Organisationer klar til debat om strukturreform

ANBEFALING: Kvalitetsudvalget er i dag kommet med anbefalinger til forbedring af de videregående uddannelser. Se her, hvad aktørerne mener om forslagene.
Foto: navisen.dk
Fakta
Kvalitetsudvalget
For at styrke de videregående uddannelser har regeringen nedsat Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser (Kvalitetsudvalget).

Udvalget skal komme med anbefalinger til, hvordan kvalitet, relevans og sammenhæng kan styrkes på de videregående uddannelser i to delrapporter i henholdsvis marts og oktober 2014.

Udvalgsarbejdet afsluttes med en samlet afrapportering inden udgangen af 2014.

Kilde: ufm.dk

Regeringens kvalitetsudvalget er i dag kommet med anbefalinger til, hvordan kvalitet, relevans og sammenhæng kan styrkes på de videregående uddannelser. Anbefalingerne får overvejende positive reaktioner fra aktørerne. Læs dem her.

Akademikerne
Akademikerne anerkender de problemer og udfordringer, som Kvalitetsudvalget peger på, og hilser det velkomment, at der med udvalgets første delrapport nu er skabt et solidt grundlag for at få adresseret og diskuteret problemer og løsningsmodeller i dybden.

"Vi går konstruktivt ind i en debat om Kvalitetsudvalgets strukturforslag. En så gennemgribende ændring som der foreslås, må gives den fornødne tid til en bred offentlig debat, hvor forslagene kan blive vendt og drejet. Akademikerne vil i den kommende tid bidrage til en konstruktiv debat med kvalificering af de forskellige løsningsmodeller," skriver Finn R. Larsen, formand for Akademikerne, i en pressemeddelelse. 

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00