Hvor skal vi hen, du?

Overskriften er det spørgsmål, som ca. 8 – 9 folketingsmedlemmer formentlig stiller sig selv i disse dage. For hvor skal de egentlig hen, når de om en uge rejser ud i verden for at besigtige de to helikoptere, som er med i opløbet om at blive Danmarks nye skibsbaserede helikopter?

Ja, det aner de ikke. De ved faktisk slet ikke hvilket fly de skal med. Blot at rejsen starter i Københavns Lufthavn onsdag eftermiddag og slutter samme sted lørdag morgen.

Hvad skal de se og hvem skal de møde? Det står også fortsat hen i det uvisse. Forsvarsudvalget bad i slutningen af maj om at få arrangeret en tur, men under en uge før afgang, kan hverken MF’erne eller Danmarks førende (og eneste) dedikerede kampfly- og helikoptermedie få vristet et program for turen ud af Forsvarsministeriet.

Login

  • Anmeld

    tom

    Fint update-indlæg, og gætteriet er tæt på det schedulerede, dog uden jeg ved det hele. Jeg har fået en særdeles fin behandling af FMN ( Forsvarsministeriet )

  • Anmeld

    På besigtigelsestur « nytkampfly.dk

    [...] besigtigelsestur 0 15. august 2012 Som omtalt i sidste uge, så rejser forsvarsforligskredsen om mindre end to timer ud i verden for at besigtige [...]