Stine Bosse: Der er ingen grund til at frygte en flygtning

KOMMENTAR: Alle i vores samfund har glæde og gavn af, at vi inkluderer andre mennesker blandt os. Og ja, det kræver, at der stilles krav, og at der er konsekvenser, skriver Stine Bosse.

Det er en ualmindelig glædelig nyhed, at integrationen eller inklusionen, som jeg personligt foretrækker at kalde det, går godt.

De første tegn på dette kunne allerede spores i Rockwool Fondens rapport fra 2017. Tog man alene overskrifterne fra rapporten, kunne man få et andet indtryk. Men læste man den, kunne man faktisk se, at vor tids store antal flygtninge fra Syrien klarede sig relativt godt fra begyndelsen.

Nu viser dette sig tydeligere og tydeligere i beskæftigelsesfrekvens og i uddannelsessystemet. Til stor begejstring ... eller?

Der bliver gået stille med dørene i Integrationsministeriet. Alle parter i de trepartsforhandlinger, der blandt andet banede vejen, kan roligt glæde sig. Fagforeninger, arbejdsgiverorganisationer og ja, selveste statsministeren gør en tydelig forskel – ikke bare for flygtninge, men for os alle.

Efter mit seneste indlæg modtog jeg vanen tro både ros og ris. Emnet flygtninge er følsomt, og jeg vil gerne respektere dette i videst muligt omfang og samtidig fastholde retten til at ytre mig, også selv om nogen kan føle sig såret eller overset.

Det er min klare overbevisning, at alle i vores samfund, som det former sig i verden af i dag, har glæde og gavn af, at vi kan inkludere andre mennesker blandt os. Hvorfor ikke satse på et europamesterskab i netop denne disciplin? Og ja, det kræver, at der stilles krav, og at der er konsekvenser.

Det kræver, at for eksempel de regler for mishandling af børn eller vold i hjemmet, som vi har udviklet gennem generationer, gælder i alle dele af samfundet, og at kulturforskelle ikke får lov til at skygge for kæmpe sociale problemer.

Der er brug for lande i EU, der vil være frontløbere. Vise, at vi kan, hvis vi vil, også uden at sælge ud af de grundstrukturer, der kendetegner et velfærdssamfund, hvor vi naturligvis passer på de svageste. Uanset farve, kulturbaggrund eller religion.

Arbejde er så åbenbart vejen til at blive en del af et samfund. I vores lande i Nordeuropa har vi ordnede forhold, som vi både kan være stolte af og skal værne om. Det er særligt vigtigt i en tid, hvor omfordeling, arbejdstagerrettigheder og beskyttelse af individers rettigheder ikke er lige højt på agendaen i alle EU's lande.

Kan vi vise, at vi kan fastholde gode vilkår for erhvervsliv, særlige ordninger for indgangen til arbejdsmarkedet og ordnede forhold for alle arbejdstagere, så er der ingen grund til at frygte en flygtning.

Så kan vi sammen skabe plads, ikke til alle, men til en god del. Skabe plads til mennesker, som kan og vil bidrage med skattebetaling. Med kompetencer, man ikke har, men kan tilegne sig, eller som man har starten på og kan bygge videre. Vi har allerede, og vi får i de kommende år brug for skattebetalende voksne til at finansiere vores fællesskab og varme hænder, der sammen med robotter vil passe alle os, der om føje år vil have brug for hjælp.

Et samfund i udvikling ser positivt på at modtage mennesker, der ser sig om efter et sikkert sted at bo og virke. Et Europa i udvikling har brug for en rollemodel, som det danske samfund efterhånden har basis for at blive.

Hvis vi vil stå ved vores succes. Stå ved de mennesker, der er kommet hertil, og som på trods af mange odds imod sig har tilegnet sig sprog og andre kompetencer, som bidrager til fællesskabet. De er værd at fejre. Kage eller ej. Mange flygtninge er vor tids grimme ællinger, som H.C. Andersen beskrev det så malerisk og dansk.     

----------

Stine Bosse har siden 2015 været formand for Europabevægelsen. Hun har siden 1999 bestridt adskillige bestyrelsesposter, blandt andet som bestyrelsesformand for Børnefonden og som bestyrelsesmedlem i tyske Allianz. Indlægget er alene udtryk for skribentens egne holdninger.

Forrige artikel Stine Bosse: Vis mig din holdning til en flygtning, og jeg skal sige dig, hvem du er Stine Bosse: Vis mig din holdning til en flygtning, og jeg skal sige dig, hvem du er Næste artikel Martin Lidegaard: Hvorfor skelner regeringen mellem Irans og Saudi-Arabiens forbrydelser? Martin Lidegaard: Hvorfor skelner regeringen mellem Irans og Saudi-Arabiens forbrydelser?
 • Anmeld

  Kim Nelsen

  EU og velfærd

  Det er uforståeligt at Stine Bosee forbinder EU med velfærd.
  Vældfærd er ikke et af EUs kerneværdi -.
  Den økonmisk politik i EU er med at nedbryde vores velfærdsstat.
  Jeg er enig med forfatteren med i,,at man ikke skal frygte flygtninge, men derimod politikerne herunder forfatterens eget parti der har vedtaget en række love der er rettet mod flygtninge/udlændinge, men som også rammer de økonomiske svageste stillede i vort samfund.
  F.eks. bliver førtidspensionister regnede med i den andel i en almenbolig afdeling der afgøre om det er et ghetto-område eller ikke.
  Lovgivningen er social diskrimination

 • Anmeld

  Christian X

  Bosse er mere kynisk end selv en politiker

  Ny kortlægning fra svensk TV viser, at 58 procent af alle der dømmes for voldtægter og voldtægtsforsøg i Sverige er født udenfor EU:

  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

  England har haft en "epidemi" med systematiske voldtægtsgrupper:

  https://www.berlingske.dk/europa/storbritannien-ramt-af-ny-skandale-20-maend-voldtog-og-mishandlede

  Andre daglige konsekvenser af Bosses kyniske inklusion på de herboendes bekostning:

  https://www.bt.dk/samfund/85-sigtelser-paa-to-og-et-halvt-aar-naboer-til-udrejsecenter-plaget-af-vold

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-16/-Om-lidt-g%C3%A5r-denne-aggressive-mand-amok-i-voldsrus-3314927.html

  https://ekstrabladet.dk/112/unge-maend-spaerrede-handikappladser-kvinde-paatalte-det-og-fik-knytnaeve-i-ansigtet/7359352

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-11/-Drenge-i-grotesk-overfald-p%C3%A5-handicappet-Skubbet-af-scooter-og-ud-p%C3%A5-vejbane-3289609.html?ref=eblistermest

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-11/-Danny-Abdalla-rasende-efter-tredje-udvisningsdom-Fucking-korruption-Jeg-kigger-p%C3%A5-dig-3285536.html

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-12/-%C3%86gtepar-fik-chok-v%C3%A6kning-Udenlandske-m%C3%A6nd-stod-pludselig-i-huset-og-affyrede-gev%C3%A6r-3294342.html?ref=eblistermest

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-11/-Disse-to-m%C3%A6nd-jages-vildt-Kv%C3%A6stede-kvinde-alvorligt-og-tog-flugten-3281668.html?ref=eblistermest

  http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-12/-Her-stj%C3%A6ler-han-cigaretter-for-214.000-kroner-3297107.html?ref=eblistermest

  Læs blot lokalavisen eller kriminalstatistik, der er nye eksempler hver dag.
  Det "overser" Boss´en, fordi hun kynisk følger en anden dagsorden på bekostning af alle de danskere, det går ud over.

 • Anmeld

  Kurt Wissendorf Møller

  Kære Stine Bosse

  Du fik ikke meget held med dette opslag, indtil videre i hvert fald. Som altid sidder ulvene og hyler ved din dør og bruger megen tid på at nedgøre personen i stedet for at forholde sig til indholdet i det, du har skrevet.
  Jeg skal gøre en undtagelse.
  Med mindre man har en meget abstrakt tankegang, og dermed er i stand til at se spøgelser alle vegne, så er tallene uomtvisteligt sådan, som du beskriver, at det går ufattelig godt med integrationen af flygtningebørnene i det danske samfund.
  I 2017 viste tal fra Udlændinge- og Integrationsministeriet, at langt flere får en videregående uddannelse.
  En nylig gennemført undersøgelse, der omfatter samtlige flygtningebørn mellem 6 og 15 år, der i perioden fra 1986 til 2005 fik opholdstilladelse i Danmark sammenholdt med jævnaldrende indvandrere, deres efterkommere og danskfødte i samme periode, ialt over 1 million mennesker, er blevet fulgt via tal fra Danmarks Statistik. Tallene viser samstemmende, at der er sket store forandringer. Især pigerne er på vej frem i fuld fart.
  Fra 1993, hvor unge flygtningekvinder uden arbejde og uddannelse udgjorde hele 33% til 2014, hvor tallet var under 5%.
  Denne udvikling skyldes ikke mindst kommunernes og folkeskolernes integrationsindsats, der er blevet bedre, hvad der netop viser, at det vi kan her i landet er at tage hånd om de, der har brug for hjælp og sende dem videre, så de bliver et aktiv for Danmark.
  Bl.a. disse tal understøtter dit indlæg.
  Det gør desværre ikke indtryk på en række af de kommentarskribenter oppe i strengen, der fortsat hårdnakket benægter fakta, hvilket jo er en skam af to grunde.
  Den første er, at vi kunne have en betydelig bedre debat om integrationen, hvis vi kunne diskutere ud fra fakta, den anden er, at diskussionen flyttes over i en diskussion om forfatteren med den hensigt at begå karaktermord.
  Det er ærgerligt, men måske forventeligt, hvis hovedinteressen er at påstå, at det er vigtigt at være sig selv nok, uanset hvad der måtte vise sig af sprækker i positiv retning.

 • Anmeld

  Morten Holgersen · Mester

  Den såkaldte "Europabevægelse's" eneste

  og højest betalte "medlem" vrøvler løs igen.

  Det er for sent, S. Bosse..

  Vi gider ikke have hverken nassere her eller der, og vi vil heller ikke betale.

  Drop det dog.

 • Anmeld

  Morten Jensen · Bekymret

  De Danske værdier bliver langsomt nedbrudt.

  Man bliver helt træt inden i når alle dem, som er så bange for flygtninge igen og igen fremturer med deres indavlede vås. De fleste kommentarer er jo helt klart skrevet af mennesker, der vælger at være imod ALLE fremmede fra eksotiske lande, uanset at flygtninge er lige så forskellige som alle andre mennesker. Den hadske retorik, som bliver gentaget og gentaget, gang på gang er med til at nedbryde sammenhængskraften i Danmark. Det er ikke min muslimske tandlæge, min kurdiske ven eller alle de andre fremmede, som vil Danmark, som har fejlet. Det er os, fordi vi har ladet manipulerende Fremmedhadere få for meget at skulle ha sagt i Folketinget. Der sidder de og forhandler den ene efter den anden stramning på Udlændingeområdet igennem som "prisen" for at støtte Regeringens stramninger over for deres egne vælgere. Og så er det endda lykkedes dem af bilde de samme vælgere ind, at det er Flygtningenes skyld at Regeringen vælger at lukke den ene kasse i efter den anden på det sociale område.

 • Anmeld

  s.andersen

  @Morten jensen

  Jeg bliver virkelig harm over at du kalder dem der har en anden mening end dig, for indavlede.....
  Mener du dermed at 95 % af befolkningen er indavlede?

 • Anmeld

  s.andersen

  @Kurt w.

  Af dit lange indlæg må konklusionen være at det går godt med integrationen af pigerne?
  Du glemmer at nævne at det går helt uhyggeligt skævt for drengene!
  Hvor mange af de muslimske piger samfundet bekoster en uddannelse på, får rent faktisk lov til at arbejde med det de er udlært i?
  Vi ser jo, at langt de fleste går direkte fra en uddannelse til, at være fødemaskine/kogekone for en uuddannet mand som familien har solgt hende til.

 • Anmeld

  Ole Gerstrøm · Økonom, Tidl. MF

  Stine Bosse: Der er ingen grund til at frygte ...

  Er der ingen grund til at frygte en terrorist? En jihadist med våben i hånd? En imam med koranen i hånd? En bigamist med 14 børn? En knægt der hverken kan skrive eller læse i en ny BMW? En alkoholiseret kommissionsformand, der ikke kan få etableret ydre grænser?

  Samt en samling Europæiske magthavere, Löfven, Løkke, Merkel, Macron, m.fl. der åbenbart er ganske tilfredse med, at Europa i dette år invaderes af over 70.000 af Allahs svende.

 • Anmeld

  J. Jensen

  S Andersen

  Mon 95% af befolkningen skulle bakke op om det lille mindretals frygt for flygtningene i almindelighed og muslimerne i særdeleshed.
  Er der noget som kendetegner den politiske populisme, så er det evnen til at hævde, at man taler på hele folkets vegne, og som straks betvivler at folk, der ikke bakker op om deres populisme er en del af folket.

 • Anmeld

  Jens Beck

  Stine Bosse og virklighedfornægtelse

  Det er mig en gåde at Fru. Bosse kan blive ved med at blande indvandrer der kommer til Danmark for at arbejde og så migranter der intet vil yde til den fælles kasse, ikke respekterer vores demokrati og kultur..

  Og at nogen klarer sig relativt godt er da fint, men relativt godt i forhold til hvad? er der 12% der arbejder istedet for som hos mennesker fra Somalia hvor kun 10% arbejder eller hvad?

 • Anmeld

  Bertel Johansen · Maskinmester

  Ingen frygter 1 flygtning, men

  Der er ingen der "frygter én flygtning."

  Men vi er nok nogle stykker der kan få øje på omkostningen for velfærdssamfundet ved tilkomsten af et alt for stort antal af mennesker fra så fjerne kulturer, at de ikke kan eller vil integreres i dansk kultur og levevis - og respektere de uskrevne normer for adfærd overfor de offentlige kasser og for færdsel i det offentlige rum.

  Stine Bosse relativerer nogle ting der er usammenlignelige, og desværre nok med vilje med en skjult dagsorden.

 • Anmeld

  Karl Rølle

  Begrundelse!

  Kære Stine! Med den nuværende sammensætning i folketinget, er der ingen der satser på integration i verdensklasse, fordi de har gjort sig afhængige af DF. Christian X, tror tilsyneladende ikke at god integration er med til at mindske kriminaliteten, selv om det beviseligt hænger sammen.

 • Anmeld

  Christian X

  Kære danske Jensen'er og Kurt

  Hver gang I; veganere, venligbo'ere, frie radikaler, Hare Krishna dyrkere og andre Alternativister, ser eller hører en flig af noget, der kan bekræfte jeres Disney tro, griber i det komplet ukritisk og bruger det, som børn i børnehaven bruger en skovl til at slå på alle os onde fascister, angste landsbytosser og racister.

  Her er 3 grundlæggende forhold fra seriøse kilder, som ingen af jeres fantasier kan ændre på - desværre:

  Økonomisk belastning, der forhindrer andre gode indsatser:
  https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2018/02/store-udgifter-til-indvandrere-uden-job

  Antallet af ofre, vreden og utrygheden vokser - og det kan ende med modreaktioner og selvtægt, som vi ikke hidtil har kendt til:
  https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=20403

  Hele grundlaget for vores velfærd og sammenhængskraft har været knyttet til en velfungerende folkeskole, men:
  https://www.bt.dk/danmark/klassekammeraters-baggrund-paavirker-elevers-livsindkomst

 • Anmeld

  Axel Artke · Erhvervspsykolog

  Og oven over al ting stråler moder sol...

  Min kommentar med ovenstående overskrift er åbenbart faldet nogen så meget for brystet, at den er blevet slettet. Altså, må jeg prøve igen. Det, jeg skrev, var følgende: "Jeg kan finde én sætning i Stine Bosses indlæg, der er sand. Hun skriver nemlig: "Vi får i de kommende år brug for skattebetalende voksne til at finansiere vores fællesskab". - Men hvad det har at gøre med de såkaldte flygtninge, fortoner sig i socialdemokratiske tåger, for de såkaldte flygtninge koster os 36 milliarder om kåret og er dermed en ren underskudsforretning. Tilmed har finansminister Kristian Jensen lovet, at denne, årlige udgift ikke vil blive mindre i resten af dette århundrede. Ergo: Vi får i høj grad brug for skatteydere - ikke mindst for at kunne finansiere den uhyrlige udgift, som indvandrerne fra Mellemøsten og Afrika påfører os. Godt set, Bosse!

 • Anmeld

  Uffe Bech · Indfødt skatteyder

  "... skabe plads til mennesker, som kan og vil bidrage med skattebetaling"

  Godt skrevet og helt enig! Mere kage til dem, der fortjener det!
  Kan i disse tider dog ikke lade være med at bemærke, at vi åbenbart har særlige udfordringer med også at FASTHOLDE (indfødte) "... mennesker, der kan og vil bidrage med skattebetaling" og dermed også vupti, en meget større kage. Den del af kagen vil jeg meget gerne også kunne være med til at sætte lys i.

 • Anmeld

  Ole Gerstrøm · Økonom, Tidl. MF

  Ros til Christian X

  Ros for at grave disse uhyrligheder frem, der forekommer at være ukendte i Stine Bosses univers.

 • Anmeld

  Karl Rølle

  Svar til Christian X!

  Jamen Christian, de tre links siger jo alt.
  1: Der står jo kart og tydeligt at det betaler sig at integrere.
  2: Kriminalitet mindskes hvis folk har et arbejde de kan leve af.
  3: Igen, tidlig integration, bl.a. i skolen betaler betaler sig.

 • Anmeld

  hans preben pedersen · Vi Grønne EUer !!!!!!

  DET ER USUNDT AT VÆRE FREMMEDFJENSK !!!!

  Flygtningekrisen !! Undskyld !! Flygtningehjælpen har gjort DK.
  til et " Lille land og dog " Skam jer !! der ikke bidrager
  til at gøre en indsat for folk der flygter fra krig og
  fattigdom og forfølgelse !!! I der ikke respekterer DRs. love har ret til at flygte !! der er mange lande der også
  tager imod racister !!!!! venligst hp.

 • Anmeld

  BRITT HAARLØV · dr.phil.

  frygt for en flygtning

  nej, ikke i flertallet af tilfælde, men undertiden er én også nok! Til gengæld bør vi i den grad frygte islam - læs venligst Koranen, Stine Bosse!

 • Anmeld

  bj · xx

  Der er ingen grund til at frygte en flygtning

  Nej der et grund til at frygte Stine Bosse Og hendes holdninger ,som der i den grad er samfunds skadelig. Helt utroligt at nyheds medierne vil bringe hendes betragtninger .. Mit tidligere indlæg blev slettet ,og det gør det her indlæg nok også ..???????????????????????

 • Anmeld

  Jens Beck

  Scar til hans preben pedersen ·

  Vi er jo et lille land, der skel ikke så meget udefra kommende påvirkning til for at vippe skuden!

  Og du tager helt fejl det er jo ikke fordi folk ikke vil hjælpe folk der flygter fra krig, tværtimod de vil hjælpe så mange som muligt, og det gøres ikke ved at tage imod dem i Danmark men ved at hjælpe dem i nærområdet hvor man kan hjælpe 50-100 for de samme penge som det koster at hjælpe 1 i Danmark, og hvis vi så også stoppede med at tage imod mennesker der ikke flygter fra krig men "bare" vil have en bedre livsstil så vil vi jo kunne hjælpe utroligt mange!
  Men det vil folk som dig ikke, for så kan i ikke få en selfie på gågaden med en "flygtning" så i kan vise jeres venner hvor gode, inkluderende og multikulturelle i er!

 • Anmeld

  Christian X

  Karl Rølle og andre med hang til letkøbte holdninger

  Da du andet steds udtaler, at du er handicappet og kronisk smertepatient og formentlig har brug for at tro på gode livsprojekter, behersker jeg mig. Men konsekvensen af dine letkøbte holdninger vil være omkostninger i en størrelsesorden, som alle danskere ville kunne mærke - ikke mindst handicappede på overførsel.

  Ad 1)
  Finansministeriet regner med, at nettoudgiften til ikke vestlige migranter vil være 36 mia. kr. p.a. i hele deres prognose horisont - på trods af alle velmenende integrations indsatser. Intet land i den vestlige verden har haft held med vellykket integration - og selv hvis det skulle lykkedes for et land, vil det være uforholdsmæssigt dyrt - oversat til virksomhedssprog: en urentabel investering, der aldrig kan tjene sig hjem.
  Sæt dig ind i finansierings teori - og læs så om ovenstående forhold igen.

  Ad 2)
  Selv lande som England, Frankrig og USA, der har kæmpet med disse problemer i mange generationer, er intet ændret. I al den tid, er det rigtige mennesker, der bliver ofre for kriminaliteten - herunder piger, der aldrig bliver hele igen - hvor er medfølelsen?
  Læs og forstå statistik - og læs så om ovenstående igen.

  Ad 3)
  Du har vist heller ikke læst denne...
  Dette problem kan ikke løses og det er netop årsagen til, at USA, Frankrig, Sverige er i indre opløsning med kriminalitet, offentlige nedskæringer og ikke kan regeres - fordi fronterne og forskellene bliver større og større.
  Læs på lektien igen - og tænk så i stedet for at føle.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  "Frygt ikke en flygtning".

  Hvis nu, Stine Bosse ville løfte sit blik ud over det virkelige samfund og se, hvad der virkeligt sker af overfald og voldtægter, som asylsøgere ,i mange tilfælde, står bag, så ville hun nok se noget anderledes på det, og ikke komme med de sukkersøde og yndige beretninger, som damen disker op med.
  Tag nu det sidste eksempel. Kærshoved gård, hvor uønskede beboere, asylsøgere samt kriminelle på tålt ophold, tyranniserer en hel landsby, Bording, og udsætter dermed de lokale beboere for angst og frygt. Det samme med deres gratis togrejser, som de truer sig til.

  Desværre er det ikke muligt at smide disse umuliusser ud, i det at det bliver forhindret af Danmarks, såkaldte, konventions forpligtelser. Var det ikke snart på tide at DK tog lidt ved lære af Ungarn og Australien. Det er i højeste grad tiltrængt.

 • Anmeld

  Kim Kaos

  Er det bare ..........

  Er det bare mig eller bliver det kvindemenneske mere og mere ubegavet at hører på?

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen · Pensionist

  EU begejstret.

  U begavet, det kan jeg ikke tro Stine Bosse er, tvært imod!. Nej hendes eneste minus er, at hun, ligesom så mange andre, er fuldstændig forgabt i alt hvad der har med unionen at gøre, og hungrer efter at hele nationen skal indtage samme holdning. Samtidig vil jeg sige at det er meget u passende, som mange EU begejstrede gør. De taler på hele nationens vegne. Venligst, HOLD MIG UDENFOR. Tal på egne vegne.

 • Anmeld

  Kurt Wissendorf Møller

  Kim kaos

  Det er bare dig!

 • Anmeld

  hans preben pedersen · Vi Grønne EUer !!!!!!

  KAN MAN BLIVE SYG AF AT VÆRE FREMMEDHADER !!! ?????

  Jeg kan også blive stødt når jeg møder en udlænding som opføre sig ARROGANT !!!
  Men ikke mere end hvis det havde været en IKKE udlænding !!!!! Man må styre
  det HAD , DET kan RAMME en SELV som en boomerang !!!!!!!!!!!! Venligst hp.
  Ps. Fremmedhaderpolitikere er kun TIL for egen vinding skyld !!!!

 • Anmeld

  Vivi Andersen

  Ignorent

  Jaa hvor må det være dejligt at bo i et rigmands standvejsvilla i Nordsjælland, hvor hun ALDRIG får illegale indvandrer som nabo

 • Anmeld

  Preben Von Skjoeth · Fhv. redaktør

  LIDT FOR SELVFED, STINE

  Det må åbenbart passe godt ind i Altingets politiske linie, for ellers forstår jeg ikke, at redaktionen giver den lidt for selvfede Stine Bosse så meget spalteplads. Oog det er det samne ævl hver gang. Alle, der ikke er enige, er nyttige idioter.

  Det er usmageligt, at Stine Bosse, jævnligt hælder en skraldespand ud over oos, der blot er en anelse kritisk over for en del af flygtningene. Det er for billigt at sidde i sin dyre villa, eller herskabslejlighed, og rakke besindige mmennesker ned.

  Stine Bosse, som efter min mening er stærkt overvurderet, manipulerer i sin sædvanlige bedrevidende og docerende stil. Tro mig, Stine: Jeg vil hellere bo som nabo til en rockerborg, end til visse grupper af flygtninge. Jeg har prøvet begge dele. Til Altinget: Prøv dog - i henhold til læsernes krav om objektiv kritisk journalistik eller indlæg - at begrænse Stine Bosse. Det ville glææde masser af fornuftige danskere.

 • Anmeld

  Kim Kaos

  Clickbait

  Stine Bosse skriver dumt og provokerende og Altinget få en masse debat og clicks - derfor få hun lov.

 • Anmeld

  J. Jensen

  Preben Von Skjøth

  Prøv lige at vende din argumentation 180 grader mod indholdet i dit eget seneste indlæg, og tænk lidt over hvor meget det passer på dem som ikke er enig med dig. Er de også nyttige idioter Hælder du også en skraldespand ud over dem som har knap så voldsom en fremmedfrygt, og rakker du selv ned på de mere besindige mennesker.