Oktober 2020

Onsdag 28. oktober

KL. 13:00
 • Samråd: Coronasmitte blandt mink

  Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg har kaldt minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen (S) i åbent samråd om coronasmitte blandt mink.

KL. 14:05
 • Samråd: Aflivning af mink og rammevilkår i fremtiden

  Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg har kaldt minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen (S) i åbent samråd om aflivning af mink og rammevilkår i fremtiden.

Fredag 30. oktober

KL. 11:00
 • Deputation: Landbrug og Fødevarer og Arla besøger Europaudvalget

  Folketingets Europaudvalg får besøg af Landbrug og Fødevarer og Arla vedrørende Brexits konsekvenser for fødevarebranchen.

November 2020

Torsdag 5. november

KL. 9:00
 • Webinar: Videncenter for Dyrevelfærd (ViD)

  På grund af covid-19 afvikles årets ViD-konferencen virtuelt. Programmet sætter fokus på samspillet mellem dyrevelfærd og udfordringen med at begrænse udledningen af drivhusgasser.

KL. 12:00
 • Drikkevandskonference: Fremtidens drikkevandsbeskyttelse

  Fire organisationer stiller skarpt på forureningen af Danmarks grundvand, når de lægger op til debat på konferencen. Miljøminister Lea Wermelin (S) er blandt deltagerne.

Onsdag 11. november

KL. 8:00
 • AFLYST: Morgener med mening: Hvordan når vi verdensmålene?

  Arrangementet er aflyst grundet coronasituationen. Hvor er status på den bæredygtige dagsorden, og hvad skal vi fokusere på, hvis vi skal nå i mål i 2030? Det fortæller professor emeritus ved Aarhus Universitet Steen Hildebrandt om til det andet 'Morgen med mening'-arrangement i rækken.

Torsdag 19. november

KL. 10:20
 • Digital konference: Fremtidens fødevareproduktion

  Fødevare-, fiskeri- og ligestillingsminister Mogens Jensen (S) åbner ny fødevarekonference om udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion.

December 2020

Tirsdag 8. december

KL. 17:00
 • Møde: Fremtidens klimaprotein

  Tænketanken Frej stiller skarpt på, hvordan vi kan finde alternativer til den klimabelastende sojabønne. Mødet er rykket fra 8. oktober til 8. december grundet covid-19-restriktionerne.

Januar 2021

Torsdag 21. januar

KL. 8:00
 • Morgener med mening: Klimaloven og civilsamfundet med Connie Hedegaard

  På det tredje og sidste arrangement i 'Morgener med mening'-møderækken vil tidligere EU-kommissær og miljøminister Connie Hedegaard give sit bud på, hvad civilsamfundet kan gøre for at nå klimalovens målsætninger.

April 2021

Tirsdag 27. april

KL. 10:00
 • Konference: Maritime megatrends

  Det Blå Danmark er vært, når World Maritime Technology Conference kommer til Danmark i 2021. Aktuelle megatrends som bæredygtighed og digitalisering vil udgøre rammen for konferencen.