S om EU-fiskeregler: "Messerschmidt skyder sig selv i foden med kirurgisk præcision"

REPLIK: Messerschmidts angreb mod EU's fiskeripolitik er hyklerisk. Han kritiserer dyrplageriet, men stemmer ikke for et forbud mod pulsfiskeri. Til gengæld glemmer han dansk fiskeris største udfordring: Brexit, skriver Ole Christensen. 

Af Ole Christensen
Medlem af Europa-Parlamentet (S)

I denne uge kunne jeg på Altinget læse, at Dansk Folkepartis medlem af Europa-Parlamentet Morten Messerschmidt bekymrer sig om det danske fiskeri.

Det glæder mig egentlig, for netop nu arbejder vi med vigtig lovgivning i Parlamentets fiskeriudvalg, der også får konsekvenser i Danmark.

I denne uge har Parlamentet vedtaget regler for, hvilke redskaber fiskerne må bruge, så de fisker på den mest bæredygtige måde.

Og sidst, men ikke mindst, er Brexit den store ubekendte for dansk fiskeri.

En spritny rapport fra Aalborg Universitet vurderer, at fisk for én milliard kroner og i værste tilfælde over 800 danske arbejdspladser risikerer at gå tabt som konsekvens af Brexit.

Disse åbenlyse udfordringer bekymrer Messerschmidt sig dog ikke om i sit indlæg. I stedet skyder han en ordentlig salve meget ukonkrete spredehagl afsted, og han misser fuldstændig nuancerne, og han går decideret galt i byen flere gange i sit indlæg.

Hollændere skal overholde regler
”EU-regler truer dansk fiskeri,” siger han og henviser til, at hollandske bomtrawlere flittigt fisker i dansk farvand.

Det er helt i tråd med reglerne i EU’s fiskeripolitik, og det er de samme regler, der giver danske fiskere ret til at fiske i andre EU-farvande, og det benytter danske fiskere sig flittigt af – lige fra Storbritanniens kyster til den nordlige del af Biscayen.

Det er givtigt for dansk fiskeri og helt efter reglerne.

Kystfiskerne i Nordjylland har på det seneste beskyldt de hollandske bomtrawlere for at snyde med deres kvoter. Holland har en kvote på 1.700 tons rødspætter i Skagerrak og en kvote på 50.000 tons rødspætter i Nordsøen.

Men den forholdsvis lille kvote i Skagerrak til trods, har man observeret, at de hollandske trawlere ligger meget længere tid i Skagerrak, end det normalt ville tage at fiske kvoten på de 1.700 tons.

Ifølge de nordjyske fiskere er der ingen tvivl om, at bomtrawlerne fanger flere rødspætter end de må i det attraktive Skagerrak og så sejler ind i Nordsøen, hvor fiskene bliver afskrevet på den store kvote på 50.000 tons.

Det vil selvfølgelig være i klokkeklar strid med reglerne, og det er op til den danske fiskerikontrol at sørge for, at den slags svindel ikke sker.

Men indtil videre er flytteriet af fisk fra Skagerrak til Nordsøen kun beskyldninger, og fiskerikontrollen har trods intensiveret kontrol endnu ikke opdaget noget. Løsningen findes ikke i Bruxelles.

For nok er det EU, der sætter de overordnede rammer for fiskeripolitikken, men herefter er det op til medlemslandene at sørge for, at der bliver kontrolleret, og at reglerne bliver overholdt.

Selvfølgelig skal hollænderne overholde reglerne. Det er vi ikke uenige om, og jeg har tiltro til, at fiskerikontrollen gør sit for at kontrollere.

Messerschmidt efterlyser, at vores fiskeriminister konfronterer sin hollandske kollega med beskyldningerne om snyd. Hvis Messerschmidt havde fulgt lidt med, så ville han vide, at sådan et møde faktisk fandt sted i sidste måned.

Den slags diplomati er nødvendigt, og sidste år langede én af de hollandske producentorganisationer ud efter de hollandske trawlere i dansk farvand og formanede dem om, at de skal overholde reglerne og stoppe med at skade de hollandske fiskeres omdømme. Danmarks Fiskeriforening er også opmærksomme, og de siger også, at de vil drøfte sagen med deres hollandske kolleger.

Hyklerisk holdning til dyrevelfærd
Messerschmidt får også skrevet: ”Og glemmes skal heller ikke dyrplageriet, når de store trawlere bruger kraftige elektriske stød”.

Her henviser han til pulsfiskeriet, der med elektrisk stimulering får fladfisk op fra havbunden og i nettet. Det bruges ikke af danske fiskere, men især af hollandske, og det er også en hollandsk udviklet teknologi.

Og her skyder Messerschmidt sig selv i foden med kirurgisk præcision. For i denne uges afstemning om de tekniske foranstaltninger var der en lang stribe af ændringsforslag, der ville forbyde pulsfiskeriet.

Sammen med sine to partikammerater Anders Vistisen og Jørn Dohrmann stemte Messerschmidt mindst ti gange for en liberalisering af reglerne om pulsfiskeri.

Enten lyver Morten Messerschmidt altså, eller også har han ikke vidst, hvad han har stemt.

Hvis han oprigtigt bekymrer sig om det danske fiskeri, så skal han naturligvis være velkommen. Men det virker bare som om, at han er ude på at forarge.

Forrige artikel Jeppe Kofod: Drop myterne og se EU-budgettet som en investering Jeppe Kofod: Drop myterne og se EU-budgettet som en investering Næste artikel Jens Rohde: Regeringen kræver mere af EU, men nægter at betale Jens Rohde: Regeringen kræver mere af EU, men nægter at betale
 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Ole Christensen (S) er EU-bomtrawlernes bedste ven i Danmark

  Kendsgerningen er, at hollandske og belgiske bomtrawlere gennem årtier har ødelagt dansk miljø og fiskerierhvervet og forårsaget milliard-tab i Nordjylland.
  Teksten oven for er derfor en tilståelsessag for Socialdemokratiet: Ole EU og folk som Simon Kollerup (S) er de skadevoldende EU-bomtrawleres bedste allierede.

  Ole, lær det nu: Bomtrawlere er i enkelte tilfældet blevet taget på fersk gerning. Når det ikke sker oftere, så er det på grund af folk som dig nede EU og på grund af en åbenlyst uduelig dansk fiskerikontrol.

  Og Ole EU, du får cirka 5 mio. kr. i årlig overførselsindkomst fra EU. Kunne du så ikke bruge din arbejdstid på at forbedre nordjyske fiskeres kår i stedet for at forsvare EU på et punkt, hvor EU bevisligt skader det danske samfund for milliarder af kroner?

 • Anmeld

  J.Jensen

  Men hvad er DF så

  Nu forstår jeg Ole Christen indlæg således, at EU's fiskeripolitik generelt er til stor fordel for de danske fiskere. og at den problemstilling som Messerschmidt forsørger, at slår plat på har rod i en mangelfuld dansk kontrol.
  Men DF er jo regerings støtteparti, og har ifølge partiet selv en langt større indflydelse på dansk politik uden for regeringen. På den baggrund er det vel en smal sag, at få gennemført et krav om en øget og tilsyneladende helt nødvendig fiskerikontrol, der kan varetage de danske fiskeres interesser bedst muligt.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Svar til J. Jensen:

  Det er desvære ingen smal sag at håndtere, idet hovedproblemet med de miljø- og erhvervsskadelige EU-bomtrawlere er netop EU.
  1. Det er rigtigt, at den danske fiskerikontrol er uduelig. Det er bare ikke rigtig gået op for Venstre endnu, og det parti har som bekendt også andre problemer på fiskerifronten. DF har i den grad sat den dagsorden, men at vælte regeringen er intet alternativ, når Socialdemokratiet og folk som Simon Kollerup (S) er lige så uduelige.

  2. Det allerværste problem er EU. Fiskerikontrolforordningen (EF 1224/2009) er elendigt håndværk, og dermed bør Danmark slet og ret bare smide de hollandske og belgiske bomtrawlere ud af dansk farvand.
  Reglerne vil, som de er skruet sammen nu, i al uendelighed betyde, at hollandske og belgiske bomtrawlere med EU's støtte smadrer Danmarks bedste fiskefarvande for både natur, fisk og lokale fiskere.
  Sådan er diagnosen.
  Med hændervridende bureaukrater som Ole "EU" er danske fiskere derfor ilde stedt dernede på de bonede gulve.

 • Anmeld

  V. Hansen

  Kan DF kun rumme flygtningedebat, siden de svigter kystfiskerne og kontrollen.

  Mon Erik Høgh-Sørensens indlæg skal forstås sådan, at når DF med deres kollossale magt på regeringens politik alligevel ikke kan få etableret et velfungerende dansk kontrolsystem, så nedlægger vi bare EU, for så er det nok deres skyld, og noget skal jo ske?
  Den ansvarsfraskrivende holdning er akurat på linie med dagens artikel, hvor Thuelsen Dahl beskylder LA for partiets elendige meningsmålinger.
  Når DF har stemt for liberalisering af fiskeriloven i EU, er det da en underlig modargumentation, der vist kun har til hensigt at opfylde DF’s henstilling om medlemmernes aktivitet på de forskellige medieplatforme. Det er også fair nok, og i dette tilfælde får vi ovenikøbet endnu engang udstillet, at DF konsekvent har to holdninger til samme sag. Alternativet er, at man stemmer uden at vide, hvad man stemmer om.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  V. Hansen tager fejl (igen):

  V. Hansen glemte vist at læse, før han skrev dette:

  "Mon Erik Høgh-Sørensens indlæg skal forstås sådan, at når DF med deres kollossale magt på regeringens politik alligevel ikke kan få etableret et velfungerende dansk kontrolsystem, så nedlægger vi bare EU, for så er det nok deres skyld, og noget skal jo ske?"

  Derfor gentager jeg for V. Hansen: Det var EU og kun EU, som gjorde de hollandske og belgiske bomtrawleres kontinuerlige ødelæggelser mulige.
  Derfor er EU hovedproblemet. Kontrollen kan forbedres, ja, for den er pt. uduelig, men selv med en forbedret kontrol vil problemet ikke være løst: EU, især fiskerikontrolforordningen, er kernen i problemet.

  Så kære EU-fortalere: Vælg mellem at lade bomtrawlerne fortsætte miljødestruktionen i Danmark, hvilket i givet fald også vil være jeres skyld, eller tag i et opgør med EU.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Svar til Erik Høgh-Sørensen

  Når nu DF er så klar i mælet, og ikke under nogen omstændigheder ønsker at vælte en uduelig Venstreledet regering, fordi man ikke kan finde et brugbart alternativ, så skulle den holdning måske videreformidles lidt skarpere til den skrumpende vælgerskare.
  Det giver helt sikkert en bedre forståelse af, hvorfor man aldrig opnår andre politiske resultater end politiheste, og hvorfor man medvirkede til forringelserne af efterlønnen, dagpengene, boligydelsen, skattelettelserne, og forsøget på at begrænse fagforeningerne.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  J. Jensen

  Du sludrer som sædvanlig J. Jensen:
  Dine beskyldninger sker på falsk grundlag, og når jeg skal anskueliggøre Socialdemokratiets nuværende regeringsuduelighed plejer jeg at henvise til, Helle Thorning og Mette Frederiksen stjal mindst 50 milliarder kroner fra fremtidens velfærdssamfund med den såkaldte "pensionsfinte" i 2014. Ja, du læste rigtigt: Asocialt tyveri begået af S og hele rød blok af hensyn til egen nydelse i nuet i 2014. Det var at stjæle fra spædbørn.

  På den baggrund kan det naturligvis være svært for et ansvarligt parti som DF at finansiere de rester, der er tilbage til fremtidens velfærdssamfund, men vi gør vores bedste, og vi gør det langt bedre end folk som dig og resten af generations-tyvene i rød blok.

 • Anmeld

  V. Hansen

  Erik Høgh-Sørensen

  Jeg gentager. Uanset om disse påståede ødelæggelser alene kan tillægges EU, har dine egne partokammerater stemt for disse regler. Man kanda ved gud ikke forlange at blive taget alvorligt i sine anklager mod andre, når det parti man præsenterer siger et og stemmer modsat.
  Ydermere vil du vel heller ikke afvise, at partiet har haft rigtig mange år, hvor de med deres taktiske forhandlingsteknik med stor sandsynligvis kunne have etableret et effektivt dansk kontrolsystem. Det har I ikke gjort. Du forholder dig iøvrigt ikke til socialdemokratens kritik hvad angår Brexit vinklen, så måske er det i bund og grund dig selv, der hænger i bundtrawlet og ikke kan beherske automatreaktionerne, når Messerschmidt eller andre bliver testet på deres påstande.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  V. Hansen forkert igen

  V. Hansen, dine fejl bliver ikke mere sande af at blive gentaget:
  "Uanset om disse påståede ødelæggelser alene kan tillægges EU, har dine egne partokammerater stemt for disse regler."

  Det er ministre fra hhv. Venstre og Socialdemokratiet, som har forhandlet reglerne igennem i Ministerrådet, og det er EU-parlamentarikere som Ole EU (S), som snakker uden om, mens Messerschmidt gerne prøver at løse problemet.
  Kort og godt: EU's bomtrawlerne er isoleret set et glimrende argument for at forlade EU.

  Lad mig gentage for dig V. Hansen: Du kan vælge mellem at lade bomtrawlerne fortsætte miljødestruktionen i Danmark eller tage et opgør med EU. Jeg gætter på, at du desværre vælger det første. Der får du så følge af Ole EU.

 • Anmeld

  Peter Hansen · Pensionist

  Interessant læsning

  Her er der en DFer som er forarget over at DFs tidligere guldfugl er afsløret med endnu et af hans forsøg på at skabe opmærksomhed så vælgerne skal glemme hans erkendte svindel med EU-midler.

  Og hvad er det så Erik Høgh-Sørensen kan fremkomme med af argumenter for at redde ansigtet lidt på Morten "de andre gør det også" Messerschmidt?

  Jo det er EUs skyld at Danmark har en dårlig fiskerikontrol som følge af Venstres holdninger til fiskerierhvervet, men da socialdemokratiets ordfører er endnu dårligere så er det helt umuligt for DF at gøre noget ved det.

  Derfor har DF ikke på noget tidspunkt krævet yderligere midler og et paradimeskifte i fiskerikontrollen. Den slags krav overlader de åbenbart alene til Støjberg at sikre. Vi får naturligvis ikke noget fornuftig forklaring - det er åbenbart rigeligt i de forsamlinger hvor Erik Høgh-Sørensen færdes at fremkomme med beskyldninger fjernet fra enhver form for argumentation.

  Og når det så ikke længere er muligt at træde vande på det niveau for en DF, så skal vi lige have endnu et argument fra torske-kvoten: Helle Thorning stjal 50 milliarder fra spædbørnene ved at stjæle midler ved hjælp af pensionsfinten.

  Nu kunne man jo prøve at forklare DFeren, at der var tale om at omlægge en beskatning fra at være en UDSKUDT skat, hvor man tidligere havde givet folk lov til at vente med at betale skat af midler som de havde tjent til at de på et tidspunkt ville indløse pensionsordningen.
  Men det ville nok ikke rigtig få vedkommende til at forstå, at der så ikke var stjålet nogen penge.

  Men måske kunne man jo henvise til, at VKO-flertallet i 2011 afleverede et statsunderskud på 100 milliarder årligt. Et statsunderskud som hver år skulle finansieres ved hjælp af optagelse af lån som efterfølgende generationer så skal tilbagebetales.

  Hvorvidt landets spædbørn mærker nogen stor forskel på, at de senere i livet skal tilbagebetale de lån som blev optaget som følge af bl.a. DFs fejlslagne økonomiske politik eller at de mangler at få indtægter fra landets pensionister skal man nok dykke langt ned i DFs torskekvoter for at få en fornuftig forklaring på.
  Hvis det virkelig skal være det bedste forsøg på at dække over DFs EU-misbruger, så er man dårligt stillet.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Perspektivering og konkrete opkysninger.Ua

  Tak, Ole Christensen. Det var tiltrængt ovenpå Morten Messerschmidts indlæg ifølge hvilket, jeg forstod, at MM var utilfreds og meget forarget. Blot efterlyste jeg orientering om, hvad MM selv havde foretaget sig for at igangsætte løsninger. Kan så af ovenstående forstå, at MM og DF kollegaerne i EU (citat) "Sammen med sine to partikammerater Anders Vistisen og Jørn Dohrmann stemte Messerschmidt mindst ti gange for en liberalisering af reglerne om pulsfiskeri."
  Nu rejser spørgsmålet sig så: Hvilke initiativer har du, Erik Høeg-Sørensen som DF medlem af Regionsråd Nordjylland taget for at få løst problemerne ?. Netop i Nordjylland må I jo have et særligt kendskab til problemerne?
  ....
  I min optik som vælger har jeg mest brug for at høre, hvilke holdninger OG løsninger, politikerne indgår i samarbejde om, ....end jeg har brug for, at "det altid er de andres skyld:....flygtningenes, EU's, TV-udsendelsernes i DR, journalisternes, grønlændernes eller andre politikeres.....
  Sidste skud på DF's idestamme er, , at vi med jævne mellemrum skal have afstemninger ude i kommunerne, fordi vi borgere ikke ved nok om eller engagerer sig tilstrækkeligt i, hvad der sker i nærsamfundene. Jamen altså! Vi kender vores lokale kandidater, og de står fluks til regnskab, hvis noget ikke fungerer. Vi har vores lokalaviser, kender politikerne og deltager i råds- , organisations- og foreningsarbejde. Sidste kommunevalg viste faktisk, ar borgerne tænker sig godt om og følger med i, hvad der er brug for i landets meget forskellige kommuner. • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Når EU-propaganda virker:

  ... får man indlæg som I.R. Hansens og Peter Hansens.
  Det kan være svært at gøre op med et korruptions-lignende fiskerikontrol-system, skabt af EU, hvis partiledelserne i Venstre og Socialdemokratiet ikke ønsker et sådant opgør.

  I.R. Hansen spørger, hvad jeg som DF-politiker selv har gjort, og svaret kan bl.a. ses i linket. Men som nævnt: Det er svært at gøre op med, når folk som Ole EU (S) forsvarer systemet.

  https://www.tv2nord.dk/nyheder/07-12-2017/1930/kritik-af-kontrol?autoplay=1#player

  Peter Hansen mener, MM har "erkendt svindel med EU-midler." Så langt er propagandaen altså nået, at man i Peter Hansens EU-univers ikke har brug for sigtelse, retssag og dom, før man dømmer en EU-dissident som MM. Et civiliseret retsvæsen behøves ikke i Peter Hansens verden.
  Hertil kommer, at EU's socialdemokratiske gruppe i EU-Parlamentet, altså Ole EU himself har lavet finansierings-mæssige stunts i milliard-klassen. uden at de danske medier har gidet berette om det.

  At Peter Hansen sågar forsvarer Socialdemokratiets og rød bloks tyveri af 50 milliarder kroner via pensionsfinten siger endnu mere om den manglende faktuelle lødighed i hans kommentar.

  Jeg må desværre gentage: Vil man af med EU-bomtrawlernes svindel og ødelæggelser af dansk miljø og fiskeri, kræver det et opgør med EU.

  Man kan forstå, at folk som Ole EU (S), Peter Hansen og I.R. Hansen træffer et klart valg om at støtte bomtrawlerne og EU.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Fjernelse af det helt rigtige fokus på df bedrag og svindel

  Igen er EHS igang med at atter forsøge at fjerne fokus fra både bedragerne fra EU og nu forsøges så med at fjerne samtidigt, hvad relt dansk folkebedrags forenings arbejde indebære for også fiskerne som fuldt forstår hvad UK s enegang og egoisme har af betydning og hvor deres erhverv er ret stærkt truet af egoismen der ikke VIL samarbejdet.
  Akkurat som dansk folkebedrags forenings ledelse og medlemmer heller ikke vil dét.
  Sådan forsætter denne rotteredes borgere med deres gemene bedrag af alt og alle,,, det er måske glemt hvem det både brændte penge sedler og brugte endnu flere til at økonomisk støtte denne rotteredes fortsatte eksistens.
  Som nu misbruges via det eneste både MM OG D.F.F rotterede er eksperter indtil de opdages og eftflg dømmes for deres bedrag, netop mod alle og alt.
  Simpelt og kynisk som alt andet denne samling rotter, altid forsøger sig med. Trods afsløringerne der snart straf fast sættes, af demokratiets systemer for sådanne rottereder, i demokratierne.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Danske EU-overløbere som Erik Pedersen...

  ... tør ikke udskrive en folkeafstemning om dansk udtræden af EU. Det viser alt om, hvor meget danske EU-tilhængere og en undertrykkende elite gør før at ødelægge demokratiet i Danmark.
  Se det er det rigtige "folkebedrag".

  Der findes pt. ikke skyggen af nogen offentliggjort sigtelse mod MM, men ligesom i Sovjet er der for danske EU-tilhængere åbenbart ikke behov for ordentlige retssager, inden regimet slår ned på dissidenter.

  Personligt har jeg som EU-korrespondent i Bruxelles gennem fem år set EU i "aktion". Jeg synes næsten, Pia Kjærsgaard var for høflig og blød i mælet, da hun kaldte EU-Parlamentet en "rotterede".
  Jeg kunne godt finde på kraftigere og mere korrekte og præcise beskrivelser af, hvordan EU smadrer Danmark.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Indtil bevis er vi alle uskyldige i demokratierne

  Nu er manipulatøren E.H.S igen ude på bedragets vildledninger bevidst fremførte af og som dansk folkebedrags forenings ledelse og medlemmer ønsker, med bedrag og nu af MMs bedrag og svindler. Men som den bevidste løgner og manipulatør som ERIK HØGH SØRENSEN, er og derfor optræder som medlem af og fra denne bedrags forenings rotterede af bedragere.
  Han udelader helt bevidste hans egen ledelse, først forsøgte at OFRE DERES BEDRAGERISKE, KRON PRINS AF BEDRAGERNE I DENNE ROTTEREDE AF BEDRAGERE .
  Men her netop direkte stødte mod at de demokratiske beskyttelser af den slags rotteadfærd, mod demokratier som ikke er gyldige, og KUN derfor er MORTEN MESSERSMIDT ENDNU IKKE DOMFÆLDET.
  Da han trods, hans egen ledelse erkendelser af hans skyld, men med stadige forsøg på at ofre ham som eneste skyldige forfejlede totalt, og at ledelsen af rottereden DERMED dømte ham i og af deres egen ledelse af rottereden, med at både forsøge ofringen og da det ikke lykkedes så forsøgte at tilbage betale, men i bedste rotterede norm, kun med en mindre del end den de alle havde bedraget EU fællesskabets kasser for og tilsvindlet sig uberettiget og ulovligt endda i det regel og lovsæt, som de fra den danske rotterede i dansk politik, havde stemt for er gældende for alle EU s medlemslande
  Og sådan fortsætter og fortsættes rotte ræset af dansk folkebedrags forenings ledelse og medlemmer.
  Nu ikke kun mod det danske samfund, men også efterhånden og snart alt international samarbejde vi som demokratisk civiliseret selvstændig fri nation og med vor helt egen frie suverænitet, som demokrati og civiliseret samfund deltager i.
  Men desværre med rotteredens bedrageriske indvirken og direkte destruktive bedrag og manipuleringer af vor suverænitet til at frit vælge eller fravælge i alt internationalt demokratisk samarbejde, som i vort nuv samfund bevises hver dag selv til og for rotteredens bedrageriske yngel har både friheden og muligheder for Deres fortsatte bedrag af og mod alle disse goder, som netop Danmark som en helt og relt uden betydning men ikraft af disse samarbejder beviser at vi også kan bidrage

  Men netop fra rottereden og de dér ikke tør sige fra kun for deres egne egoismer og begærligheds behov her og nu.
  Og slet ikke for de formål de relt demokratisk er valgt for og til det danske og vort fællesskab også internationalt er forpligtiget til at gøre for og til vi borgeres forbedringerne og sikringen af vort fællesskabs styrker mod netop de egoer, som rotteredens mfl udgør som trusler mod hele eksistens grundlaget, for både demokratiske og civiliserede samfund fortsatte eksistenser kan ske og udbygges nationalt og internationalt, som de selvfølgelige forudsætninger for at de kan fortsættes og udvikles løbende fremad og i befrielsen for alt dét de sorte kræfters misbrug altid medføre for os alle og indtil nu må være de to verdenskrige og dog med de nuv pubulistiske kriges opståen, som en meget stærk udfordre ang første pladsen som de største katastrofer, der har og rammer os mennesker, indtil naturen evt overtager igen som det lige nu stormes imod direkte, med igen de sorte egoismers frem march, desværre, trods vor fælles tekniske muligheder for at forbedre vore fordelinger på hele kloden for alle menneskers livskvaliteter.
  Jae således bremser alle egoer for fællesskabet overalt.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Bedrageren Erik Pedersen...

  ... skriver meget og komplet uden skygge af substans :-)

  "den bevidste løgner og manipulatør ERIK HØGH SØRENSEN"

  Du minder om dem, som gik Adolf Hitlers ærinde under besættelsen, Erik Pedersen. Det behøver vi ikke gentage med din version af et rotterede-EU-diktatur.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Lad være med at forurene debatterne

  Lige en venlig anmodning til EP og EHS. Undlad venligst flere indlæg med et
  sprogligt indhold, der efterlader et indtryk af rotter på loftet

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Igen beviser du ERIK HØGH SØRENSEN dine egne bedrag

  Det er netop DANSK FOLKEBEDRAGS FORENINGS flok,som i dette tilfælde du forsøger, at også i dine dirkete fiorsøg på bortledning/manipuleringer af fokuset ,med at du/i begår endnu et endnu større bedrag af og mod den demokratiske og dialogens bestandele ,som er og anerkendt som helt grundlæggende i din demokrtaiske og respekten for andres menings tilkendegivelser,,,og især når de som mine ,er direkte mod dine bedragriske og med manipuleringerne ,som hele den rotterede du repræsentere,, altid søger flyver skjulet i i og under,
  Som når i er helt bevidste om og ved, at mange ikke gennesmskuer jeres bedrag af alt og alle ,der er imod jeres misbrug af demokratiets forudsætninger for alle ,KUNNE og forsat kan. HELT FRIT give udtryk for med vore muligheder og holdninger i fuld frihed i vort demkrati sp ålænge det er eksisternde det ved jeg godt,men tager og risikere alligevel.

  SELV NÅR DE DIRKETE ER KONFRONTATORISKE SOM JERES OG OGSÅ ER OG DERFOR BENYTTER DEM SOM JER ,,,på denne måde.
  Som du således beviser til fulde at i heller ikke selv formår, at føre en reel dialog med udvekslingen af synspunkter og med holdninger .
  Og derfor gang på gang udviser manglen og respekten,samt aller mest FRYGTEN for og af det demokrati, der ubetinget næsten, giver os alle uanset sand og økonomi muligheden for,, at vi alle kan, helt frit deltage og stllle jer, der er valgt demokratisk til demokrtaik ansvar for det i både skaber, samt ønsker og ikke formår at forklare,,,, simpelthen fordi egoisme er foragtelig fra alle og af alle, demokrater,, når den skal udtrykkes med og som en personlig holdning,,,samtidigt med udnyttelsen af alt det vort fællesskab frihed skaber TIL og for os alle.
  BARE DESVÆRRE UDEN AT VILLE DANSK FOLKEBEDRAGS FORENINGS ROTTEREDE IKKE VIL YDE, til OG FOR fælles bedste
  Som selv i og I rottereden,, som jeres og midt i blandt os alle,,,,selv i EU parlamentet,,,som i vil have os til at forlade.,,,MEN DOG MEGET GERNE BÅDE MODTAGER OG BEDRAGER imod via jeres egne bedrageriske repræsentanter i flertal endda .

  Og hvad er så dine og rotteredens forsvars mekanismer,,,.joe såmænd den gamle metode, med at når argumneterne er umulige og IKKE EKSISTERNDE,,, på hverken saglige eller faglige måder,,,,for jeres rotterede af bedragere og svindlere.

  Som bedrag nærmest aldrig er det

  Så drop din personlige tilsvininger og fremkom med valide argumenter eller erkend at det er en rottedrede du er valgt af og for,,.og med eks M:M og KTD med hans dagpenge,efterløn flernelser bevidst politisk udførte er netop viser falskheden i fuldt daglys og med de frygtelige skadelige virkninger for både demokratiet og vort fælleskabs nedbrydningers virkninger fro hele befolkningen undtagen de berømte 10 % ,som selv en LARS LARSEN har forstået .

  Som Du ERIK HØGH SØRENSEN , dog har så megen viden ,at disse forringelser,fornægtelser osv vil du dog ikke kunne forsvare på nogen demokratisk måde,,, jae thjae ,,selvom du er fra rottereden så dog alligevel,,.med denne respekt,,,,trods dine person fniders polemik manglende formater og benyttes som person angrebene, du forsøger mod mig.
  Så overvej om du har format at være fortsat repræsentant som et demokratisk valgt og betroet medlem af regionens politiske ledelse fortsat. FOR VÆLGERNE

  Når nu dit dialog og den demokrtaiske forståelse eller er det anti ønsket niveau ikke er større ,end det du her fremviser.
  Kun et virkeligt velment råd personligt ,,til dig ogh helt uden omkostn at benytte for dig,= DAGENS TILBUD

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Svar til J. Jensen

  Undlad venligst at omfatte mig af din appel.

  Løgnagtighed og bedrageri var noget, Erik Pedersen bragte ind i debatten. Det står helt for hans regning.

  Og selvom jeg er folkevalgt, har jeg ingen pligt til at lade mig overfuse af medløbende eksponenter for en udemokratisk EU-rotterede, som, for nu at gå tilbage til udgangspunktet, ødelægger dansk miljø og fiskeri med bomtrawl.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Overrisling min kære ERIK HØGH SØRENSEN

  Nåe du holder dig ik selv tilbage udi den kunstart df ere altid har benyttet prøv at læse hvad du selv frembringer tak skal du godt nok have for den gang jeg afstår går du?! 😊.
  Så vil du vel forhåbentligt begynde at være som det først ærlig og med hæderlighed føre debatten bla angående det overfiskeri som altid er foregået og så dé tilsvarende miljø hysteriske overgreb mod dette f også desværre i bedste hidtil anvendte metode
  Og ang din personlige ære osv hvordan med vi der også deltager er det så udelukket fra dig,,,det vil dæleme dumle være et demokratisk paradigme skift, var det ikke det i efterlyste fra reg osv
  Men rigtigt godt E.H.S, hvis du også begynder at forstå og modtage vore indlæg som ligeberettigede og demokratiske, så er du dén eneste df er dér vil benytte normale demokratisk dialog og vil tjene dig både som person men yderst tvivlsomt om du kan fortsætte i den rotterede

  Men jeg venter spændt om det bare er df s sædvanlige ansvar og fokus forflytigelses taktik, du lader som du vil til at anvende med seriøsitet og demokratiske ligheds forståelser.
  Men tror på dine intentioner indtil du enten beviser eller modbeviser dette facts ang df debat metoders brug.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Erik Pedersen...

  ... beskylder mig for at være en "løgnagtig bedrager", skønt han ikke har kunnet påpege en eneste faktuel fejl i det, jeg har skrevet i denne debatstreng.

  Derfor er Erik Pedersen naturligvis selv en "løgnagtig bedrager" uden skygge af begreb om, hvad "normale demokratisk dialog" er.

  Erik Pedersen, jeg må igen konstatere, at du minder om de danskere, som i sin tid gik Adolf Hitlers ærinde under besættelsen. Du kan glemme alt om gentage dette i form af et eller andet rotterede-EU-diktatur.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Hitler som forbilledet for DF

  Hvis du som jeg opfordrede dig til at benytte både ærlighed og hæderlighed samt ikke mindst til emnet og de spørgsmål som de skaber til dig der forsøger at forsvare netop de betingelser for at vi føre en dialog på demokratisk og den fornødne respekt, som demokratisk debat fordre for at skabe en seriøs debat

  Men som du endda valgt demokratisk som rep for netop det parti der ikke gør det.
  Mærkeligt ikke selv kan skabe noget valid og sandfærdigt forsvar eller bare svar på de medførte emner som dansk folkebedrags forenings ledelse og medlemmer altid føre, men absolut som du egenrådigt og helt entydigt gør det, netop uden svar på og fra nogen der forsøger på en rimelig seriøs demokratisk debat ang df svindel og bedrags politiske formål, som du bla er med til at fastslå endnu engang helt klart og entydigt.
  Og at du er helt bevidst ang denne metode, som uanset hvilken betegnelse vi der absolut ikke er hverken sympatisører eller har sympati for disse metoders brug i Danmark og alle steder hvor de end foreninger af sammenrendet af din og hele DFs grundlag som en af de meste manipulerende foreninger overhovedet i civilisationerne der ér demokratiske og civiliserede som samfund og fællesskaber.
  For mon ikke du ERIK HØGH SØRENSEN, desværre er helt og aldeles bevidst.
  Siden du end ikke forsøger at forholde dig til noget bare det ligner et ansvar for de gerninger fuldt med manipuleringer og bedrag, samt svindler, som i endda selv erkender men alligevel fortsætter med at forsøge på disse med og mod jeres egen stemme sluger som er skabt via direkte løgne Ala nu skal jeg vælges. Da jeg vil kæmpe og bruge jeres stemmers styrke i kampen mod bedrag og personlige berigelser ved at misbruge både tilliden og tiltroen for at de formål kan alle tilslutte sig.
  Men at du også som en Folke valgt så nærmest gentager disse bedrag med og ved IKKE at bare forsøge men nej nej du undlader helt politisk bevidst at begå samme bedrag og svindel i dine politiske manipulationer.
  Så stakkels dig det er fandme godt nok ikke let Heller at skulle forsvare og retfærdiggøre, svindel og bedrag
  Kender du andre end dig selv, der påstår at dette kan ske mod de kolde facts dine partifæller har begået
  Og eftflg endda selv anmelder hinanden for.
  Og senere selv bliver afsløret i og med samme adfærds normer og behov for at berige sig personligt trods jeres i forvejen høje aflønninger og forskellige tillægs ydelser så som de såkaldte papir penge overførsler til egen forretninger osv
  Endda med værtshuse uden overenskomster, som et påstået arbejder parti.
  Hvis det disse adfærds normer ikke er direkte løgn og bedrag.
  Så må du gerne forklare dig og disse bedrag både som berigelser og udpiningen samt udnyttelsen af de mangler på er fællesskab som vort samfund var inden i begyndte jeres nedbrydningen af alt fællesskabets sikkerheder socialt, og med KTD s arbejdsløsheds udrydelser af både dagpenge systemet og efterlønsordningen og disse sikkerheder for alle lønmodtagere.
  Som forøvrigt blev misbrugt o meget stor grad af netop de dér stemte på partiet som du med andre svindlere repræsentere i vort folkestyre.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Erik Pedersen....

  .... de faktuelle fejl, du skriver igen og igen, bliver ikke mere virkelighedsnære og korrekte og sanddruelige af, at du gentager dig selv :-)

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Fejlfri

  Hvad ér dine så med fornægtelser løgne og masser af bedrag samt svindlere én mas..
  Fy fanden hvor må leve dårligt med alt det? ???? Du ikke har andet af i din beskidte osv
  Der kun de idiotiske påståede religiøse der dræber i herrernes og herrens navn tror dé er frelste til at udføre med bla selvmord o.l.
  Velbekomme MEIN HERREN auch wienerschnitzel i din kollegas bodega uden overenskomst og din næst formand der indtil flere gange påstår at personalet i parti apparaturet ikke har noget behov for overenskomst aftalerne, som i resten af Danmarks som som de sociale sikringer af lønmodtagere har i det meste af Danmark
  bla som dig og andre fra samme rede kun via bedrag og falske påstande afviser at i din kollegas bodega er dér noget behov for sikringen af personalet mod den slags som du og disse er i vor fælles friheder i vort demokrati.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Det rabler for Erik Pedersen :-)

  ... husk nu at tage din medicin, før du sætter dig til tasterne :-) :-)

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Medicin forbrug eller doping

  Når du altid oplyser hvor lidt vi andre ved hvorfor forsvare og forklare via al din hemmelige viden det er måske ikke det du forstår og vil med deltagelsen i demokratiske debatter og menings fulde indlæg.
  Men konstant påstår atter uden bevis af nogen art eller format ,, andet end erklære os som mere dumme end dig selv.
  Dette er så dit intelligente niveau, svar og forklaring, på at du ikke frembringer noget brugbart på nogen som helst måde i denne og øvrige debatter både som en der lever eller får en del af din indkomst for dette totalt intetsigende nonsens ikke så meget mod os der forsøger at skabe en dialog mens du bibringer al den rigdom i debatten som du sikkert fortæller vi andre ikke kan.
  Bare et meget simpelt og enkelt spørgsmålets dig, hvad består dét så af da jeg ikke har formatet til at forstå dit niveau andet end som helt tomt og uden andet end forsøg på svineriet mod vi andre trods din store påståede viden som du desværre ikke dele med os.
  Men har du nogensinde vare fået den kætteriske tanke,,, at dét evt og muligvis . ... Kunne være hos dig selv manglerne er og for ikke at kunne fremføre bare et lille enkelt bevis på og af vore store mangler, som du så villigt endda påstår vi besidder

  Så spørgsmålet er for os hvad du besidder af almindelig viden så du kunne føre en debat også på vort niveau, som folkevalgte egentligt skulle kunne gøre det er sørme derfor i er valgte også som dig, men måske af fejltagelsen fra og af vælgerne også
  Men den tid den sorg, er valgsporget altså hvis du overhovedet har noget andet end egen berigelse.

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Re:Erik Høeg-Sørensen

  Tak for linket. Godt, at debatten om bundtrawl rejses. Det er altid første step i en politisk arbejdsproces.
  Vælgerne må så selv tage stilling til, hvordan man synes, den enkelte politiker i forskellige debatfora anvender sin retorik og fremlægger sine holdninger overfor borgere, der ikke har samme opfattelse som een selv.
  Ordvalget og holdningen er politikerens eget valg....som man ikke kan give andre skylden for.

 • Anmeld

  Peter Hansen · pensionist

  Skyklapper?

  Sjældent har man da set så mærkelige indlæg som dem som EHS fremkommer med.
  Godt nok er det en svær opgave han forsøger at løse, men han gjorde sikkert sig selv og især DF en tjeneste med at stoppe med at udstille sine manglende huller i sin uvidenhed.

  Er det virkelig ikke gået op for alle DFere, at den svindel som MM har udøvet i sin virke for DF nede i diverse fonde er erkendt svindel?
  Partiet har dog tilbagebetalt et millionbeløb i håb om at EU vil se gennem fingrende med det som er foregået.
  Derfor behøver vi andre jo ikke at sidde og afvente hvad EUs konklusion er. Når der er tale om at den der har svindlet selv erkender det, så er det skam tilstrækkeligt for at fastslå hvad det var der skete, da snablen kom lidt for langt ned i kassen med hjælp at bl.a. dokumentfalsk.

  Og bemærkelsesværdigt er det da også, at de stakkels borgere i Region Nordjylland har et medlem som ikke har mere økonomisk forståelse end EHS udviser.

  Måske er det ikke helt gået op for denne DFer, at man ikke kan lave et underskud i et finansår uden at man er nødt til at skaffe pengene via optagelse af statslån. Statslån som har den egenskab at de skal tilbagebetales. Denne detalje er så åbenbart ikke helt gået op for EHS som mener, at det er bedre at se stort på det og så komme under skærpet tilsyn fra EU sådan som det skete da DF sammen med VK-regeringen stod for at køre landet økonomisk i sænk frem for at man gav kommende pensionister mulighed for frivilligt at indbetale den udskudte skat af deres pensionsindbetalinger.

  Altså en frivillig indbetaling som vel er at foretrække frem for dengang VKO tvangsindløste SP-midlerne ene og alene med den begrundelse at man ville have fat i skatten for at lukke et alt for stort statsunderskud.

  Så endnu engang har EHS bevist at man kan komme langt i det parti, hvis blot man er villig til at udstille sin dumhed i sin kamp for at dække over DFs dumheder. Men heldigvis var vælgerne ikke parat til at belønne det ved sidste lokalvalg, hvor DF var flere dage om at komme sig over deres vælgerlussing.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Frivillig betaling eller frikøb i demokratierne

  jae der er ikke meget EHS , VIL forstå ,når det gælder bedrag og svindle begået bevidst af både hans ledelse og parti fæller.
  Men absolut ikke forsøgt tilbage betalt relt og hærderligt i den bedre viden om et medlems bedrag og svindel og slet ikke demokratisk eller med pligten til og for at dette sker efter opg iflg både love og de regler demokratierne ikke bare kræver men FORLANGER ike foretages af især folkevalgte på demopkrtaisk vis ,, SOM ingen og slet ikke folkevalgte og andre svindlere overhovedet ikke kan foretage sig i demokratier med og ved at frikøbe sig fra skyld ,kun når dommene er fældet evt skal straffes via bøder, G IKKE TILBAGE BETALINGER andet end evt idømte erstatninger osv.
  Og her er det igen igen at både froståelsen og allerværst af DF ledelsen og derfor også nmedlemmerne ,,, MED og VED,,, IKKE accepten af de demokratiske regler og love .
  Som de bevidst også forsøgte at begå svindel og bedrag imod,, men hvor EU selvfølgeligt tilbageviste totalt at dette kunne overhovedet foregå og SKE I EU REGI OG AF ET PARTI DER OVENIKØBET ER REP I EU PARLAMENTET.
  Så DANSK FOLKEBEDRAGS FORENIONGS HVETRKEN LEDLESE ELLER NE MEDLEMMER ER DEMOKARTISKE OG SOMDU SKRIVER SELB´VOM DE HAR ERKENDT AT DE HAR FORETAGET BÅDE BEDRAG OG SVINDEL

  OG ALLERVÆRST HELT BEVIDST BÅDE I SELVE BEDRAGET OG HVORFOR DE KUNNE BEGÅS MED OGSÅ BEDRAGET OG SVINDLEN AF VÆLGERNE BARE I DANMARK.
  MEN REELT MOD HELE E U S BEFOLKNING SAMLET PÅ CA 500 MILLIONER ER BEDRAGET OG SVINDLET IMOD VIA DERES REP MORTEN´MESSERSMIDT MED FULD ACCEPT OG HANDLING I FULDT ISAMARBEJDE MED DF LELDESEN.
  Helt ærligt er forhåbningen,,, at bedraget og svindlerne,,, har så store konsekvenser og straffe,, at de ikke kan være rep i EU samabejdet i en større årrække,,,, NÅR DOMMENE FÆLDES og denne DANSKE rotterede .
  Og de skal tilbage alt og + enorme bøder. for disse undergravninger af al tillid og direkte fortagene forbrydelser.
  Så EHS forsvar dette men du kan og tør heller ikke,det er desværre den virkelighed dit parti skaber og fordre i al samarbejdet ,selv intenationalt.
  HVA BEHAR .
  Hvem lyver og bedrager ERIK HØGH SØRENSEN, forklar lige virkeligheden og realiterne i hvad DANSK FOLKEBEDRAGS FORENING foretager sig er det hærderligt og ærligt udført politik ??????????????????????

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Ekstra Bladets "Nationen"...

  ... er et høj-intellektuelt debatforum i sammenligning med de vrangforestillinger, som Altings-troldene Erik Pedersen og Peter Hansen leverer her :-)

  Peter Hansen om mig, at jeg "udstiller manglende huller i sin uvidenhed."
  Med denne trippel-negation er der tale om en kompliment. Jeg takker derfor!
  Værre er, at Peter Hansen stadig forsvarer det uforsvarlige, nemlig Socialdemokratiets og rød bloks "pensionsfinte", som var intet andet end milliardtyveri fra spædbørn.

  Begge taler om svindel, som om der forelå/foreligger sigtelse, tiltale og dom mod Messerschmidt. Det hansenske/pedersenske EU-vision levner tydeligvis ikke plads til noget demokratisk retssystem. Ak.

  Og Pedersen? Ja han rabler videre om "bedrageri" uden skygge af dokumentation eller bevis mod mig. Ren ufordærvet tilsvining, startet og fortsat af chef-trolden Pedersen.

  Tilbage i jeres huller, kære trolde :-)

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Forresten...

  ... jeg glemte at nævne, at EU-parlamentariker Ole "EU" Christensen (S) i 2008 aktivt deltog i hemmeligholdelsen af den såkaldte Galvin-revisionsrapport, der udpenslede, hvordan bl.a. den socialdemokratiske gruppe PSE i EU-parlamentet havde deltaget i svindel med EU-midler for op til 1,2 milliarder kroner i den såkaldte assistent-sag.

  Sjovt nok havde danske medier ingen større interesse for lige netop den sag...
  Sjovt nok gad Danmarks Radio i hvert fald ikke dække den sag :-)

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Erkend eller manipuler

  Jae E.H.S
  Det med skyldigheden af både ledelsen og Morten Messersmidt bedragerisk adfærd

  Har selvsamme ledelses medlemmer erkendt,men er du med og har du også godkendt at, df skulle forsøge at købe og løbe fra de forbrydelser de samme har begået og erkendt.
  SAMLET
  Men siden du Erik Høgh Sørensen sørme ikke ved, at de med forsøget på at helt i vanlig bedrager stil fra og sørme også af df ledelsen.
  Men fortsat på vanlig df bedrags metode, og som påståede demokrater og som et demokratisk politisk parti, ,, der sørme ikke ved hvordan samt hvorfor demokratierne har lov regler, de netop forhindre og forbyder, netop sådanne forbrydere bedragere og anti demokrater.
  1.
  At kunne købe sig fri for at blive ført til en demokratisk rettergang for deres erkendte forbrydelse, dog som helt vanligt af både forbrydere generelt og politiske anti demokratiske valgte rep.
  Som DANSK FOLKEBEDRAGS FORENINGS LEDELSES MEDLEMMER ER I EGEN TILSTÅELSE MED AT BRYDE BÅDE DEMOKRATISKE LOVBESKYTTELSER OG ALT DEMOKRATISK MED OG VIA ADFÆRDEN DER ER FORBRYDERISK I ENHVER HENSEENDE
  2,
  MED At forsøge på at tilbagebetale delvist som vanligt for dansk folkebedrags forenings ledelses medlemmer.
  Med samme penge bare i formindsket mængde , eller størrelse hvis dét forklare dig det bedre og lettere forståeligt ERIK HØGH SØRENSEN.
  3,
  Frikøb vedr begået forbrydelse er ikke lovligt for nogen overhovedet i noget demokrati.
  4
  Med forsøget erkendes også skylden, uden dog at samtidigt erkende den nye forbrydelse, som begås alene ved forsøget og især skærpende, da det ÉR fuldt vidende parlemtarikkere. Der begår dem fuldt bevidste
  Som også her begår bevidste forbrydelser hvis det og de var lykkedes, VED og brugen af forbryderiske metoder
  Både retmæssig og anti demokratisk.,, som reelt derfor skal bedømmes som dobbelt forbrydelse.
  Sådan er handlings forløbet
  At du så samtidigt Heller ikke kender lovene i vore demokratier jae undskyld hr ERIK HØGH SØRENSEN formodes det at du ér vidende om .
  Som demokratisk valgt er det DIN personlige borger pligt, at som det mindste at kende lovgrundlaget når du udtaler dig og især når det er dine egne partifæller der helt bevidst begår forbrydelserne og endda fra ledelsens side forsøgte samtidigt at ofre kronprinsen og som den absolut største stemmesluger i dansk folkebedrags forenings ledelse.
  Men han var klar over at dette var vilkårene i denne rotterede, så selvfølgeligt havde han beskyttet sig selv med at alt var på skrift og i hans varetægt.
  Men så stødes dér atter præcis ind der , hvor dette parti KRÆVER, at alle andre skal fremlægge alle og alt papir osv i ethvert sagsforløb,
  Men denne som ikke har noget fortilfælde i hverken dansk eller internationalt politik
  Og kun via den demokratiske beskyttelse af alle anklagede kun OG FØRST kan spærres inde, når de har modtaget dommene og betragtes som uskyldige indtil da.
  Men også her udgør dansk folkebedrags forening forbryderen, OG DÉ ER, derfor fri indtil dommene fældes og afsiges.,, trods egne erkendelser med udemokratiske og ulovlig adfærd, samt uden for alt demokratisk og dé gældende love, Stadig kan og går fri, men har erklæret sig selv skyldige

  Så ERIK HØGH SØRENSEN.
  Vil jeg godt erkende at mit sprog er hårdt og dit er tilsvarende.

  Men dog med din viden og ikke arbejdende fra gulvet så at sige, så kan du vel vise hvordan vi undgår de hårde beskrivelser, men jeg vil have lov til at skrive sandt og ligefremt ,, håber du har samme ønske, så vi kan skabe og benytte en demokratisk dialog, trods vore dybe uenigheder.
  Men det forudsætter at du usædvanligt skriver sandt og uden manipulationer, ærligt og sandt.

  .

 • Anmeld

  I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  Rottereder og trolde ?

  Erik Høeg-Sørensen:
  Ærligt talt. Som folkevalgt parlamentariker, så tjener det ikke dit image, når du kalder andre debattører for "trolde, der skal tilbage i hullet",.... som når folketingets formand, Pia Kjærsgård (DF) omtalte EU som en "rotterede", selv om Morten Messerschmidt (DF) selv befandt sig der.
  Undrer mig over den tilsyneladende nødvendige retorik. Men: NÅ! Der er så meget, man ikke forstår...og man skal jo lære så længe, man lever.... :-)

 • Anmeld

  J. Jensen

  Mon Høgh-Sørensen vil forklare dette

  Nu hvor Messerschmidt i dag har søgt sig omtalt på grund af det seneste paradimeskifte i Fæhovedernes parti, så kunne den glade folkevalgte måske forklare alle os, der bare ikke fatte det mindste af partiets politik.
  Hvordan kan det være at DF pludselig er blevet en modstander af ophævelsen af sommertiden bare fordi EU vil afskaffe den.
  Hvordan er den brillante ide opstået i et parti, der så sent som i 2014 kæmpede for at få sommertiden afskaffet fordi overgangen til sommertid var for bøvlet og ændrede på vores naturlige rytme.
  Men mon han orker at forsvare det som ikke kan forklares?

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Viden ,,,eller videns deling

  Men det er svært når et parti ved bedre ang ALT,,,, nu da demokrati er komprimierne i et der er velfungerende og anerkendt.
  Men rottereden som du I.R Bertelsen selv med beviser,,, men får du noget svar fra dens rep i vort regional råd
  Som ellers er så aktiv HER,og især mod alle vi modstandere af hans rotterede sprog og brug af det ,,med misbruget af både tillid og tiltro,og mærkeligt nok er det netop det ,hans øvrige fra rottereden afventer demokratiets domme for, svindel og bedrag.
  Dog selv erkendt med endnu flere bedrag og svindel forsøg til følge, i al klogskabens bedrageriske forsøg på at købe sig fri i Eu demokratiet,for sine forbrydelser,svindler osv, desværre kun med endnu flere forbrydelser

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  Svar igen-igen:

  Svar til I.R. Bertelsen:
  Savner man pli, kan man vurdere, hvad man selv forinden måtte have skrevet eller sagt til ens dialogpartner.
  Vil man beskrive EU så præcist som muligt, er udtrykket "rotterede" ikke helt galt.

  Svar til J.Jensen:
  Messerschmidt udelukker ikke en ændring:
  ”Hvis der skal ske en ændring af reglerne for sommertid, skal det koordineres i en bredere kreds, herunder med USA og Canada."

  Personligt vil jeg i øvrigt mene, at EU passende kan stille sine ure 300 år tilbage. Så ville årstallet svare nogenlunde til EU-ledelses demokrati-syn, jævnfør begivenhederne i Catalonien.

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Problemet med Df rottereden

  jamen om de så stillede alle EU urene (har de nu også bestemt tiden iflg df rottereden ,som jeres mor selv udnævnte )
  Problemet er bare ERIK HØGH SØRENSEN ,at hverken du eller resten af rotteungerne ,kan aflæse hverken tiden eller demokratiet,selv om i påstår at i kan .
  Igen en falsk udtalelse ,og bevist af jer selv.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Høgh-Sørense

  Du taler udenom. I 2014 nævnte DF intet om Hverken USA eller Canada, da man krævede sommertiden afskaffet. Man nævnte ikke engang EU. Den skulle bare afskaffes.

 • Anmeld

  Erik Høgh-Sørensen · DF, medlem af Regionsråd Nordjylland, folketingskandidat, journalist

  EU skal stille urene 300 år tilbage for at blive kontemporær:

  Svar til Erik Pedersen:
  Du har ikke nævnt the grassy hill theory, og hvor har du i øvrigt gjort af Elvis?

  Svar til J.Jensen:
  Ingen udenomstale. Med din påstand må du have haft adgang til DF's konkrete forslag fra 2014? Eller skribler du bare?

  Jeg fokuserer helst på fremtiden, men kan godt se det korrekte i, at EU for sin del måske gerne vil stille urene 300 år tilbage.
  Så matches EU's demokratiforståelse med tidsånden.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Høgh-Sørensen

  Nu bliver du godt nok for useriøs i din argumentation
  "Pia Kjærsgaard ønsker sommertid afskaffet
  Overgangen til sommertid er for bøvlet og ændrer på vores naturlige rytme, mener den tidligere DF-formand, Pia Kjærsgaard".
  LØRDAG D. 29. MARTS 2014 KL. 15:49"

 • Anmeld

  Erik Pedersen

  Seriøs? 😊

  Med hvad og hvor har dansk folkebedrags forenings medlemmer og ledelse været seriøse.
  Undtagen på de forbryderiske og med svindel gennemførte aktioner og nærmest racistiske tiltag mod alle de verbalt påstår at ville forsvare

  Og til Ehs kan frembringe et sandt og ærligt bevis på at det i har frembragt for og i samfundets og demokratiske positive tiltag for flertallet i Danmark
  Eks KTD fik påtvunget et rigidt system der udskiller og bryder alt solidarisk for nåde flertallet og alle de mindst lønnede med det system der fjernede endda over ti for mange flere fra både dagpenge og den nedlagte efterlønsordning som begge var oprindeligt et sikrings system begge, således at lønmodtagere og arbejdsgivere kunne og benyttede et solidarisk system og for efterlønnen endda så godt som finansieret med lønmodtagernes egne bidrag, som allerede da det startede varmes en stærk begrænsning via en bevidst benyttet manipulationer med at dagpenge dækkede med det lille ord OP TIL 90%af de mistede arbejdsindkomster men allerede ved start var dét kun gældende i virkelighedens klare lys en meget lille del af de op Ca officielle 400.000mennesker og familier der blev ramt af arbejdsløsheden svøbe af et elendigt liv.
  Og siden har dansk folkebedrags forenings ledelse hver gang stemt for yderligere stramninger med det for sent klare mål at få dette solidarisk system ødelagt og dermed enormt øge den usikkerhed som i nu anvender til at skabe had og uligheds tiltag som i også støtter alt hvad også med det som bla Morten Messersmidt har vist og endda stadig forsøger sig med bla med dén artikel som denne og hvor du personligt Erik Høgh Sørensen hvergang du skriver noget, så til fulde beviser både dit had og dine mangler for overhovedet at kunne rumme solidaritet og medmennesker af anden mening også helt udemokratisk som er dansk folkebedrags forenings ledelse og hele formålet netop uden anden end misundelse som er skabt af jeres egoismer helt uden anden ideologi for og til samfundet, som betyder fællesskab, hvor vi i de fæste udviklede lande erkender at dette kan kun ske via demokratiet som dansk folkebedrags forening ledelsen også bekæmper overalt hvor fælles løsninger er etableret og iværksætter demokrati og udviklingen af det., da DÉ er helt bevidste om at demokratiet der som hovedfjenden mod egoismen og relt er eneste politiske kraft og system dér kan og bremser og endda udbygger friheden selv for individerne når demokratiet fungere i bedste udgave
  Politiske kun var samme manipuleringer løgne og svindel samt direkte bedrag som alle er og bliver fortsat forsøgt og brugt
  Som i nu for jer danske folkebedrags forenings medlemmer og ledelse må afvente demokratiets og med demokratiske doms afgørelser af jeres indtil næsten største bedrager men som den indtil videre største afsløret bedrager af alle befolkninger på Ca 500 millioner EU borgere Som dé bedragede og betalende for jeres bevidste gennemførte største bedrag indtil videre afsløret og erkendte bedrag som er erkendt af dansk folkebedrags forenings ledelse uden protester da de ved at de er skyldige og afsløret også af deres eget forsøgte gennemførte bedrag, endnu engang mod alle EU borgere og alt r
  hvad EU er. For befolkningerne i EU området og reelt også de dér endnu er udenfor. EU