Europaparlamentet: Arbejde i døgndrift:

Arbejdet for Christopher består i at hjælpe Ole Andreasens (Venstre) i det politiske arbejde. Hver dag skal han læse mængder af information. Dagene er lange - fra tidlig morgen til midnat

På bare en time kan man sagtens modtage over 20 mails - og så er der altså ikke meget tid til hver, når breve og dokumenter også skal læses.

Christopher Tolley
Stagiaire for Ole Andreasens, MEP (Venstre).
Af: Christopher Tolley

Min første uge som praktikant (stagiaire på fransk) i Bruxelles var hektisk. De nye bygninger, ansigter og informationer, som jeg skal huske, minder mig om dengang jeg begyndte på gymnasiet og universitetet: Man ved ikke, hvad der er vigtigt, så jeg prøver at huske det hele. Hvilket jeg selvfølgelig ikke kan, i hvert fald ikke i starten.

Jeg arbejder i Ole Andreasens (Venstre) kontor. En stagiaires opgaver er meget forskellige; alt fra at hente post til at skrive ændringsforslag. Udover, mig selv og medlemmet, er der en tredje medarbejder på kontoret - en fastansat assistent.

Sammen skal vi tre følge betænkninger, resolutioner, rapporter, m.fl. igennem de forskellige udvalgs- og gruppemøder. Et af de største indtryk fra den første uge er den enorme mængde information, sådan et kontor får tilsendt. Det føles nogle gange, som om vi bliver bombarderet med mails, breve og dokumenter. På bare en time kan man sagtens modtage over 20 mails - og så er der altså ikke meget tid til hver, når breve og dokumenter også skal læses.

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00