Meddelelser fra Ministeriet

null
Claus Iversen
Fødevarer:
Veterinærdirektører i EU øger fokus på dyrevelfærd
Alle landene har erkendt, at dyrevelfærd i forbindelse med international transport er et problem, som vi må gøre noget ved. Først og fremmest via et forbedret samarbejde mellem landenes veterinærmyndigheder, siger veterinærdirektør Preben Willeberg.
Læs meddelelsen

Salmonellaudbrud fra røget kalkunfilet opklaret
Et salmonellaudbrud, der i de seneste to måneder har gjort 22 mennesker syge, er nu opklaret. Salmonella-smitten stammer med meget stor sandsynlighed fra røget kalkunfilet, et pålægsprodukt produceret af Harboefarm A/S.
Læs meddelelsen

Det skal være lettere at være landmand
Vi skal have luget ud i de mange regler, og vi skal fremme innovation. Det skal være lettere at være landmand. Fødevareministeriet er i øjeblikket i gang med et fremadrettet arbejde med regelforenkling. I regeringens Handlingsplan for regelforenkling ligger der 23 konkrete forslag på Fødevare-ministeriets område, og det er forhåbentligt kun starten på regelforenklingsarbejdet, siger fødevareministeren.
Læs meddelelsen

Mistanke om BSE i Nordjylland
Fødevaredirektoratet har fået meddelelse fra Steins laboratorium om, at laboratoriet i en prøve fra en ko har påvist tvivlsom reaktion for BSE. Prøven er taget som led i de rutinemæssige undersøgelser af slagtedyr.
Læs meddelelsen

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00