Om  
Morten Torbjørn Andersen
Karl Johnsen

Enhedslisten får ny presse- og kommunikationschef

Morten Torbjørn Andersen vender tilbage til Enhedslisten, som deres nye presse- og kommunikationschef, efter et år hos Fødevareministeriet.

Sabine Dybdahl Christoffersen

Morten Torbjørn Andersen er ny presse- og kommunikationschef for Enhedslisten på Christiansborg. Det oplyser han på LinkedIn.

"Jeg glæder mig til at være med til at sætte dagsorden for velfærd, klima og social retfærdighed. Det er et stort privilegie igen at have min daglige gang i vores flotte parlament," skriver Morten Torbjørn Andersen.

Han har tidligere været presseansvarlig for Enhedslisten på Christiansborg. Men i august sidste år skiftede han til Fødevareministeriet, hvor han blev chefkonsulent i presseafdelingen.

Morten Torbjørn Andersen overtager fra Karl Johnsen, der startede i januar 2022. 

"Der er sket meget på de 10 år, både på den arbejdsplads jeg kendte og hos mig. Blandt andet har jeg fået to søde døtre, som trækker en del i mig. Jeg har simpelthen ikke lyst til at have så travlt, imens de er små," skriver Karl Johnsen på LinkedIn.

Morten Torbjørn Andersen har tidligere været kommunikationsrådgiver hos Fødevareforbundet og er udannet i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation ved Copenhagen Business School. 

 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Torbjørn Andersen

Presse- og kommunikationschef, Enhedslisten
HA(kom.) (CBS)

Karl Johnsen

Fhv. presse- og kommunikationschef, Enhedslisten
KA Design, medie og kommunikation (IT Uni. 2003), BA Kommunikation (Roskilde Uni. 1997)

0:000:00