Kampagne om forskning og uddannelse ved DJF

KAMPGANE: Med et 16 siders tillæg i Morgenavisen Jyllands-Posten sætter Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet fokus på bredden og samspillet af fakultetets forskning og uddannelser.
Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet har udarbejdet et tillæg, der fortæller om fakultetets bredde forskningsprofil, men samtidig er der gjort en indsats for at fortælle om fakultetets nye uddannelser, der er kommet i efteråret 2008.

Selv om uddannelsesdelen fylder meget i tillægget er grundlaget for fakultetet forskningen, som omfatter alt fra skadedyrsbekæmpelse til hesteadfærd og kloning af grise.

Koblingen mellem forskningen og uddannelser kommer til udtryk ved, at stort set alle undervisere på fakultetets fem uddannelser er aktive forskere og dermed i stand til at give de studerende en indføring i vedkommende og aktuel forskning, skriver fakultetet på deres hjemmeside.

Studerende som eksempler
Flere studerende bruges som eksempler - fx Lotte Vestergård, der er meget glad for sin uddannelse:

"Det er en bred uddannelse, der åbner mange muligheder f.eks. til Arla, Danisco og andre af de store i fødevareindustrien," lyder det.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00