae der viste df ledelsen at ingen går fri andet end,,, hvis vedk. som M.M havde garderet sig personligt mod at han kunne offeres af "SYNDIKATET " som kaldes ledelse a og med et bedrag af den danske befolkning,bevidst udnyttet politisk,men som i M.M s tilfælde også viste sine sande adfærdsnormer,,,,med at kunne de ofrede de gerne ham også.
  Men da virkelighedes demokratiske love indfandt sig, og lige inden da syndikatet forsøgte at helt udemokratisk,, at ville tilbage betale deres bedrag.
  Men netop fik virkelighedens demokrtai at mærke,,,,ved at dette KAN OG KUNNE SØRME ,,heller ikke i deres tilfælde,,, KØBES frihed med de samme penge der var svindlet og bedraget med ,,,i et demokratisk EU retsystem,,,,som netop ikke kan købes trods de ihærdige forsøg på netop DET af HELE DF ledlesen ,,,,ved at FORSØGE betale sig selv fri ,,med de bedragede midler ,,,,inden dommene var afsagt af de demokrtsike udpegede dommere, af OG I et demokratisk valgt EU parlament,, som både EU og DANMARK dømmer efter, VIA DEMOKRATISKE vedtagne love og IKKE HVEM DER HAR FLEST::: UANSET BESKAFFENHEDEN økonomiske midler ::: IKKE KAN TILBAGE BETALES/INDDRAGES + ??? FØR DOMMENE ER AFSAGT, af de dertil udpegede juridiske dommere,,,som ER DEMOKRATIETS GARANTI FOR LIGE RET for både forbrydere ,,,som DANSK FOLKE BEDRAGS FORENING SELV DØMTE SIG TIL AT VÆRE ,,,VED OG MED DISSE FORSØG PÅ AT KØBE SIG AF JURIDISKE ØKONOMISKE OVERTRÆDELSER AF LOVENE.
  Så igen alle dff ere,,,, lær dog hvad demokrati ER ,,,før i også forsøger jer med bedrag og svindel samt parsonlige berigelser på alle vi andres bekostninger,,,,i såden en svindel og bedrager forenings samling.
  SOM DE SELV INDRØMMER DE ER

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Hjælp søges

  til Erik Pedersen´ kommentar,
  både i skrift og forståelse?

  Måske Erik Pedersen selv vil moderere sine kommentarer fremover således, at man ikke sidder med tidsspilde/spørgsmål til, hoved og hale i kommentaren?

  Det er ok at være ordblind/andet og melde sig, deri forstår de fleste sig nok her, men den ordflom, som Erik Pedersen her kommer med, burde virkelig have været redigeret, inden Erik Pedersen havde trykket på "Send Kommentar"

  Så må vi venligst få en forståelig udgave af din kommentar Erik Pedersen ?

 • Anmeld

  Frank A

  Jeg kan sagtens

  Forstå hvad Erik Pedersen.

  Vel er det ikke lige ud af landevejen, men så svært er det da heller ikke at fordtå

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  forståelse eller modsatte DF ér

  Sikke en mangel, men egentligt kendetegnet for alt og af df erne
  Sandheden er ilde hørt også her, som i tidligere tider, ligheden er stadig voksende for hvad df vil og ikke kan i demokratiet.

 • Anmeld

  Orla

  Frank ANDreasen

  "Jeg kan sagtens forstå ...?
  Hvad Erik Pedersen "Vrøvler" mener du nok og mangler at skrive
  Ellers skal det være hans "Wak", "Wak"sprog han hver gang kommer med for at du også kan være med
  Du har derfor heller ikke svært ved at "fordtå" vrøvleriet skriver du

  En "Fordtå" er det en skavank en Ford-bilejer og du selv tit lider af?

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Jer er ikke DFer !!!

  men kan fortsat ikke se mening eller sammenhæng i Erik Pedersen´s kommentar:
  "Nazi sympatisør Morten med det tyske navn" ?

  Og hvis det er på sligt niveau der kan/skal debatteres her på kommentarsporet, må jeg melde pas, for min tid er ikke lige betalt, til gætteleje eller andet "sjovt", hvad man kan forplumre en debat med.

  Jeg henviser til mine tidligere kommentarer og links her på debatsporet, til seriøs info for de´m, som vil se/åbne sig for andet end sig selv og sine egoøkonomiske interesser og ønsker andre god fornøjelse i den selvbestaltede hellighed af en "elitær overklasse", som åbenbart har forpasset enhver anstændighed, tillige med almen dannelse og formulering.

  Messerschmidt havde dog ret:
  Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan vore nabolande vælger!

  Dermed slut herfra!

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Erik Pedersen - Få nu hjælp!

  Alle har da forståelse for, såfremt man har en eller anden sindslidelse, men søg nu behandling herfor.

  Måske løser det sig selv, for din udgangstilladelse må da snart være udløbet, så du inden så længe har professionelle plejere omkring dig igen, og som kan bistå dig i dine konfuse og svære tider.

  Dit handikap med, at du ikke kan stave Dansk Folkeparti rigtigt løses helt sikkert, når du igen er kommet hjem.
  Men fortæl plejepersonalet, at du døgnet rundt hører DF-stemmer og ser dem over alt på din vej, og at disse individer forfølger dig, hvor du går og står.
  - Så ved de, hvor de skal begynde behandlingen og bør først slippe dig ud igen, når disse stemmer i hovedet ikke høres af dig mere.

  Og så kan det være, at du ikke så ofte mere skriver sådant volapyk og uforståeligt, der kræver oversættelse, som du nu og hver eneste gang harcelerer i.

  Vi ønsker dig alle God bedring.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Ærgerligt, Carstens!

  Men jeg kunne godt ha' advaret dig om, at der her på Altinget er forsamlet ene ræve røde, gamle og forstokkede folkepensionister og så enkelte helt unge proletarer af samme politiske støbning, så dine flot skrevne indlæg har været som at kaste perler for svin, hvilket du jo så selv har konstateret.

  Forhåbentlig 'ses' vi et andet sted efterfølgende, hvor kulturen ikke har så svære vilkår som her på Altinget.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Faglig kompetance eller det modsatte som F. KATTRUP

  Men at i sorte hoveder,slet ikke kan tåle at jeres egoismer ,bliver fremstillet som det de er ,uanset jeres forsøg på at undgå FACTS ,,,ved at i ikke overhovedet forsøger på at besvare omkring og ang emnet ,,men kun med personlige dumheder, som dig og det du udstiller dig med F Kattrup.
  Det findes der ingen undskyldning for,kun DUMHED,som du desværre har i overflod