55 lovforslag fra Venstre klar

Blandt lovforslagene er forbud mod eksklusivaftaler på arbejdsmarkedet og afskaffelse af arbejdpladsvurderinger efter arbejdsmiljøloven for virksomheder med færre end fem ansatte.

Hvis vi ikke kan holde skatten i ro i starten, så er det jo ren eventyrpolitik og et fatamorgana at tale om skattelettelser.

Anders Fogh Rasmussen
Venstres formand

Venstre er klar med 55 lovforslag, som blev præsenteret i forbindelse med partiets sommergruppemøde i Ribe.

Det skriver NET-redaktionen i dag.

De 55 punkter er første trin i Venstres udspil op til efterårets finanslovforhandlinger. Partiets formand, Anders Fogh Rasmussen, ville ikke dag gå i økonomiske detaljer om udspillet. Det skal vente til efter regeringen har fremlagt sit forslag til finanslov for 2002 senere på måneden.

Blandt de 55 forslag er et forbud mod eksklusivaftaler på arbejdsmarkedet, afskaffelse af arbejdpladsvurderinger efter arbejdsmiljøloven for virksomheder med færre end fem ansatte, og indførelse af regler for, hvornår Arbejdstilsynet må komme på kontrolbesøg i private hjem. Desuden skal arbejdsgiverne have mulighed for at betale operationer for de ansatte, og AMU-centrene og erhvervsskolerne skal samles i et system.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00