Valgpodcast: Hvad kan partierne bruge EU-resultatet til i kampen om Folketinget?

AJOUR: Venstre vandt, Socialdemokratiet fik et wakeupcall − men betyder resultatet ved europaparlamentsvalget noget som helst for folketingsvalget? Altinget: ajour ser nærmere på europaparlamentvalgets betydning.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Det lød næsten, som når der bliver jublet over et landskampsmål, da Venstre-medlemmerne så de første resultater fra europaparlamentsvalget på skærmen søndag aften.

Men ud over det åbenlyse rygstød, kan Venstre så bruge sejren over Socialdemokratiet til noget, når fokus igen bliver rettet mod folketingsvalget? Og hvad gør Socialdemokratiet?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse, hvor vi også dykker ned i valgets øvrige vindere og tabere med hjælp fra chefredaktør Jakob Nielsen.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Valgpodcast: Det europæiske valgresultat åbner døren på klem for Vestager Valgpodcast: Det europæiske valgresultat åbner døren på klem for Vestager Næste artikel Ugens Europa-podcast: Er der en ny horisont for Vestager i EU’s forandrede politiske landskab? Ugens Europa-podcast: Er der en ny horisont for Vestager i EU’s forandrede politiske landskab?
Nu skal Merkels afløser findes – igen

Nu skal Merkels afløser findes – igen

FORMANDSKAMP: Tre mænd kæmper om pladsen som arvtager for Angela Merkel, når der i weekenden er landsmøde i CDU. Yderligere to kommer i spil, når snakken falder på, hvem der skal være kanslerkandidat.