Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Regeringens klima- og luftudspil, Landbrug & Fødevares årlige delegeretmøde, støtten til biomassekraftværker og reguleringen af hormonforstyrrende stoffer. Det er nogle af de temaer, som er på programmet i denne uge.

I denne uge skal energiminister Lars Chr. Lilleholt (V) stå på mål i samråd indkaldt af en samlet opposition, om regeringens klimaplans CO2-reduktioner, og et lovforslag om støtte til biomasse, der har fået kritik af branchen. 
I denne uge skal energiminister Lars Chr. Lilleholt (V) stå på mål i samråd indkaldt af en samlet opposition, om regeringens klimaplans CO2-reduktioner, og et lovforslag om støtte til biomasse, der har fået kritik af branchen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Morten Øyen

Nogle uger starter lidt stille. Og tænker man på grønne arrangementer over det ganske land, er dette en af dem.

Mandag offentliggør Danmarks Statistik godt nok fra morgenstunden en oversigt over grønne varer og tjenester i kongeriget, og senere på formiddagen overrækker CO-Industri "Samarbejdsprisen" til Vestas.

Tirsdag samles Folketinget til lovbehandling – dog uden grønne indslag. Derfor er det faktisk først onsdag, at der for alvor kan blive fyldt op i kalenderen med grønne arrangementer.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00