DF lægger op til yderligere stramninger

Dansk Folkeparti er ikke tilfreds med statsministerens afsnit om udlændinge i åbningstalen. Partiet ønsker yderligere stramninger. Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) kalder talen "et skønmaleri" og beskylder regeringen for at mangle indsigt i verden udenfor Christiansborg.

Der er en skrigene modstrid mellem det Anders Fogh Rasmussen siger, og den virkelighed der er udenfor Christiansborg indsigt i virkeligheden udenfor Christiansborg.

Poul Nyrup Rasmussen
Formand for Socialdemokratiet
Trods markante stramninger på udlændingeområdet, lægger Dansk Folkeparti nu pres på regeringen for at stramme yderligere op.

Det siger partiets leder Pia Kjærsgaard efter statsministerens åbningstale tirsdag.

”Jeg er skuffet over talens afsnit om udlændinge, sagde Pia Kjærsgaard umiddelbart efter statsministerens tale. ”Det er ikke nok at fremhæve de gode tiltag, som regeringen har opnået sammen med Dansk Folkeparti. Vi vil gerne gå videre, og det vil vi arbejde for i det kommende samling”, fortsætter Pia Kjærsgaard.

”Statsministeren siger meget klart i sin tale, at han vil videreuddanne asylansøgere og sætte dem i arbejde – det kan jeg absolut ikke tilslutte mig. Det vil i høj grad give ansøgerne krav på at blive i landet,” betoner Pia Kjærsgaard.

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00