Advokat kan afløse Anders Møller

Advokat med møderet for Højesteret tager mandatet for Venstre i Vestsjælllands Amt, hvis løsgænger Anders Møller vælger at række sit gamle parti en hånd ved at forlade Folketinget efter langstrakt offentlighed omkring forlig mellem HK og Venstre om sexchikane mod kvindelig medlemssekretær.
Hvis den tidligere venstremand, nu løsgænger, Anders Møller skulle vælge helt at forlade Folketinget oven på den meget omtalte sag om sexchikane, vil hans mandat i stedet gå til den 53-årige advokat Palle Andersen.

Palle Andersen (til højre for tidligere V-formand og udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen) opnåede ved sidste valg 8.544 stemmer i Vestsjællands Amt, hvilket var blot ca. 200 færre end Anders Møller, der dermed snuppede pladsen i Folketinget. Hvis han forlader Folketinget nu, går han dog glip af en personlig indkomst frem til næste valg i størrelsesordenen 1,5 mio. kr.

Palle Andersen er til dagligt advokat med møderet for Højesteret. Hans har siden 1971 været gift med Kirsten, og sammen med hende har han tre børn.

Palle Andersen ønsker overfor Altinget.dk ikke at udtale sig om den verserende sag, som måske kan ende med at bringe ham i Folketinget.

Dokumentation
null

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00