Parlamentet#33: Danmark og Europa efter Brexit

PODCAST: Tre danske medlemmer af Europa-Parlamentet fandt under årets Folkemøde frem til Altingets hotel, hvor Thomas Lauritzen interviewede dem om, hvad fremtiden byder på for EU og Danmark efter Brexit. Hør interviewet i denne særudgave af Parlamentet.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Hvad skal der ske i Danmark og Europa, når Brexit er gennemført? Og skal Danmark stadig stemme om sit medlemsskab i EU, som Dansk Folkeparti har ytret ønske om tidligere?

Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet, da Altinget under Folkemødet inviterede tre medlemmer af Europa Parlamentet, SFs Margrete Auken, Venstres Morten Løkkegaard og Dansk Folkepartis Anders Vistisen, til at tale om Brexit.

Det interview drejer denne sommer-udsendelse af Parlamentet sig om, hvor de tre deltagere dog ikke kun holdt sig til Brexit - de fik også vendt lidt af Europa asyl- og integrationspolitik og Nato.

Interviewet er lavet under Folkemødet og har derfor ikke taget højde for de seneste udviklinger af Brexit-historien.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Med støtte fra

Tema: Podcast: Hør Altinget: Parlamentet

Forrige artikel Parlamentet#32: De alternative Europa-kandidater Parlamentet#32: De alternative Europa-kandidater Næste artikel Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet Ajour: Den russiske gasledning har sat Danmark på verdenskortet
Ugens Europa-podcast: Bliver Johnsons første EU-topmøde også hans sidste?

Ugens Europa-podcast: Bliver Johnsons første EU-topmøde også hans sidste?

PARLAMENTET: Hvorfor har EU’s ledere givet den britiske premierminister en ny Brexit-aftale, og har aftalen en snebolds chance i helvede for at blive godkendt i Underhuset? Podcasten rapporterer direkte fra topmødet i Bruxelles, hvor dramaet om Storbritanniens exit igen nåede nye højder.