Messerschmidt: Ulovlige migranter er en tikkende bombe under Europa

DEBAT: En hær af illegale migranter har indtaget Europa og udgør nu en tikkende bombe under kontinentet. Hvis EU vil afværge socialt kaos, vold og selvtægt, må de ulovlige migranter udvises – også fra Danmark, skriver Morten Messerschmidt (DF).

Af Morten Messerschmidt (DF)
Medlem af Europa-Parlamentet

En omstrejfende millionhær af unge mænd, lovløshed og socialt kaos, vold, kriminalitet, en gigantisk sort økonomi – og en bølge af overgreb på Europas kvinder. Det er den slags trusler, som vælter regeringer og udsletter politiske partier i Europa. 

Lad os for en stund se bort fra de millioner af migranter, som gennem de seneste 30-40 år har fået tilkendt ophold, asyl, familiesammenføring og statsborgerskab i Europa. 

Lad os i stedet fokusere på de mange millioner, der i dag er gået under jorden i Europa. De kan være kriminelle og afviste asylansøgere, som unddrager sig udvisning, eller lykkeriddere, der blot er trængt ind i Europa og dykket ned i undergrunden. Alle har de dog det til fælles, at de skal ud af Europa. Og det forventer europæerne.

Hvor mange de er, ved vi i sagens natur ikke, og når de samler sig i tusindvis i interimistiske lejre i Calais, ja selv i hjertet af Paris og andre hovedstæder, så er det kun toppen af isbjerget. Og når det igen og igen bliver afsløret, at afviste asylansøgere, som udfører blodige terrorangreb i Sverige, Tyskland og Frankrig, har kunnet rejse uhindret rundt mellem landene i EU i årevis, så stiger harmen, og borgerne forlanger handling. 

Nogle overskrifter fra den europæiske presse sætter stemning: 

”Berlusconi vil udvise 600.000 ulovlige migranter fra Italien”, ”130.000 asylansøgere er forsvundet i Tyskland”, ”5.000 asylansøgere forsvundet fra asylcentre i Finland”, ”Tyskland kan ikke finde 30.000 migranter, der skulle udvises”, ”Europol: 10.000 flygtningebørn forsvundet”, ”Sverige kender ikke til 14.000 asylansøgeres skæbne”, ”Kun 27 procent af afviste asylansøgere tilbagesendes fra Europa”.

En tikkende bombe
Alene i Storbritannien vurderede man i 2010, at 1,1 million udlændinge opholdt sig ulovligt i landet; siden er der anslået kommet 100-150.000 flere til – om året. Med EU’s lovløse grænser har vi nu i Europa en hær af vagabonder, millioner af rastløse unge mænd på jagt efter et bedre liv.

Det er en tikkende bombe; for når håbet svinder om en fremtid og et familieliv i de europæiske velfærdsstater, så vil de i stigende grad blive kriminelle, socialt uregerlige og seksuelt frustrerede. Og når europæerne ikke føler, at deres familier og ejendom bliver beskyttet, vil de uundgåeligt tage sig selv til rette. Det er opskriften på kaos.

Lovløsheden trives også i Danmark. Igen et par overskrifter: 

95 irakere gået under jorden", ”351 er forsvundet: Afviste somaliere går under jorden før tvangsudsendelse", ”1.960 afviste asylansøgere efterlyses i Danmark".

Ud af 300 kriminelle udlændinge, som skulle have været udvist for lang tid siden, er over halvdelen forsvundet. I marts 2017 henviste justitsminister Søren Pape (K) til Rockwool Fondens tal på 18.000 ulovlige migranter i Danmark, men Danmarks Radio og andre medier har citeret ledende politifolk for skøn på mellem 20.000 og 40.000.

Realismen trænger sig på
Socialdemokraterne skønner i deres oplæg til en ny udlændingepolitik, at mere end 20.000 indvandrere lever illegalt i Danmark, og foreslår ”en ny specialenhed i politiet med særlige kompetencer inden for hjemsendelse af afviste asylansøgere”.

Ja, realismen trænger sig på, også i Danmark. Efterhånden skal man helt ud i Alternativets og Enhedslistens verdensfjerne galakse for at finde politikere, som mener, at alle og enhver skal have lov at tage ophold og blive for evigt i Danmark. 

Og ligesom grænsekontrol engang blev hånet som en højre-populistisk fantasi, så er jeg sikker på, at flertallet i dag indser det nødvendige i at pågribe, internere og deportere ulovlige migranter. Ellers giver loven jo ganske enkelt ingen mening.

Samarbejde i EU
Hvert land må finde sin vej. Frankrig, Ungarn, Italien og Danmark må selv gøre op med sine lovløse migranter. Men der er områder, hvor vi kan samarbejde, også i EU. Som når socialdemokraterne i ”Retfærdig og Realistisk” skriver, at ”Danmark i udgangspunktet ikke giver udviklingsbistand til lande, der nægter at tage imod deres egne statsborgere”.

I EU må vi forlange, at der lægges økonomisk pression mod de lande, som nægter at tage imod egne borgere med henvisning til, at EU’s udviklingsbistand også er danske penge. Desuden kan EU nægte indrejsevisum til ethvert medlem af regeringerne plus dennes familier i de pågældende lande, indtil de bøjer sig: slut med at bruge bistandshjælpen på indkøbsture til Paris, London og Berlin, farvel til juveler, Rolex og skræddersyede jakkesæt.

Jeg ser frem til, at Socialdemokratiet – også nede i Bruxelles – lader sig lede af sin nyfundne realisme og sine løfter til vælgerne. Så skal vi nok finde flertallet til at gøre det nødvendige – for Danmarks skyld.

Forrige artikel Claus Hjort Frederiksen: EU er en vigtig spiller i vores svar på nyt trusselsbillede Claus Hjort Frederiksen: EU er en vigtig spiller i vores svar på nyt trusselsbillede Næste artikel Samuelsen efter Lavrov-møde: Ruslands adfærd er stærkt bekymrende Samuelsen efter Lavrov-møde: Ruslands adfærd er stærkt bekymrende
 • Anmeld

  J. Jensen

  Europas voksende skare af Højreradikale

  Lad os for en stund dvæle ved den millionskare af højreradikale, der hærger det politiske landskab i Europa med deres nationale tankespind og det selvhad, der er en følge af, at stå stille på livets landevej. En sær revanchistisk selvforherligelse i troen på at være bedre end alle andre.
  Lad os specielt dvæle lidt ved de lykkeriddere, der dykker fremmedhadet og som heller ikke går af vejen for at snyde vildt med fælleskassens midler for at opnå sine politiske mål. Hvor mange der er af dem er ikke til at vide for vi har nok kun set toppen af isbjerget, men en tikkende bombe uden vores demokrati er de.

 • Anmeld

  Christian X

  JJ

  For mere end 20 år siden var vi nogen der sagde, at denne naive indvandringspolitik ville skabe ny grobund for højreradikale kræfter. Men vi blev intimideret til tavshed. Nu ligger Europa, som de frelste har redt...

  I øvrigt er Messerschmidt ikke i nærheden af at være højreradikal, han er konservativ, intelligent og fremsynet. Det er derfor at han har haft ret igen og igen. Men hvem tæller - ikke dem der har taget fejl hver gang.

 • Anmeld

  Krister Meyersahm

  Vi har juridisk legalitet til at smide de lovløse på porten.

  De specifikt udpegede personer MM nævner, altså dem med et indlysende manglende asylbehov, kan vi på et juridisk uangribeligt grundlag udvise. De udgør nemlig en trussel mod ......den offentlige tryghed, sikkerhed, orden, sundhed, sædelighed og andres rettigheder og friheder. Lovgrundlaget er lov nr. 39 1992-04-L.285 som også er en del af Menneskerettighedskonventionen. Så ud af landet med dem.

  Jeg mener man skal følge MM´s anbefaling og holde de genstridige bag lås og slå, indtil de frivilligt lader sig hjemsende eller rejser ud af landet.

  De udlændinge der sidder i vore fængsler og som efter straffens udståelse ikke har ret til ophold i Danmark anbefaler jeg at regeringen straks benåder og sender hjem eller lader dem rejse hvorhen de vil. Anvend Grundlovens § 24.

 • Anmeld

  Arne Lund · pensioneret trafikrådgiver

  Den største trusssel

  er korrekt som J. Jensen præcis skriver, de højrepopulistiske partier og bevægelser. Alle de, der påstår de vil bevare demokratiet og ytringsfriheden, de er reelt dens værste fjender.
  Prøv at se hvordan der dagligt kommer nye forbud fra Dansk Folkebedrag: Forbud mod burkaer, forbud mod halalkød i daginstitutioner, Naser Khaders angreb på en kvindelig Iman, der vil hjælpe unge kvinder, forbud mod muslimske kvinders særlige badedag, forbud mod kritiske TV-drama, forbud mod sattelit-tv, forbud mod at der tales arabisk i arabiske hjem, forbud mod muslimske friskoler, krav om dyrere tolkegebyrer for lige tilkomne asylansøgere osv. osv.
  DF skulle være så ærlig, at de tog navnforandring til Dansk Forbudsparti.

 • Anmeld

  .I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  ?Lovløshed ?

  J.Jensen og Arne Lund: Må desværre give Jer så inderligt ret.
  Som MM måske ikke har opdaget, så har folkevandringen den effekt, at der opholder sig udlændinge i Danmark, som ikke har opholdstilladelse. Det arbejdes der intensivt med. Hvis man skal 'se realiteterne' i øjnene, som MM skriver, ville det være absolut formålstjenligt, at de anførte tal i ovenstående blev dokumenteret med faktuelle henvisninger,...hvilket MM burde vide fra sin tid i gymnasiet og på Uni.
  *Det er i hvert fald DET, jeg som vælger ville respektere som tillidsvækkende..*
  Som vælger har jag absolut IKKE brug for dommedagsprofetiske stærkt oratoriske sprogligt hadske og projekterende metaforer som MM's:
  ..Tikkende bomber på kontinentet, lovløshed, socialt kaos, selvtægt, blodige terrorangreb, millioner af migranter, ulovlige, illegale, blodige terrorangreb, sort økonomi vil vælte regeringer, håbet svinder om fremtiden, borgerne fattigere....og..
  (citat) "Håbet svinder om en fremtid og et familieliv i de europæiske velfærdsstater, så vil de i stigende grad blive kriminelle, socialt uregerlige og seksuelt frustrerede."....
  ...så derfor vil MM (citat) "..finde flertallet til at gøre det nødvendige...."
  (Uha. Hvornår og på hvilket sprog har vi dog hørt det sidste før??)
  ...
  Jeg efterlyser, at MM orienterer os om er, hvad han som fvores olkevalgte, ansvarlig repræsentant i EU gør for at løse de problemer, han mener at se. Ret skal være ret. Han udtrykker håb om samarbejde med Socialdemokratiet...!
  Jeg efterlyser også orientering om, hvad han har gjort for at få afsluttet sin meget alvorlige økonomiske sag i Meld og Felt i EU og med os skatteborgere,. For bliver den slags sager ikke afklaret og udredt, vil tendensen kunne brede sig i cirklerne, og (citat): ".. slut med at bruge bistandshjælpen på indkøbsture til Paris, London og Berlin, farvel til juveler, Rolex og skræddersyede jakkesæt." og "gigantisk sort økonomi"
  Tja. Man må sig bekymre ...og holde godt øje med den omsiggribende lovløshed, som MM omtaler så energisk og malende....

 • Anmeld

  .I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  RE: Christian X

  ..har Morten Messerschmidt skiftet parti til 'konservativ"? Det er da vist en nyhed, De Konservative vil ryste lidt på hånden over.....

 • Anmeld

  Christian X

  SUK IB

  Morten Messerschmidt sidder i den konservative EU-gruppe.

  Man kan godt være konservativ uden at være medlem af eller stemme på de konservative. Konservativ er en betegnelse, der rækker langt ud over partiet.
  For mange konservative er Det Konservative Folkeparti for liberalt
  (herunder Jalving og Rune Selsing).

  Utroligt hvor lidt du ved - når man tænker på vor mange indlæg du skriver (det er jo ikke første gang, du blamerer dig).

 • Anmeld

  Jørgen Jørgensen

  Vi er selv den største trussel mod os selv...........

  Når vi vil skaffe tryghed ved at afskaffe friheden kommer vi til at miste begge dele.

  Hvem er det lige, der fører de krige, der gør at Europa oversvømmes med mellemøstlige mennesker?

  Og hvad er formålet andet end at Europa skal opgive sin selvstændighed i forhold til netop den magt?

  Altså mister vi begge dele, både frihed og tryghed ved at afskaffe den ene på bekostning af den anden.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Chr X

  Jalving er det ikke den mand, der provoverede sin bog på et nazistiske møde for at få den solgt, og som er vred over at dedanske kvinder altid går lidt foran mændene. Konservativ så siger vi det

 • Anmeld

  Poul B. · Pensionist, iagttager

  Når man har læst nogle stykker af IRB's indlæg.........

  ....... springer man, (jeg) rask væk over de øvrige indlæg. Rigtig meget er ren præstesnak. Hjertet sidder sikkert det rigtige sted, men det blokerer i tilfældet totalt for hjernens fornuftcenter, som i øvrigt i dette tilfælde ikke har anden indsigt i andre kulturer end den danske.
  Både en ged og en løve har hoved, fire ben, poter og manke etc. Står du IKKE overfor de individer, behøver du IKKE, at tage dig i agt. Min filosofi. Forklarer hurtigere og mere end megalange småfilosofiske udredninger. Go pensionist -weekend.

 • Anmeld

  Max Tranebæk · flymekaniker

  Kære J. Jensen Sælg ikke vores gode velfærd og demokrati.


  jeg syntes med al respekt ikke, når sandheden skal frem, at de flygtninge vi modtage og har modtaget.

  På nogen måde, ligner eller agere som reelle Flygtninge.
  Der er noget galt.

  Kære:
  Egohumanister, Venligboer, politisk-korrekte og andet godtfolk. Se virkeligheden som den er.

  Jeg syntes i agerer lige som i kejserens nye klæder.
  Bortset fra at det guld i sælger, er byttet ud med vores gode velfærd og demokrati.

  Jer er meget glad for, at vores statsminister nu kan se problemerne.

  Det er kærligt ment

  Og nej tak: til den negative sociale arv, som skaber muslimske indvandrer bander.
  Vi skal have indvandre kvinderne ud af lejlighederne
  Det siger sig selv, at hvis en familie vender samfundet ryggen, gør børnene det også.
  Her i Helsingør kommune, har vi nogle indvandre kvinder der har gået hjem på overførselsindkomst, i over 20 år.
  Det siger sig selv, at det ikke er godt for nogen.

  Jeg er godt klar over at det ikke er nemt, men vi må tilbyde mange løsninger, så som Aktivering - skole – arbejde. Mm. For at bryde den negative sociale arv.

  Et stort nej til islamisk monokultur som bruger vold og social kontrol.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Kære Max Tranebæk

  Du må nok indstille dig på, at det er statsministeren som sammen med DF har skabt integrations problemerne i vores samfundet ved siden årtusindskiftet, - i arbejdskraftens hellige navn – nærmest at have fordoblet antallet af ikke vestlige indvandre, og som konstant gennem hele forløbet har modarbejdet ethvert integrationstiltag.
  At man samtidig forstærkede denne udvikling ved at øget tilstrømning af flygtninge fordi statsministeren helt uden protester fra sit eget bagland (DF) lod titusindvis vandre ind over grænsen uden at sikre sig, at de var reelle flygtninge, siger meget om de borgerliges dobbeltmoral.
  Med hensyn til hans stort anlagte ghettoplan, så lad dig endelig ikke narre, for dels vil det ingen virkning have de første mange år, og dels skulle opgaven først løses om 12 år. Imellem tiden har det liberale Danmark fået udplyndret lejerne og frasolgt store dele af de billigere boliger, som ellers er forbeholdt dem med de laveste indtægter. Det har nemlig altid været en liberal tvangstanke, og nu ser man at denne mulighed kan opstå under dække af de fremmede.

 • Anmeld

  Poul. B · pensionist, iagttager

  Dette står der i overskriften:

  "Ulovlige migranter er en tikkende bombe under Europa"
  Og det`har MM da så evigt ret i.
  Alt andet er det rene sludder.
  Stille og roligt tikker bomben. P.t. er der ca 500.000 muslimer i Danmark uanset at myndighedspersoneri tidsrummet 2000-2017 har fastholdt år eftet år, at antallet er ca. 200.000. Kilde: INDSIGT -UDSYN, Marts 2018, side 6-7