Debat

K-kandidat rystet over regeringen

null
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.
Af Mohammad Rafiq
Konservativ folketingskandidat, København

Jeg tage dybt afstand fra MF Helge Adam Møllers (K) udtalelser om at "tvinge" indvandrerbørn til at gå i børnehave. Og når min anden partifælle Brian Mikkelsen vil tvinge muslimer til at have kristendom i folkeskolen. Derved lægger han op til at misbruge "folkeskolen" til at blive en form for "missionærskolen".

Så er det jeg spørger: hvor bliver de konservatives slogan om at værne om det enkelte individs frihed, når man lægger op til noget brutalt?

Jeg savner i den forbindelse den borgerlige anstændighed, som Bendt Bendsen talte så meget om op til valget. Hvor blev den af?

Regerings besparelse for både miljø - og ulandsbistanden, samt råd og nævn, Jeg er rystet over regeringens udspil på disse områder. Det opfatter jeg som "panik-besparelse".

Så er det jeg spørger: hvor bliver de konservatives slogan om at værne om det enkelte individs frihed, når man lægger op til noget brutalt?

Mohammad Rafiq (K)
Folketingskandidater om partifæller i regeringen

Og nu vil regeringen sætte aldersgrænse for at få familiesammenført fra udlandet til Danmark op fra 18 til 24 år. Og ikke nok med det, nu vil konservativ også piske indvandrere i arbejde med nedsat kontantydelse. Hvad er det for et menneskesyn? Vi ved jo godt, at indvandrer gerne vil i arbejde, men det er arbejdsgivere der ikke ønsker dem. Mange unge indvandrere har store problemer med at skaffe læreplads til deres studie, også selv om de er kommet af gymnasiet med flere 11-taller. Det skulle den siddende regering hellere gøre noget ved, i stedet for at gøre dem til andenrangs borgere.

Planen indeholder også en graduering af dagpengene, som jeg ikke kan acceptere.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00