Parlamentet#33: Danmark og Europa efter Brexit

PODCAST: Tre danske medlemmer af Europa-Parlamentet fandt under årets Folkemøde frem til Altingets hotel, hvor Thomas Lauritzen interviewede dem om, hvad fremtiden byder på for EU og Danmark efter Brexit. Hør interviewet i denne særudgave af Parlamentet.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Hvad skal der ske i Danmark og Europa, når Brexit er gennemført? Og skal Danmark stadig stemme om sit medlemsskab i EU, som Dansk Folkeparti har ytret ønske om tidligere?

Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet, da Altinget under Folkemødet inviterede tre medlemmer af Europa Parlamentet, SFs Margrete Auken, Venstres Morten Løkkegaard og Dansk Folkepartis Anders Vistisen, til at tale om Brexit.

Det interview drejer denne sommer-udsendelse af Parlamentet sig om, hvor de tre deltagere dog ikke kun holdt sig til Brexit - de fik også vendt lidt af Europa asyl- og integrationspolitik og Nato.

Interviewet er lavet under Folkemødet og har derfor ikke taget højde for de seneste udviklinger af Brexit-historien.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Med støtte fra

Tema: Podcast: Hør Altinget: Parlamentet

Forrige artikel Parlamentet#32: De alternative Europa-kandidater Parlamentet#32: De alternative Europa-kandidater Næste artikel Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet
Nyt EU-formandskab vil sikre aftale om klimaneutralitet i 2050

Nyt EU-formandskab vil sikre aftale om klimaneutralitet i 2050

INTERVIEW: Inden årsskiftet skal EU’s medlemslande være enige om at være klimaneutrale i 2050. Det er en af de opgaver, der står allerøverst på Finlands dagsorden, nu hvor landet har overtaget formandsstolen i EU-Rådet. Det fortæller den finske udenrigsminister i et interview med Altinget.