Martin Ruby forlader Søren Pind

TRANSFER: Martin Ruby forlader Slotsholmen for at indtræde i en chefstilling hos it-giganten Facebook. Søren Pind kalder ham den bedste rådgiver udi det politiske, som han har mødt i en afskedssalut på Twitter. 

Martin Ruby (t.h.) stopper som særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) til fordel for et nyt job i Facebook.
Martin Ruby (t.h.) stopper som særlig rådgiver for uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) til fordel for et nyt job i Facebook.Foto: Søren Bidstrup/ Ritzau Scanpix
Emma Qvirin HolstToke Gade Crone Kristiansen

Den bedste rådgiver jeg har mødt udi det politiske forlader Slotsholmen til fordel for the Dark side. Alt godt, vi har lavet store ting sammen. Tak for indsats, råd og dåd! God vind fra Pind,

Søren Pind
Udannelses- og forskningsminister

Facebook har kigget mod Slotsholmen, da der skulle ansættes en ny regional chef for it-gigantens public policy-team i Benelux-landene og Norden.

Her er valget faldet på uddannelses- og forskningsminister Søren Pinds (V) nuværende særlige rådgiver Martin Ruby.

Han skifter derfor 30. april sin nuværende hjemmebane ud med en plads på Facebooks kontor i København, hvorfra han får ansvaret for Facebooks public policy i de nordiske lande og Benelux-landene.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00