Denne uge på Forskning og Innovation (44)

DET SKER: Denne uge skal ministeren for forskning, innovation og videregående uddannelse deltage i Nordisk Råds Session 2011. Samtidig afholder tænketanken DEA to arrangementer om forskning og innovation.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected].

Ministeren
Minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Morten Østergaard deltager i denne uge i kun et arrangement. Onsdag d. 2. november deltager han i Nordisk Råds Session 2011. Her vil han i selskab med andre nordiske parlamentarikere bruge tre dage på at diskutere nordisk politik. (link)

Folketinget
Pga. Nordisk Råds Session 2011 er al aktivitet i Folketinget sat på pause. Der afholdes dermed ingen møder eller samråd i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Andre arrangementer
Tænketanken DEA inviterer i denne uge indenfor til to arrangementer.

Mandag d. 31. oktober afholder de arrangementet Vidensalon II: Er der nok innovation i innovationspolitiken? Arrangementet, der følger i fodsporene på vidensalonerne fra 1700-tallet og er forbeholdt DEAs partnere, vil byde på diskussioner og indlæg, hvor man kan møde politikere, debattører og forskere, som fortæller, diskuterer og giver skarpe vinkler på aktuelle emner inden for uddannelse, forskning og innovation. (link)

Onsdag d. 2. november afholder DEA et Forskningspolitisk Topmøde, hvor fremtidens forskningpolitik er på dagsordenen. Til debatten har DEA inviteret centrale aktører fra forskningsverdenen og politiske ordførere. (link)

Center for Hormonforstyrrende Stoffer afholder torsdag d. 3. november Informationsmøde om hormonforstyrrende stoffer. Fokus vil være på de nyeste videnskabelige forskningsresultater om, hvordan man tager højde for, at mennesker bliver udsat for mange kemikalier på samme tid, og hvordan hormonforstyrrende stoffer indvirker på udviklingen af fedme. (link)

Københavns Universitet afholder torsdag d. 3. november en offentlig høring om Penkowasagen under titlen Offentlig høring: Hvad har vi lært af Penkowa-sagen?. Der vil være oplæg fra blandt andre de udvalg, som er involveret i de fremadrettede aktiviteter affødt af sagen. Som afslutning vil der være fri debat. (link)

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00