Restauratørernes brancheforening opruster med ny chefstilling for turisme og oplevelse
Danske Restauranter og Caféer ansætter Martin Gyldstrand i en nyoprettet stilling som chef for Turisme og Oplevelse.
Emma Brink
RedaktionsassistentRestauratørernes brancheorganisation, Danmarks Restauranter og Caféer (DRC), ansætter Martin Gyldstrand i en nyoprettet stilling som chef for Turisme og Oplevelse. Ansættelsen er en del af en oprustning af det kommunalpolitiske arbejde på turisme- og oplevelsesfronten.
Det skriver DRC i en pressemeddelelse.
Martin Gyldstrand kommer fra en stilling som chefkonsulent i Københavns Kommunes beskæftigelses- og integrationsforvaltning. Her har han erfaring med samspillet mellem offentlige og private aktører samt kendskab til branchen, da han blandt andet har varetaget opgaven med nattelivsplan og bevillingsspørgsmål. I sin nye stilling skal Martin Gyldstrand arbejde med at spille branchen mere på banen i forhold til turismedagsordenen.