Her er forskningens finanslov

DOKUMENTATION: Innovationsfonden står til at få næsten en halv milliard fra forskningsreserven næste år. Få overblik over aftalen om forskningens finanslov.

Alle Folketingets partier er med i aftalen om at fordele 856 millioner kroner til forskning på næste års finanslov. Mere end halvdelen af pengene skal fordeles gennem Danmarks Innovationsfond. <br>
Alle Folketingets partier er med i aftalen om at fordele 856 millioner kroner til forskning på næste års finanslov. Mere end halvdelen af pengene skal fordeles gennem Danmarks Innovationsfond.
Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Altinget
Mads Bang

Danmarks Innovationsfond skal fordele mere end halvdelen af dette års forskningsreserve. Den nye fond får næsten en halv milliard til strategisk forskning og innovation næste år.

Alle Folketingets partier er med i aftalen om forskningens finanslov, der i år har været bundet af blandt andet vækstplanen fra foråret. Allerede i maj udpegede partierne bag førtidspensions- og fleksjobreformen de to strategiske partnerskaber, som Innovationsfonden skal arbejde med næste år: Big data og avancerede materialer. 

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00