Konsulenter til Danmarks Akkrediteringsinstitution
Vi søger skarpe kolleger, der vil være med til at skabe kvalitet i de videregående uddannelser

Søg dette job
Brænder du for at blive en del af en mindre, statslig institution, hvor det faglige engagement går helt til loftet? Vil du gerne være med til at sikre og udvikle kvaliteten af de videregående uddannelser og uddannelsesinstitutioner? Så er du måske vores nye kollega! Jobbet: Som akkrediteringskonsulent i Danmarks Akkrediteringsinstitution kommer du til at deltage i analyser af arbejdet med uddannelseskvalitet på for eksempel erhvervsakademier og universiteter. Du vil være med til at facilitere besøg på uddannelsesinstitutionerne, i tæt samarbejde med vores akkrediteringspaneler, der består af studenter, eksperter og ledere fra andre uddannelsesinstitutioner. Du vil også få ansvar for at skrive akkrediteringsrapporter. Dertil kommer større og mindre opgaver, der opstår undervejs. Vi forventer, at du er stærkt skrivende og kan fremstille en skarp analyse på baggrund af skriftlig dokumentation og interview med folk på uddannelsesinstitutionerne. Vi regner med, at du har et godt overblik, og er god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi forventer, at du har en lang videregående uddannelse. Vi tilbyder:
 • Muligheden for at fordybe sig i analyser og være med til at udvikle kvaliteten på de videregående uddannelser
 • Samarbejde i teams og god sparring med kollegaer
 • En arbejdsplads, der lægger vægt på faglighed, nysgerrighed og godt humør
 • Flekstidsordning og faste dage med hjemmearbejde
 • Spændende arbejdsopgaver, som du kan sætte dit eget præg på
Danmarks Akkrediteringsinstitution bor i arbejdsfællesskabet Østre Skole, tæt på stationen i Holbæk. Vi bor sammen med flere andre statslige institutioner, der deler vores interesse for uddannelse. Der er gode forbindelser fra hele Sjælland. Hvis du tager toget fra København H er der 40 minutter til Holbæk. Kontakt For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt:
 • Steffen Westergård Andersen, områdechef, mobil 5099 8364 eller stwa@akkr.dk
 • Inge Enroth, områdechef, mobil 2274 3164 eller ie@akkr.dk
Ansøgningsfrist Frist for indsendelse af ansøgning er tirsdag d. 2. august 2022, kl. 23.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33. Ansættelse Vi søger en akkrediteringskonsulent til en fast ansættelse og en akkrediteringskonsulent til et 1½-årigt barselsvikariat. Ansættelse er fra 1. oktober eller efter nærmere aftale. Du bliver ansat efter gældende overenskomst med mulighed for indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent. Vi forhandler tillæg, der passer til dine kvalifikationer. Vi ønsker at fremme ligestillingen i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.
  Søg dette job
  Danmarks Akkrediteringsinstitution spiller en afgørende rolle i forhold til at sikre de videregående uddannelsers kvalitet og relevans i hele landet.

  Institutionen blev etableret ved lov i 2013 som en selvstændig og fagligt uafhængig institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen