FORSKNING I MÆLK, DER IKKE KAN BLIVE TIL OST

Dokumentation
Du modtager dette brev, fordi du har tilmeldt dig Mejeriforeningens nyhedsbrev. ******************************** FORSKNING I MÆLK, DER IKKE KAN BLIVE TIL OST Mælk, der ikke kan koagulere og blive til ost, er et skrækscenarie for alle ostemejerier. Institut for Fødevarekvalitet ved Aarhus Universitet er i gang med at finde en løsning på problemet http://www.mejeri.dk/Nyheder.aspx?ID=638&Action=1&NewsId=1066&M=NewsV2&PID=910 ******************************** Du kan framelde dig nyhedsbrevet via dette link til Mejeriforeningens hjemmeside: http://www.mejerier.dk/view.asp?ID=4504 Sæt flueben og klik på 'Afmeld'

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00