Innovationsnetværk udvider og vil samarbejde mere med universiteterne

INNOVATION: Innovationsnetværket offshoreenergy.dk udvider aktiviteterne og får en ny platform som led i forenklingen af erhvervsfremmeindsatsen. Ceo i foretagendet ærgrer sig dog over tabet af regionerne og forudser, at øvrigt netværk også vil udvide.

Innovationsnetværket Offshoreenergy.dk udvider og laver ny platform, hvor universiteter skal spille en større rolle. (arkivfoto)
Innovationsnetværket Offshoreenergy.dk udvider og laver ny platform, hvor universiteter skal spille en større rolle. (arkivfoto)Foto: ritzau Scanpix/ Emil Hougaard
Toke Gade Crone Kristiansen

Energibranchen får nu et nyt innovationsnetværk og en større innovationsplatform, hvor universiteterne skal spille en større rolle.

Det står klart efter et årsmøde i det nuværende innovationsnetværk offshore.dk i Horsens, og udviklingen kommer naturligt i forlængelse af, at der under det nye erhvervsfremmesystem skal være færre nationale innovationsnetværk.

Og det er blandt andet det, som har fået offshorebranchens innovationsnetværk til at udvide porteføljen, fortæller ceo i offshoreenergy.dk Glenda Napier.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00