Meddelelser fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet

Tina Møller
Tilskud til etablering af selvejende hospicer og udvidelse af eksisterende, selvejenden hospicer
På finansloven 2003 er der afsat en pulje på 20 mill.kr. til oprettelse af selvejende hospicer. Tilskud fra puljen vil efter ansøgning blive bevilget af Indenrigs- og Sundhedsministeriet efter nedenstående retningslinier:
læs mere her

Pressemeddelelse
Lars Løkke Rasmussen er meget utilfreds med den svenske beslutning om ikke at lukke atomkraftværket Barsebäck i år.
læs mere her

Udtalelse fra indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen om Lægemiddelindustriforeningens forlængelse af prisgaranti
Lægemiddelindustriforeningen, Lif, har på foreningens generalforsamling den 18. marts 2003 vedtaget en 2-årig forlængelse af medlemsvirksomhedernes ”prisgaranti” om europæiske gennemsnitspriser. Indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler i den forbindelse:
læs mere her

Pressemeddelelse - Influenzavaccination
Indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen har for at øge incitamentet til at tilbyde vaccination til de personer, som ikke selv er i stand til at komme til lægen eller til at møde op til de gratis vaccinationsarrangementer, besluttet, at sætte betalingen op fra 210 kr. til 275 kr. i de tilfælde, hvor vaccination af helbredsmæssige årsager er foretaget i den vaccineredes eget hjem, bortset fra plejehjem, beskyttede boliger, ældreboliger og plejeboliger.
læs mere her

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00