Om  
Marianne Nissen Lund
Leif Horsfelt Skibsted

KU får professorer i fødevarekemi og plantebaseret kost

KU FOOD får Marianne Nissen Lund som professor i fødevarekemi, og Poul Erik Jensen skal bidrage med ekspertise i plantebaseret fødevarebiokemi.  

Claudia Steenhard

Det bliver det fødevarekemiske område, Marianne Nissen Lund skal beskæftige sig med i sit nye professorat ved Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, hvor Poul Erik Jensen skal styrke instituttets plantebaserede indsigter. 

Det skriver Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet i en pressemeddelelse

Marianne Nissen Lund beskæftiger sig med processen, hvormed råvarer forarbejdes til måltider og produkter i køkkenet. Hun undersøger den ernæringsmæssige værdi af fødevarer i selv samme proces.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00