Om  
Kasper Reggelsen
Anders Holch Povlsen

Bestseller ansætter kommunikationschef fra Salling Group

Kasper Reggelsen forlader sin stilling som kommunikationschef hos Salling Group, da han fremover skal være ansvarlig for den globale kommunikation hos modekoncernen Bestseller.

Marie Møller Munksgaard

Salling Group mister Kasper Reggelsen som kommunikationschef, da han rykker videre til modegiganten Bestseller, hvor han skal være ansvarlig for den globale kommunikation.

Det skriver MediaWatch.

Kasper Reggelsen vil afløse Morten Norlyk, der i stedet skal fokusere på kommunikation om bæredygtighed i virksomheden.

I sit nye job skal Kasper Reggelsen være med til at sætte rammerne for både den interne og eksterne kommunikation, skriver han på LinkedIn.

"Særligt Kasper Reggelsens stærke kommunikationsbaggrund samt forståelse af de mangeartede opgaver, rollen centralt i virksomheden fordrer, har været afgørende for valget," udtaler Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse ifølge MediaWatch.

Hermed forlader Kasper Reggelsen Salling Group efter fem år som kommunikationschef, hvor virksomheden blandt andet har gennemgået navneskifte.

"Det er gået den rigtige vej, og jeg glæder mig til at følge den videre færd. Og når man har fået et kig under motorhjelmen, ved man, at der er store ting i vente," skriver Kasper Reggelsen på LinkedIn.

Kasper Reggelsen tiltræder sin nye stilling i midten af august.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Reggelsen

Kommunikationschef, Bestseller
Journalistik (DMJX 2010), cand.public. (Aarhus Uni. 2013)

Anders Holch Povlsen

Adm. direktør og ejer, Bestseller
Anglia Ruskin University (1996)

0:000:00