EU-KONSULENT TIL UDDANNELSESOMRÅDET I BRUXELLES
Greater Copenhagen EU Office i Bruxelles søger en ny kollega med drive og flair for projektudvikling og netværk. Vi tilbyder gode muligheder for faglig udvikling i et internationalt miljø og stor selvstændighed i opgaveløsningen. Du vil indgå i et team af EU-projektudviklere med stort engagement i at løfte lokale udfordringer og skabe muligheder gennem europæisk samarbejde.

Stillingen består i at udvikle EU-projekter inden for uddannelse og kompetenceudvikling samt koordinere kontorets arbejde med at opbygge international kapacitet i vores medlemskommuner. Greater Copenhagen EU Office udvikler EU-projekter inden for sundhed, grøn omstilling og digitalisering. Dette gælder også inden for uddannelse og kompetenceudvikling, hvor programmer som Erasmus+ kan støtte samarbejdsprojekter inden for disse temaer. Som EU-projektudvikler på uddannelsesområdet vil du skulle:
 • Matche medlemmernes ambitioner for uddannelse og kompetenceudvikling med relevante EU-programmer
 • Hjælpe vores medlemmer med at udvikle deres projektidé og finde relevante europæiske samarbejdspartnere
 • Skabe og vedligeholde netværk i Danmark og internationalt
 • Følge den uddannelsespolitiske dagsorden i EU og Danmark.
Som koordinator for at opbygge international kapacitet i vores medlemskommuner vil du skulle:
 • Drive et netværk af EU-koordinatorer hos vores kommuner, bl.a. gennem halvårlige netværksmøder
 • Hjælpe med at monitorere og skabe overblik over EU-aktiviteter i medlemskredsen.
Om dig Vi leder efter en kollega med et stærkt engagement, der både er god til at lytte og motivere. Du skal kunne formidle komplicerede emner på en levende måde og befinde dig godt i en proaktiv rolle. Du har en relevant videregående uddannelse og meget gerne flere års relevant erhvervserfaring. Du trives med en alsidig og afvekslende hverdag, og som person er du nysgerrig, udadvendt og optaget af at gøre en forskel. Ideelt set har du følgende erfaringer og kompetencer:
 • erfaring med projektudvikling og internationalt samarbejde
 • erfaring med uddannelsesområdet
 • erfaring med at udvikle og facilitere netværk og events
 • kendskab til arbejdet i kommuner og regioner.
Vi tilbyder Du bliver en del af en arbejdsplads præget af en uformel omgangstone, engagerede kollegaer med høj aktivitet og faglighed samt en stor kontaktflade blandt mange forskellige aktører i både Østdanmark og EU. Stillingen giver god mulighed for, at du selv kan forme din arbejdsdag. Du vil kunne gøre en forskel ved at opsøge muligheder for at sætte de rigtige folk sammen og facilitere deres samarbejde, så de kan skabe projekter med stor effekt. Om os Greater Copenhagen EU Office er Østdanmarks EU-kontor i Bruxelles. Vi repræsenterer Region Hovedstaden, Region Sjælland, de 46 kommuner i de to regioner, Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Roskilde Universitet. Kontorets arbejde består i at varetage vores medlemmers interesser over for EU-institutionerne og rådgive medlemskredsen om blandt andet projektmuligheder. Vi er 17 medarbejdere, hvoraf størstedelen arbejder i Bruxelles, og fire har fast base i Danmark. Læs mere på www.cphoffice.eu. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Rasmus Mørk, ram@cphoffice.eu eller på telefon + 32 477 95 87 28 efter den 22. august. Ansættelsesforhold Din formelle ansættelse vil blive i Region Hovedstaden, og du vil blive udlånt til Greater Copenhagen EU Office med tjenestested i Bruxelles. Hvis du ikke allerede bor i Bruxelles, skal du være parat til at flytte hertil inden jobstart. Arbejdet indebærer en del rejser til Danmark. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes individuelt, og der kan være mulighed for at gøre brug af reglerne i ligningslovens § 33A. Ansøgningsfrist Ansøgningsfristen for stillingen er mandag den 5. september 2022. Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os ved at benytte Region Hovedstadens online ansøgningsfunktion. Tiltrædelse vil være snarest muligt. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen