Kost & Ernæringsforbundet


Aktører fremlægger seks initiativer til at omstille offentlige og private køkkener

Aktører fremlægger seks initiativer til at omstille offentlige og private køkkener

KLIMA: Målet om 60 procent økologi i de offentlige køkkener skal genetableres, og der skal udvikles fælles indkøbsaftaler. Sådan lyder et par af de forslag, som ni aktører, inden for fagforbund, uddannelse og erhvervsliv, har sendt til ministre og ordførere for at skubbe på en dansk klima- og økologiomstilling. 

Kræver adgang til Altinget | Fødevarer"
Kost og Ernæringsforbundet: Det skal gøres nemt at være sund

Kost og Ernæringsforbundet: Det skal gøres nemt at være sund

DEBAT: Vi lever i et slaraffenland af fødevarefristelser. Men mange har svært ved selv at træffe de sunde valg, så det må politikere, arbejdsgivere og detailhandlen hjælpe os med, skriver Ghita Parry fra Kost og Ernæringsforbundet.