Seniorøkonom til Hjerteforeningens sundhedspolitiske arbejde og presse
Brænder du for at analysere sundhedspolitiske og samfundsøkonomiske problemstillinger? Er du idérig, når det kommer til politikudvikling og at sætte tal på ideerne? Og har du lysten til at bidrage til udvikling af Hjerteforeningens sundhedspolitiske arbejde? Så er du måske vores nye sundhedsøkonom.

Hjerteforeningen søger en idérig og erfaren sundhedsøkonom, der brænder for at levere nye analyser og politiske forslag, som kan anvendes i vores sundhedspolitiske arbejde og pressen, så Hjerteforeningen og vores mærkesager bliver sat endnu tydeligere på dagsordenen. Om jobbet Som økonom i Hjerteforeningen bliver du ansvarlig for at styrke Hjerteforeningens analytiske grundlag, herunder at gennemføre analyser inden for vores sundhedsvæsen samt patienter og pårørendes betydning for dansk økonomi. Du bliver central i politikudviklingen og får ansvar for at trykprøve og konsekvensvurdere de samfundsmæssige og økonomiske effekter af vores forslag. Derfor er det afgørende, at du har en høj faglighed, og at du er god til at se nye vinkler og måder at gribe problemstillinger an på. Vi søger en kollega, der både kan gribe dagsordenen og understøtte med hurtige analyser og tal, men også understøtte foreningens politiske mærkesager med data. Hjerteforeningen har i mange år arbejdet systematisk med videngenerering, herunder forskning og analyse, men du vil være den første seniorøkonom, så du skal også brænde for at opbygge et nyt fagområde i samarbejde med andre kollegaer. Vi har en vision om at arbejde datadrevet, så en af dine opgaver bliver at udarbejde og opdatere centrale tal for hjerteområdet, som løbende kan anvendes pressemæssigt. Du vil også være bindeled til eksterne aktører i forbindelse med eventuelle større økonomiske analyser. Endvidere skal du kunne bearbejde og analysere data og statistik i forhold til eksempelvis indkomster og uddannelse. Som sundhedsøkonom i foreningen vil du komme til at spille en central rolle på tværs, hvor du blandt andet skal være bindeled mellem foreningens viden og analyse-team, forskningschefen og public affairs og presse. Derfor vægter vi også stærke samarbejdsevner højt. Om dig
  • Du er uddannet cand.polit., cand.oecon. eller lignende og har flair for tal og analyser. Du kan også have en samfundsfaglig uddannelse kombineret med matematik/statistik.
  • Du er analytisk og stærk på statistisk talbearbejdning samt har erfaring med at arbejde med og bearbejde store datasæt på nationalt niveau. Gerne erfaring med nationale registre inden for sundhed, demografi og samfundsvidenskab.
  • Du har kendskab til sundhedsvæsenet, relevante indikatorer og væsenets generelle udfordringer.
  • Du er interesseret i og følger med i samfundsdebatten og er god til at se de politiske vinkler i tal og analyser.
  • Du har erfaring med at udarbejde hurtige analyser, der kan understøtte politiske forslag til gavn for hjertepatienterne og de pårørende.
  • Du har erfaring med at formidle sundhedsøkonomiske beregninger til Slotsholmen og andre beslutningstagere.
  • Du er samarbejdsorienteret - også i forhold til personer, der har anden faglig og personlig baggrund.
  • Du er erfaren bruger af R, SAS og evt. andre statistiske analysesystemer.
  • Du har politisk forståelse og har erfaring fra f.eks. centraladministrationen, et politisk sekretariat, en interesseorganisation eller en tænketank.
  • Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring.
Din nye hverdag Du bliver del af et velfungerende team bestående af tre public affairs-konsulenter, to presserådgivere, en praktikant, en studentermedhjælper samt en leder. Der er et meget tæt samarbejde med forskningschefen og viden og analyse-teamet. Du kan se frem til at blive del af et meget åbent og imødekommende miljø, hvor tillid er et helt afgørende nøgleord. Vi tilbyder I Hjerteforeningen går vi meget op i trivsel, da vi er helt overbeviste om, at mennesker, der trives, leverer de bedste resultater. Vi eksperimenterer løbende med nye arbejdsformer, og vi måler hele tiden på medarbejdernes motivation og arbejdsglæde - og den er heldigvis rigtig høj. Vi har tillid til, at man løfter sine opgaver, og det betyder også, at man selv tilrettelægger sin arbejdstid, så der sikres en god balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Du kan se frem til en lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring. Derudover har vi en lang række personalegoder, herunder feriefridage, omsorgsdage, betalt frokostpause, rabataftaler med udvalgte restauranter og fitnesscentre, frugtordning m.m. Vi har selvfølgelig røg- og nikotinfri arbejdstid, hvilket betyder, at man ikke må ryge i arbejdstiden - hverken indendørs, udendørs eller uden for matriklen. Dette gælder både internt og eksternt ved repræsentation af Hjerteforeningen. Kontakt og ansøgning Send venligst din ansøgning med CV senest den 29. maj 2023. Stillingen søges via knappen “Søg dette job" her på siden. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af public affairs og presse Signe Elkrog Friis på 2236 6100 eller [email protected].
I Hjerteforeningen kæmper vi for liv uden hjertesygdom. Siden 1962 har vi med viden, investeringer og vigtige resultater medvirket til, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme.

Hver dag tager vi kampen op for hjertet og for de mere end 500.000 danskere, der lever med en hjertesygdom. I de senere år har vi også intensiveret indsatsen i at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og give ethvert menneske med hjertesygdomme inde på livet mulighed for at søge hjælp, støtte og rådgivning hos os. Vi er ca. 140 medarbejdere, godt 10.000 flittige frivillige, og vi har godt 115.000 medlemmer.

Læs mere på www.hjerteforeningen.dk


Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00