Viceforsvarschef ansat hos et af Forsvarets foretrukne konsulentfirmaer

Når viceforsvarschef Per Ludvigsen den 31. oktober går ud af døren fra Værnsfælleskommando i Karup og lader sig pensionere fra Forsvaret efter flere årtiers tjeneste, så står der ikke golf og rejser på dagsordenen for den 60-årige general.

Han starter nemlig dagen efter i en stilling som seniorrådgiver hos konsulentfirmaet Struensse & Co. Det skriver konsulentfirmaet på sin hjemmeside.

Netop Struensee & Co er et af Forsvaret og Forsvarsministeriets foretrukne konsulentfirmaer. Struensee & Co har således været pennefører på den budgetanalyse, som udpeger en lang små og store besparelsesmuligheder i Forsvaret. Struensee & Co samt kollegerne i Boston Consulting har arbejdet tæt sammen med den øverste ledelse i Forsvaret inklusiv netop viceforsvarschef Per Ludvigsen, der blandt andet er tidligere chef for Forsvarets Materiel- og Indkøbstjeneste.

Login

 • Anmeld

  Kaj-Ivan Bæk

  Jeg bliver betydeligt pikeret, når jeg ser de sammenhænge, der er mellem "Kammerat General" og de leverandører, som i flere år har været forsvarets foretrukne. Jeg vil ikke gå så vidt som at kalde det grænsende til det uanstændige, slet ikke korruption eller vennetjenester (som jo kun er noget snavs, når man ikke selv er med i det), men havde jeg boet i Italien, ville jeg have sat et godt gammelkendt begreb på dette. Og det starter med M....

 • Anmeld

  Jørgen Nielsen

  Øh....har han ikke hele tiden arbejdet for dem...??.... :);) GG*

 • Anmeld

  Jens C. Hansen

  "som udpeger en lang små og store besparelsesmuligheder i Forsvaret".

  Skal vi gætte på der skulle stå "en lang række"?

 • Anmeld

  Niels Nielsen

  Usmageligt! Men fanden hytter jo sine, som der siges.

 • Anmeld

  Niels Nielsen

  Hvor er det dog ynkeligt at se alle de oberster og generaler, der nu fører sig frem som konsulenter med svar på alle erhvervslivets problemer.

 • Anmeld

  Jørgen Nielsen

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/forsvaret-ansaetter-konsulenter-til-millionhyre-der-er-hoejere-end-generalernes

  Mjaaa....og kunne man gætte på, hvem den første bliver, de hyrer....og hvis generalerne så makker ret og gør sig lækre over for konsulentfirmaet, så kan de også få en lille skilling til pensionen i form af en stilling som seniorkonsulent....

 • Anmeld

  Jack

  Jeg har arbejdet for ham, og synes det er fint, at han bruger sine kræfter til noget fornuftigt med en latterlig lav pensionsalder på 60 år for hans generation (officerer født før 1958).

  Der er, og har været, en del kujoner på hans niveau, hvis fokus er at sleske for departmentet, men han er ikke en af dem. Så tillykke med et spændende job herfra.