Podcast: Ny regering, men ingen ny udenrigspolitik

AJOUR: Med en verden i opbrud, nye konflikter og nye spillere er det et problem, at den danske regering ikke er gået i gang med at formulere en ny udenrigspolitik.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Den danske regering med statsminister Mette Frederiksen (S) i spidsen fik en enorm udenrigspolitisk sejr, da statsministeren først afviste forslaget om, at USA kunne købe Grønland, og siden da udglattede kontroversen med Donald Trump.

Men måske er det også en sejr, der skjuler, at S-regeringen ikke rigtig har fået en selvstændig udenrigspolitik. Og det kan være både problematisk og farligt i en verden i opbrud.

Dagens gæst er Mikkel Vedby Rasmussen, professor i statskundskab og fast skribent i Altinget Magasin. Din vært er Esben Schjørring, redaktør, Altinget Magasin

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Ugens Europa-podcast: Bliver Johnsons første EU-topmøde også hans sidste? Ugens Europa-podcast: Bliver Johnsons første EU-topmøde også hans sidste? Næste artikel Podcast: Når krisen rammer, er Christine Lagardes værktøjskasse tom Podcast: Når krisen rammer, er Christine Lagardes værktøjskasse tom