SKATTEPOLITISK CHEFKONSULENT SØGES TIL LANDBRUG & FØDEVARER
Brænder du for politisk interessevaretagelse, og vil du være med til at styrke vækstvilkårene for et af Danmarks største eksporterhverv? Trives du i spændingsfeltet mellem skattelovgivning, Christiansborg, Slotsholmen og medierne? Er du initiativrig og motiveres du af at finde løsninger på komplekse problemer? Så er du måske vores nye skattepolitiske medarbejder.

Søg dette job
Du kommer til at indgå i et skattepolitisk team, der beskæftiger sig med grøn skattereform, generationsskifte, andelsbeskatning, ejendomsvurderinger, virksomhedsordningen og meget mere. Opgaverne løser du i samarbejde med vores skattejuridiske rådgivere og eksperterne i vores store medlemsvirksomheder. Du er aktiv både internt og eksternt Du kommer til at arbejde med store dagsordner. Det er et udfordrende job med stor variation i opgaver og kontaktflader. Men også med stort ansvar og indflydelse. Dine primære opgaver bliver at:
 • udføre interessevaretagelse over for politikere, ministerier, styrelser og organisationer
 • kommunikere med Landbrug & Fødevarers medlemmer og medierne
 • analysere konsekvenser af og udforme høringssvar vedrørende ændringer på området
 • udarbejde politikforslag i samarbejde med kolleger og eksterne interessenter
 • udarbejde beslutningsoplæg til vores bestyrelser.
Du brænder for politisk interessevaretagelse Med udgangspunkt i en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse har du opnået interesse og kendskab til skattepolitik og arbejde i en politisk styret organisation. Du forstår at arbejde i samspillet mellem politik og faglighed. Desuden forestiller vi os at du:
 • har erfaring fra centraladministrationen, en erhvervsorganisation, rådgivningsbranchen eller lignende
 • har analytisk sans og en skarp pen
 • er omstillingsparat og trives i et til tider hektisk miljø
 • har lyst til at repræsentere organisationen udadtil og har interesse for kommunikation og medlemskontakt
 • arbejder selvstændigt og tager ansvar for egne mål og deadlines, men hjælper også dine kollegaer med at nå deres.
Kendskab til landbrug og fødevarevirksomheder er en fordel, men ikke en forudsætning. Velkommen i en indflydelsesrig organisation Vi har en stærk samarbejdskultur, hvor den enkelte har stort ansvar og indflydelse. Afdelingen for Erhvervspolitik består af syv engagerede specialister, der beskæftiger sig med skat, finansiering, erhvervspolitik, finanspolitik, arbejdsmarked og transport. Vi har en god og uformel tone. Vi har ofte travlt og hjælper hinanden, og arbejder på kryds og tværs sammen med de andre afdelinger i huset. Vi vægter gode arbejdsforhold og humor højt. Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden. Ansøgning Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfrist: Tirsdag den 3. juni Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Kontaktperson: Erhvervspolitisk chef Morten Holm Østergaard på 31373111 eller moos@lf.dk Arbejdssted: Axelborg i København
  Søg dette job
  Om Landbrug & Fødevarer
  Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer.
  Vi er erhvervsorganisation for hele den danske fødevareklynge, og vi arbejder med alle aspekter af værdikæden fra jord til bord. Her bliver du en del af et engageret hold af specialister, som hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

  Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en årlig eksport på 162 milliarder kroner, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af Danmark.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen