EUdebatten

Om EUdebatten

29. februar 2012 kl. 15:57
OM OS: Altinget | EUdebatten er et forum for den dynamiske og aktuelle EU-debat i Danmark. Her har interesseorganisationer, aktører, blogger mv. plads til at gå hinanden på klingen om i debatten om Europa.
| Flere

Velkommen til EUdebatten. På denne side har vi skabt rammerne for en kvalifiseret og ambitiøs Europadebat, for dem der har EU og Europa helt tæt på. Vi har aktuelle debatemner, der opdateres ugenligt, faste bloggere, der kommenterer på, hvad der er relevant i Europa lige nu, ogg du vil kunne finde den ugentlige klumme fr vores klummepanel af eksperter.

Bland dig i debatten
Når du navigerer på EUdebatten, vil vi gerne opfordre dig til at være aktiv som læser. Anvend gerne vores kommentarmodul, for at holde debatten i live. Desuden kan du altid kontakte os, hvis du vil bidrage med et indlæg. Læs mere her

Udvalgte indlæg udsender vi desuden i vores ugentlige nyhedsbrev, så du hurtigt kan orientere dig om, hvad der foregår på EUdebatten. Tilmeld nyhedsbrevet her:

NB: Når du tilmelder dig vil du også modstage det ordinære nyhedsbrev fra Altinget| EU med nyheder. Her er ikke alle nyheder gratis.

Redaktion
Redaktionen på EUdebatten består af:

Morten Øyen Jensen mj@altinget.dk (Redaktør og kontaktperson)

Kristoffer Hecquet kristoffer@altinget.dk (Redaktør)

 

EUdebatten er blevet til virkelighed med støtte fra Europanævnet

Europanævnet
MODTAG ET DAGLIGT NYHEDSBREV FRA ALTINGET.DK